Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Featured Replies

Opublikowano
6 minutes ago, Kaczi said:

a widzisz Chorwaci oddali 8 a nasza potężna obrona z dzielnym Dawidowiczem i doświadczonym Betoniarkiem dała radę ;) 

Bo mamy pieciu obroncow

• Odpowiedzi 14,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Podolinski chwali Walukiewicza za faul, bo ten dal sie ojebac, a Modric po faulu strzela w okienko. Wspaniałe zachowanie Walukiewicza. 

Opublikowano
Teraz, Bartg napisał(a):

Podolinski chwali Walukiewicza za faul, bo ten dal sie ojebac, a Modric po faulu strzela w okienko. Wspaniałe zachowanie Walukiewicza. 

Odklejenie komentatorow lvl 9000.

Opublikowano

dlatego ja słucham po angielsku, przynajmniej mam w miarę obiektywny komentarz 

gdyby Chorwaci wykorzystali swoje okazje to już niezłe bukkake party by było....

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Le gwalt.

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać Kowala w Kanale Zero

Opublikowano

Walukiewicz MOTM. Teraz jak pięknie sam się okiwał. 

Opublikowano

Alternatywy, bo jakimś ciężkim ekspertem nie jestem ale kogo mamy postawić obok tego Bednarka lub nawet zupełnie dwóch nowych?

Opublikowano

Nie ma, dlatego graja Ci co graja. Przy takiej srace w obronie powinniśmy grać na wyniki jak ze Szkocja, a nie liczyć na 0:0.

Opublikowano

Slisz zajebiście spierdala przed Chorwatem, który ma piłkę xDDD

Opublikowano

Skrzypczak, Czerwiński, kto tam jeszcze Wieteska kiedyś był ? Czyli taktyka na hurra do przodu ? 

Edytowane przez Kaczi

Opublikowano

Haha Dawidowicz może do freak fightów pójdzie bo widać, że coś tam zapasów liznął 

Opublikowano
8 minut temu, Bartg napisał(a):

Alez prawie Robercik bramke dnia strzelił :obama:

Modricowej by nie przebil.

Opublikowano

Ogląda człowiek tyle lat reprezentacje i już myśli, że nic go nie zdziwi a tu akcja, że ktoś holuje piłkę we własne pole karne na 11 metr gdzie jest dwóch Chorwatów :pawel:

To jakiś cud, że nie byłoby tego bramki

Opublikowano

Ta, piekny byl ten rajd Zalewskiego xD

"Stara" chorwacja rozsmarowala nas jak go.wno na papierze toaletowym. Obrona nie istnieje a rozegranie w pierwszej polowie to laga na Robercika bramkarza Chorwatow. Lewandowski w obronie albo pomocy. Zero ruchu przy wznowieniach, na stojaka jak ku.rwa w klozecie. Technicznie trampkarze, 39 letni Modric drybling jak w pes na pro a u nas splatane nogi i gleba.