Zajcik 64 Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 Ceny biletów na mecz reprezentacji Polski z WKS 17 listopada wynoszą: 20, 30, 40 i 60 zł Tanio, w Krakowie na meczu z Australia bylo dwa razy drozej. Ktos wie, czy Drogba i reszta ekipy przyjada na ten mecz? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 Prawdopodobnie przyjedzie reprezentacja WKS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 bez kitu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 Sorry Zajcik, długi dzień. Tak wcześnie nikt nie potwierdzi obecności najwiekszych gwiazd WKS-u, ale Chelsea chyba puści i Kalou i Didiera, tak myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 Ceny biletów na mecz reprezentacji Polski z WKS 17 listopada wynoszą: 20, 30, 40 i 60 zł Tanio, w Krakowie na meczu z Australia bylo dwa razy drozej. Ktos wie, czy Drogba i reszta ekipy przyjada na ten mecz? Bilety tańsze niż na ligę Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 28 października 2010 Udostępnij Opublikowano 28 października 2010 Jak oficjalny termin Fifa to pewnie przyjada, chyba ze jak Togo przyjedzie jakas lewa reprezentacja :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 511 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 http://sport.onet.pl/pilka-nozna/reprezentacja/ps-kolejna-afera-alkoholowa-gwiazdorzy-kadry-na-wy,1,3761360,wiadomosc.html - Zaś Artur popił.. Tym razem z kapitanem Żewłakowem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orson Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Niech wypier.dalają! Nie chodzi o to czy pili wina lampke czy beczkę wódki- trener powiedział NIE kur.wa a le cfffaniaczki , które leciały RAZEM z nim samolotem postannowiły po swojemu i wino otworzyły... albo to alkoholizm , może buta albo po prostu głupota. Zewłakow bez tego nadaje sie do wylotu, bez Gangstera też sie obejdziemy (jest chocby Fabianski) tak, ze...wypier.dalać Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 O dokładnie tak jak mówisz Orsonie. Boruc to już normalnie recydywa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Pewnie Artur pluje sobie teraz w brodę, w kontekście wyrzucenia z kadry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zajcik 64 Opublikowano 29 października 2010 Udostępnij Opublikowano 29 października 2010 Pare kolejnych informacji od rzeczniczki (j)PZPN -Znamy kolejnego przeciwnika reprezentacji Polski. 10.12 w Turcji zagramy ze Słowacją -Sprzedaż biletów na mecz z WKS ruszy już 5 listopada Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 2 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 listopada 2010 Kto ma nSport niech oglada o 19, chyba beda niezle jaja http://michalpol.blox.pl/2010/11/Boruc-idzie-na-wojne-ze-Smuda.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 14 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2010 Bilety na WKS kupione, alko już się mrozi, będzie srogo Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 14 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 14 listopada 2010 Bilety na WKS kupione, alko już się mrozi, będzie srogo Srogo będzie, to fakt. Przegramy z 3:0, więc będzie można utopić smutki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornelia 2 Opublikowano 15 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) Bilety na WKS kupione, alko już się mrozi, będzie srogo Mnie tam ten mecz w ogóle nie rusza, mimo, iż na Bułgarskiej jest prawie co mecz, szkoda siana na reprezentację, grają beznadziejnie, na trybunach będzie pełno pikników i Januszy, no, jedyny aspekt może być ciekawy - wygwizdanie Smudy. No i jeszcze sławne jPZPN Edytowane 15 listopada 2010 przez Kornelia Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 15 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) Wszyscy mówią, że na mecz nie pójdą, a z kumplem stałem 2h za biletami. Ledwo, ledwo, ale udało się nabyć. Co do Januszy, to prawda. W kolejce ponad 50% to osoby, które mają małe pojęcie o tym, co się dzieje w dzisiejszej piłce nożnej. Edytowane 15 listopada 2010 przez Mefi23 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 15 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 15 listopada 2010 Bilety na WKS kupione, alko już się mrozi, będzie srogo Mnie tam ten mecz w ogóle nie rusza, mimo, iż na Bułgarskiej jest prawie co mecz, szkoda siana na reprezentację, grają beznadziejnie, na trybunach będzie pełno pikników i Januszy, no, jedyny aspekt może być ciekawy - wygwizdanie Smudy. No i jeszcze sławne jPZPN Ja jeszcze nigdy na repie nie byłem, była opcja żeby kupić bilet na inną trybunę niż kocioł i przekonać się jak to jest siedzieć na (pipi)e cały mecz, ale Janki nas skutecznie odstraszają, więc tradycyjnie postoję i podrę ryja wraz z kilkoma przyjezdnym z podPoznańskich osad. Będzie grubo mam nadzieję. Kornik, to Ty ostatnio śpiewałaś "gdzie koziołki GODZĄ się"? XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornelia 2 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Kornik, to Ty ostatnio śpiewałaś "gdzie koziołki GODZĄ się"? XD Haha, widzę, że masz mnie za Janusza nie, moja wersja jest zdecydowanie z "bodą" a zazwyczaj drę papę jak mnie sędzia wkurzy albo jak nasi naciskają, no albo jak strzelą kastę. Aż nie umiem sobie wyobrazić co zrobię jak Tshibamba strzeli bramę, chyba ściągnę górę i pokażę wszystkim klatę, ostatnio na trybunie była niezła szydera z niego, aż mi się trochę żal Murzynka zrobiło... Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Spoko. Nie będziesz musiała tego robić. Nie strzeli No Stona, to masz szanse obejrzeć Drogbę w akcji Piłkarze WKS to jedyny powód dla którego warto iść na ten mecz. Będzie gładkie 0-3 jak z Kamerunem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Nie (pipi), zniszczymy ich jak pięść bruce'a lee niszczy bambusową tyczkę! Kornik, nie no, ostatnio za nami jakieś 2 laski stały i krzyczały, że koziołki się godzą. Po lekkiej reprymendzie przez jedną zwrotkę było ok po czym ich myśli powróciły na swój dziwny tor Nyna też mi obiecywała machanie cyckami z IV i nic z tego nie było, więc w takie zapewnienia to ja już nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 - Wytrzymajmy te trzy dni bez picia - taki apel wystosował piłkarz Polonii Warszawa Adrian Mierzejewski do swoich kolegów z kadry, na zgrupowaniu przed meczem z Wybrzeżem Kości Słoniowej, o czym informuje Super Express. Do booooojuuu Poooooslkooo oooo! Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 SE to takie samo ścierwo jak Fuckt. Więc tego nawet nie warto czytać ani brać na poważnie co piszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Stona - kupiłeś bilety na kocioł za 20 PLN ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 Nie wiem, kumpel kupował bilety, ja ich jeszcze na oczy nie widziałem. Widzieliśta maskotki euro2012? Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 16 listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 16 listopada 2010 O kur.wa Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi