Wielki K 94 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 [...] jeśli tylko Smuda nie będzie na złość wszystkim wystawiał jakiegoś anonima niemieszczącego się tak naprawdę w top 20. Sandomierski "nie mieszczącym się w top 20 anonimem"? Idź już lepiej posłuchać nowoorleańskiego jazzu. :potter: Może to jeszcze odnośnie do meczu z Litwą i Małkowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dla Maidena powinno się pisać osobne posty, z tłumaczeniem każdego słowa po 5 razy, takie "forum junior", ale olewanie go jest znacznie wygodniejsze. Tak, chodziło o to, że Sandomierski zagrał dobrze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Ale ale Franek Smuda powiedział kiedyś, że Wilk jest jednym z lepszych lewoskrzydłowych w Polskiej lidze OD tego czasu Kubuś na boisku wygląda tak jak by w głowie miał plany na nową dziabę. Nic więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza
Chicken 4 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 (edytowane) Czy teraz R. Benitez poprowadzi reprezentację Polski do sukcesów w EURO 2012? Taką ewentualność ujawniła hiszpańska "Marca". [bla bla...] Przed kilkudziesięcioma godzinami Rafa dostał propozycję z Polski - poprowadzenia reprezentacji kraju do finałów ME w roku 2012 i, jak stwierdził w rozmowie, traktuje ją bardzo poważnie. Benitez do tej pory nie prowadził żadnej drużyny narodowej i podjęcie takiej próby z zespołem gospodarzy EURO 2012 uważa za interesujące wyzwanie. Tyle wiadomo z Hiszpanii. Próbowaliśmy dowiedzieć się w PZPN, kto wystosował propozycję do Beniteza, ale odpowiedzi na to pytanie nie dostaliśmy... Źródło: gwizdek24.pl, Super Expres. I co Wy na to? Dziś mamy prima aprilis. Czyżby zmowa medialna? Hmm... Edytowane 1 Kwietnia 2011 przez Chicken Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 787 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Ale ale Franek Smuda powiedział kiedyś, że Wilk jest jednym z lepszych lewoskrzydłowych w Polskiej lidze OD tego czasu Kubuś na boisku wygląda tak jak by w głowie miał plany na nową dziabę. Nic więcej... To jest ten Wilk co kiedyś tworzył niezapomniany duet bocznych obrońców Lecha Poznań z Zającem? Wilk i Zając...kiedy pierwszy raz zobaczyłem ich w line-upie wylałem piwo ze śmiechu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2011 (edytowane) Dokładnie ten sam Tylko nie bocznych obrońców tylko to byli skrzydłowi Edytowane 2 Kwietnia 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Dokładnie ten sam Tylko nie bocznych obrońców tylko to byli skrzydłowi Wilk lwią część kariery za czasów Franka Smudy grał na lewej obronie, to tak btw Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 No grał parę razy na boku. I wcale nie tak dużo jak Ci się wydaje. On jest "urodzonym" lewym pomocnikiem. No ale mniejsza o to. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Piszczek oskarżony o korupcję Pewnie chodzi o czasy gdy grał w Zagłębiu Lubin Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Ale nowość i tak tylko zawiasy i śmieszne pieniądze do oddania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Co nie zmienia faktu, że smród się teraz za nim pociągnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Biały 55 Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Przecież on się sam przyznał na początku roku do uczestnictwa w tym incydencie, postanowił również wybrać się już wtedy na przesłuchanko do Panów Prokuratorów, więc nie wiem o co takie halo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 (edytowane) Piszczek oskarżony o korupcję Pewnie chodzi o czasy gdy grał w Zagłębiu Lubin Zbanować go z kadry kur.wa, Adamiak Adam na prawą. Edytowane 13 Kwietnia 2011 przez Maiden 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 - Bilety na towarzyskie mecze reprezentacji piłkarzy są, w porównaniu do zarobków, najdroższe w Europie. - Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie. A na przykład benzyna? Tania jest czy droga? Dziś za wszystko trzeba płacić - mówi prezes Grzegorz Lato Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Wstęp na koncerty, do teatrów też kosztuje, i to niemało. PZPN nie jest dotowany ze skarbu państwa, sami musimy zarabiać na siebie. Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie. W piątek byłem w Operze Narodowej - na świetnym przedstawieniu, w największej z sal. Rząd II, środek. Za bilet zapłaciłem 70 zł. Taniej, niż na najgorsze z miejsc na mecz z rezerwami Argentyny na Legii. Napisałem zresztą w tej sprawie maila do PZPNu. Edytowane 18 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Ja pierniczę. Grzesiowi nikt nie powiedział, że z każdym zdaniem wypowiedzianym w mediach coraz bardziej się kompromituje? Jak bym zarabiał tyle ile ten palant, to dla mnie te 240 zł to też by nie było dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie. A na przykład benzyna? Tania jest czy droga? Dziś za wszystko trzeba płacić - mówi prezes Grzegorz Lato[/i] W przeciwieństwie do starych dobrych czasów, kiedy za wszystko nie trzeba było płacić. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Wstęp na koncerty, do teatrów też kosztuje, i to niemało. PZPN nie jest dotowany ze skarbu państwa, sami musimy zarabiać na siebie. Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie. W piątek byłem w Operze Narodowej - na świetnym przedstawieniu, w największej z sal. Rząd II, środek. Za bilet zapłaciłem 70 zł. Taniej, niż na najgorsze z miejsc na mecz z rezerwami Argentyny na Legii. Napisałem zresztą w tej sprawie maila do PZPNu. Wpis jak ch.uj, w sumie zastanawiałem się czy się nie wybrać na Argentynę, bo na reprze ostatni raz byłem ze 2 lata temu, ale doszczętnie ochu.jeli z tymi cenami biletów. 90 dych za najtańsze miejsce? Nie wiem, co tyle kosztuje. Na pewno nie bilet do teatru w Warszawie i na pewno nie wjazd na większość koncertów. O cenach wyższych z litości nie wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 (edytowane) Nie uważam, że bilety są jakoś przesadnie drogie. A na przykład benzyna? Tania jest czy droga? Dziś za wszystko trzeba płacić - mówi prezes Grzegorz Lato[/i] W przeciwieństwie do starych dobrych czasów, kiedy za wszystko nie trzeba było płacić. A w 74 to były czasy :potter: Edytowane 18 Maja 2011 przez Bartg Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 532 Opublikowano 18 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2011 Wpis jak ch.uj, w sumie zastanawiałem się czy się nie wybrać na Argentynę, bo na reprze ostatni raz byłem ze 2 lata temu, ale doszczętnie ochu.jeli z tymi cenami biletów. 90 dych za najtańsze miejsce? Nie wiem, co tyle kosztuje. Na pewno nie bilet do teatru w Warszawie i na pewno nie wjazd na większość koncertów. O cenach wyższych z litości nie wspominam. No chociażby Cavalera Conspiracy jest droższe, a jest (pipi)owe. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Hahahaha. jaki hit: Mecz Polska – Zambia na stadionie miejskim w Rzeszowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Hahahaha. jaki hit: Mecz Polska – Zambia na stadionie miejskim w Rzeszowie. Spoko spoko, do września będzie to kolejna arena na Euro!!;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 Komisja ds. Nagłych PZPN podjęła decyzję o zmianie miejsca rozegrania meczu Polska – Francja. Spotkanie, które pierwotnie miało się odbyć 9 czerwca 2011 r. o godz. 21:00 w Gdańsku, zostało przeniesione na stadion Legia Warszawa, poinformowała rzeczniczka prasowa PZPN, Agnieszka Olejkowska. Data i godzina zawodów pozostają bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) Znowu - Leśne dziadki mogą się cmoknąć z takimi cenami. Niech zapełniają trybuny kasjrami z Biedronek. Edytowane 23 Maja 2011 przez Maiden Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2011 (edytowane) Na ten niebezpieczny stadion ? To co odpierdala PZPN to żenada. Że oni wstydu nie mają. Na miejscu takiego Grzesia czy innego chuja Kręciny to rano w lustro bym nie mógł spojrzeć ;( Edytowane 23 Maja 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi