Gość Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Lubie jak komentator podsumowuje nie zakończoną jeszcze połowę . Wina Fabiana, mógł obronić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) Ta wina Fabiana :potter: Reakcja Smudy bezcenna. Edytowane 17 Listopada 2010 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 je jebie, mogłem se żigolaka obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Zigolak jest lekko zalosny, piekna bramka Obraniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ciekawe tylko czy na pewno chciał strzelać :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Co prawda WKS gra rezerwowym składem ale cieszmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredna 2 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 3:1! Robert Lewandowski Co do bramki Ludwika - za(pipi)ista. Świetnie wykorzystał to, że bramkarz wyszedł i nie spodziewał się strzału. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 (edytowane) Lewandowskieomu ktoś chyba na treningu w Borussi podpowiedział, że w sytuacji sam na sam nie trzeba strzelać prosto w bramkarza, można też obok niego. @Up: Ludo chyba też nie spodziewał się strzału. Edytowane 17 Listopada 2010 przez Tokar Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Lewandowski strzelil gola bedac sam na sam z bramkarzem. Jestem w szoku. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Nie chcę psuć nastroju, ale nazwanie Daniela Yeboah, grającego w abidżańskim klubie ASEC Mimosas, "bramkarzem", to dość mocne określenie. Obawiam się, że to nie Lewandowski zrobił nagły postęp, tylko po prostu w Bundeslidze jest trochę trudniej. Z drugim golem podobnie. Strzał, dośrodkowanie - co za różnica, bramkarz by to obronił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Lewandowski strzelil gola bedac sam na sam z bramkarzem. Jestem w szoku. Pewnie chciał w bramkarza strzelać, ale mu 'zeszła'. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 http://www.weszlo.com/news/5870 haha - chlopaki trafili ! Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Jest 3-1 i to się liczy. Nareszcie wygrali. A to czy Ludo chciał strzelać czy nie, czy ten na bramce WKS to bramkarz to też nie istotne. Liczy się wynik Cytuj Odnośnik do komentarza
Junkhead 33 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No, jak trafimy w grupie na Euro na afrykańską drużynę, która zagra w połowie drugim składem to będziemy mieć już 3 punkty i szanse na awans. Cytuj Odnośnik do komentarza
Toshirou 0 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 No, jak trafimy w grupie na Euro na afrykańską drużynę, która zagra w połowie drugim składem to będziemy mieć już 3 punkty i szanse na awans. Czyli wygramy z Francją :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 LOL Cytuj Odnośnik do komentarza
luk_ash 88 Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 jak wygramy to się wszyscy zdziwią a jest na to szansa. gardło zedrzeć trzeba będzie tak czy inaczej. to i to się sprawdziło:D mecz średni, doping nawet nawet mimo tłumów januszy:P Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 No jak by na meczach Lecha było tak jak na reprezentacji, to pewnie bym nigdy nie poszedł. Wuchta janków, wuchta wiary z trąbkami [(pipi) że się już po drodze sadziłem na 3 typów i z(pipi)ałem ich od murzynów z afryki i jeleni na rykowisku za to trąbienie w wuwuzele :F ], doping jak w A klasie. A jak mnie rozpierdalało jak wiara się jarała że wchodzi Ebi XD Obeskitu, masakracja. Repa to nie dla mnie chyba. Fajne było nieśmiertelne "PZPN ... " no i fala dawała radę Chyba 5 razy okrążyła stadion. Szaleństwo i kilo misiożelków normalnie. Mecz nawet nawet. Fajnie że wygrali, fajnie że Lewy strzelił 2 bramy. Fajnie że jako jedyny po meczu podszedł do kotła i podziękował PS. Ale bieganie z flagą niczym peleryną supermana po mieście daj radę Dostajesz +20 do siły , +15 do odwagi i -30 do inteligencji Cytuj Odnośnik do komentarza
Kornelia 2 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) PS. Ale bieganie z flagą niczym peleryną supermana po mieście daj radę Dostajesz +20 do siły , +15 do odwagi i -30 do inteligencji Te punkty to dodaje alkohol a nie flaga przyznaj się, ile wypiłeś Edytowane 18 Listopada 2010 przez Kornelia Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 No jak by na meczach Lecha było tak jak na reprezentacji, to pewnie bym nigdy nie poszedł. Wuchta janków, wuchta wiary z trąbkami [(pipi) że się już po drodze sadziłem na 3 typów i z(pipi)ałem ich od murzynów z afryki i jeleni na rykowisku za to trąbienie w wuwuzele :F ], doping jak w A klasie. A jak mnie rozpierdalało jak wiara się jarała że wchodzi Ebi XD Obeskitu, masakracja. Repa to nie dla mnie chyba. Fajne było nieśmiertelne "PZPN ... " no i fala dawała radę Chyba 5 razy okrążyła stadion. Szaleństwo i kilo misiożelków normalnie. Mecz nawet nawet. Fajnie że wygrali, fajnie że Lewy strzelił 2 bramy. Fajnie że jako jedyny po meczu podszedł do kotła i podziękował Na IV jarali się Fabiańskim No i te flagi Pogoni i Śląska na kotle. Wiem, że na kadrze jest "zawieszenie broni" no ale kuło po oczach :confused: A Muraś nie podziękował ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 No później chyba wszyscy podbiegli, ale na początku jeden tylko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mefi23 15 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 (edytowane) Gdy czekałem na przystanku tramwajowym podeszło do mnie kilku typów, którzy informowali się jak dojechać na Bułgarską . Po chwili "konwersacji", jeśli to idzie nazwać rozmową dowiedziałem się, że jeden koleś jest z Warszawy, kolejny z Wrocławia, a pozostali są z Częstochowy (tam jest jakiś klub?). Koleś z Wrocławia był lekko po spożyciu i gratulował Nam - Poznaniakom za zwycięstwo nad Manchesterem City, w podobnym stylu wypowiadał się facet z Warszawy. Reasumując kazali przekazać wszystkim kibicom Lecha "najserdeczniejsze gratulacje" . Kibicowanie na meczach reprezentacji to jakaś paranoja i wielka pomyłka. Gdyby nie było kotła, to doping by nie istniał. Kilkakrotnie z kumplem próbowaliśmy rozkręcić Januszy i Pikników, ale bez większego skutku . Za to wszystkim podobała się fala, więc to chyba jedyny plus. Dodam, że prezentacja pluszaków została wygwizdana przez większość kibiców, którzy zasiedli na pierwszej gotowej arenie w Polsce. Telebimy w dalszym ciągu nie pokazują nic więcej oprócz wyniku i aktualnego czasu gry. Dyskusję o telebimach przeniosłem do topicu o euro 2012 /stona Edytowane 18 Listopada 2010 przez Stona Cytuj Odnośnik do komentarza
rafal_roma 1 Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 pozostali są z Częstochowy (tam jest jakiś klub?). Heh, rozbawiłeś mnie : ) Jako Częstochowianin, mogę Ci powiedzieć że kluby oczywiście są, "największym" i "najlepszym" jest Raków Częstochowa, obecnie II liga (porażka). Kiedyś byliśmy w ekstraklasie, ale to dawne dzieje. Obecnie syf. Taka mała dygresja. Cytuj Odnośnik do komentarza
jakee 29 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Jak Barrios odejdzie z Borussi po sezonie, to Lewandowski zacznie grac tam pierwsze skrzypce. Tak jest zawsze. Po to Niemce wydali na Niego kasiore. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 19 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pytanie, po co Barrios miałby odchodzić, skoro jest najlepszym strzelcem najlepszego klubu Bundesligi. Słyszałem takie same teksty o Radosławie Matusiaku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi