Wooyek 1 130 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 A ja się cieszę, bo jest szansa na jeszcze większy gnój w kadrze niż jest obecnie, a to będzie miód na moje serce. Jebać tych przepłaconych bez ambicji grajków. 1 Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 (edytowane) W pewnym sensie Probierz i aktualni piłkarze idealnie do siebie pasują, ale chyba nie o to chodziło Kuleszy. Może przynajmniej będzie śmiesznie na konferencjach. Edytowane 19 września 2023 przez _Shaman_ Cytuj
Kaczi 828 Opublikowano 19 września 2023 Opublikowano 19 września 2023 jak będzie Probierz to przynajmniej trener z prezesem będą w dobrej atmosferze i stosunkach czyli już będzie na starcie progres i suckes Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Habemus Probierz. Szantus też był najlepszy z możłiwych. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Mogli tego Papszuna wziąć. Różnicy nie zrobi, ale chłop chociaż by sobie trochę dorobił, bo mu się chyba nie wiedzie, skoro na urlop do Ostródy jeździ. 4 Cytuj
szewczun 7 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Z ego Krychy, Lewego, Glika i gro piłkarzy grających zagranicą to - serio, nie żartuję - musiałby przyjść ktoś pokroju Mourinho / Guardioli / Cannavaro. Oni nikomu innemu nie zaufają.Chyba że Probierz da im grać, napije się wódeczki, puści ich na piwo i wyniki same się zrobią, bo będą traktować go jako wioskowego głupka, który im nie przeszkadza. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Będzie dobrze , Pan Michał przewietrzy szatnie , podziękuję co nie którym grajkom a w ich miejsce powoła obcokrajowców. Cytuj
Mejm 15 328 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Szczerze mowiac to... nie znam typa. On u21 prowadzi z tego co czytam, ale ze co, ze to jakis choleryk i obok pilki swiatowej nawet nie stal? Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 16 minutes ago, Mejm said: Szczerze mowiac to... nie znam typa. On u21 prowadzi z tego co czytam, ale ze co, ze to jakis choleryk i obok pilki swiatowej nawet nie stal? No największy sukces w karierze Polskiego Guardioli to 2x puchar Polski z Cracovią i Jagiellonią. W Cracovii zasłynął tym, że zapowiadał budowę wielkiej Cracovii na młodych polakach, a potem potrafił wystawić jeśli dobrze pamiętam 11 obcokrajowców Szybki research mówi, że w 4 lata w Cracovii zagrało u niego 44 różnych obcokrajowców, więc całkiem ładna średnia 11 na sezon. Taktycznie to nie kojarzę nic innego z Jagielloni czy Cracovii niż milion wrzutek na wysokiego napastnika, no ale U-21 coś tam chyba (?) próbowała grać kombinacyjnie. Żeby nie zrobił jak w Bruk Bet Niecieczy, gdzie w 2022 podpisał kontrakt i po 6 dniach rozwiązał go drogą mailową 1 1 Cytuj
krzysiek923 1 666 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 jak naprawić bylejakość kadry? zatrudnić byle jakiego trenera, nie wyróżniającego się niczym szczególnym. ot kolejny zapychacz, byle do następnego. niech ta kadra już naprawdę zdechnie, niech to rozwiążą w pizdu, żeby człowiekowi nawet informacje przypadkiem na fb nie wyskakiwały na temat tej reprezentacji. Cytuj
Mejm 15 328 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Zapowiada sie pysznie. Szkoda jedynie, ze odszambianie tego wszystkiego potrwa latami a stawiam, ze dekade co najmniej. Cytuj
tedi007 640 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Nie no jaja jak arbuzy. Kurwa następny po Czesiu https://polskieradio24.pl/43/265/artykul/641030,piotr-dziurowicz-michal-probierz-ustawil-mecz Cytat Dominik Panek dotarł do zeznań Dziurowicza. 15 czerwca 2005 opowiedział o ustawianiu meczu GKS Katowice z Górnikiem Zabrze z 11 maja 2003. Spotkanie zostało rozegrane na półtora miesiąca przed wejściem w życie przepisów antykorupcyjnych. Śledczy opisują je bez szczegółów w akcie oskarżenia w sprawie tzw. "gangu Fryzjera". "Był to mecz z Górnikiem Zabrze, który odbył się 11 maja w Zabrzu. Moim piłkarzem był wtedy Stanisław Wróbel. Znałem go dobrze, miałem do niego zaufanie, poza tym kiedyś grał w Zabrzu, mieszkał koło Zabrza. Chciałem kupić wynik tego meczu bezpośrednio z piłkarzami Górnika" - zeznał Dziurowicz. "Wróbla prosiłem o numer telefonu do do któregoś z doświadczonych zawodników Górnika Zabrze. Od Wróbla otrzymałem dwa telefony komórkowe do Adama Kompały i Michała Probierza. Nie wtajemniczałem Wróbla po co mi te telefony. Działania te podjąłem 3-4 dni przed meczem. Najpierw zadzwoniłem do Probierza. Przedstawiłem się, spytałem czy możemy porozmawiać o jego pomocy dla mojej drużyny w tym meczu. Mówiłem trochę na okrągło, ale on się domyślił o co chodzi" - dodał. "Probierz powiedział, że on nie będzie grał w tym meczu i musi to załatwić z zawodnikami, którzy będą grali i się tego podjął. Oddzwoniłem po jakimś czasie do Probierza, ustaliliśmy, że muszę zapłacić 60 tys. zł za zwycięstwo. Probierz powiedział, że rozmawiał i wtajemniczył w ten układ piłkarzy: Lekkiego, Kompałę i Wiśniewskiego. Ja przystałem na tę kwotę" - czytamy w wyjaśnieniach Dziurowicza. "Umówiliśmy się, że ja podam pieniądze w paczce po odżywkach kierownikowi naszej drużyny, a on przekaże tę paczkę po odżywkach przed meczem Kompale koło szatni. Tak też się stało. Kierownik mojej drużyny Paweł Mażniewski nie był wtajemniczony w te szczegóły. Poprosiłem go jedynie bezpośrednio przed meczem o przekazanie paczki Adamowi Kompale. Wiem, że on przekazał tę paczkę, ja mu nie mówiłem co w niej jest, on nie pytał. W paczce były pieniądze w kwocie 60 tys. w banknotach po 100 i 200 zł. Wygraliśmy w Zabrzu w dziesięciu (jeden z zawodników otrzymał czerwoną kartkę) 4:1" - zakończył Dziurowicz. 2 Cytuj
adasiulko 201 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 42 minuty temu, Mejm napisał: Szczerze mowiac to... nie znam typa. On u21 prowadzi z tego co czytam, ale ze co, ze to jakis choleryk i obok pilki swiatowej nawet nie stal? Jadł obiady w bundeslidze. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 30 minutes ago, tedi007 said: Nie no jaja jak arbuzy. Kurwa następny po Czesiu https://polskieradio24.pl/43/265/artykul/641030,piotr-dziurowicz-michal-probierz-ustawil-mecz E to stare myślałem, że coś świeżego wyciągnęli. Dziurowicz oskarżał chyba jak leci wtedy wszystkich, Probierza nigdy oficjalnie nie oskarżono. Inna sprawa, że w tamtych czasach to zapewne każdy trener i piłkarz wiedział i/lub uczestniczył w korupcji. Cytuj
ogqozo 6 554 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 12 godzin temu, Bartg napisał: Tak w telewizji pracuje. Brzmi przyjemniej niż prowadzenie tej reprezentacji. Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Bardzo dobry wybór, koneser whiskey. Dogada się z kadrowiczami i będzie ATMOSFERA na zgrupowaniach. Cytuj
Bartg 5 476 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Nieoficjalnie info idzie takie, że Papszun to byłby trener na lata, ale na razie potrzebny jest trener do lata Czyli znowu stawiamy na awans na Euro za wszelka cenę, a potem się zobaczy. Nie zdziwi mnie zupełnie kontrakt do czerwca z opcją automatycznego przedłużenia po awansie. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Selekcjoner na jakiego zasługujemy i nie piszę tego z przekąsem. Na razie jestem nastawiony neutralnie, jak w niedzielę powoła Grosickiego i Krychowiaka to będę nastawiony negatywnie. Cytuj
Mejm 15 328 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 To roszadowanie co rok senior kolesia powoduje tylko to, ze do objecia stanowiska z zagranicy wabimy albo leserow, albo niekompetentnych. Nikt powazny tu nie przyjdzie. Cytuj
tlas 440 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 Przypominam klasyka, kiedy to pan trener przyszedł na konferencję z donicą, ziemią i nasionami i kazał dziennikarzom czekać 5 minut żeby zobaczyć czy coś wyrośnie. 4 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 O Boże, ale to będzie blamaż i kompromitacja w najbliższych meczach. Będę bardzo zdziwiony jeśli tak się nie stanie. Cytuj
Sven Froost 487 Opublikowano 20 września 2023 Opublikowano 20 września 2023 54 minutes ago, tlas said: Przypominam klasyka, kiedy to pan trener przyszedł na konferencję z donicą, ziemią i nasionami i kazał dziennikarzom czekać 5 minut żeby zobaczyć czy coś wyrośnie. Widze ze rownie dobrze trenerem moglby zostac Najman xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi