Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 Nic by nie zrobił, bo by nie potrafił sobie wypracować takich pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 Nawet jeśli, to przecież i tak sportowe zwycięstwo odniesione dzięki golom strzelonym przez żyda byłoby równe moralnej porażce, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 Żydowi to by pewnie piłki nawet nie podali A tak na serio na pewno nie miałby tak spiętych zadów jak Peszko,więc może by chociaż jedną strzelił? Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 A tak na serio na pewno nie miałby tak spiętych zadów jak Peszko,więc może by chociaż jedną strzelił? Widzę, że proroka mamy na forum? Idąc Twoim tropem można powiedzieć, że tak na serio miałby jeszcze bardziej spięte poślady. Bo przecież nowy by był i chciał by się pokazać publice. A co by w tym bardziej pomogło jak strzelenie bramki niemcom ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 Nawet jeśli, to przecież i tak sportowe zwycięstwo odniesione dzięki golom strzelonym przez żyda byłoby równe moralnej porażce, co nie? Czekaj, bo czegoś nie ogarniam. Co ma wspólnego religia którą wyznaje Melikson z tym, że chciał się przefarbować i zagrać w "naszej" reprezentacji? Można zarzucić żartem że Żyd wyczuł biznes nosem, ale pytam poważnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 (edytowane) A tak na serio na pewno nie miałby tak spiętych zadów jak Peszko,więc może by chociaż jedną strzelił? Widzę, że proroka mamy na forum? Idąc Twoim tropem można powiedzieć, że tak na serio miałby jeszcze bardziej spięte poślady. Bo przecież nowy by był i chciał by się pokazać publice. A co by w tym bardziej pomogło jak strzelenie bramki niemcom ? Nie ja jedyny Ciągle gadacie o utożsamianiu się z drużyną itp . Powiedz mi czy przez większość swojego życia utożsamiałeś się z Lechem i jego graczami? Edytowane 22 września 2011 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 (edytowane) Nawet jeśli, to przecież i tak sportowe zwycięstwo odniesione dzięki golom strzelonym przez żyda byłoby równe moralnej porażce, co nie? Czekaj, bo czegoś nie ogarniam. Co ma wspólnego religia którą wyznaje Melikson z tym, że chciał się przefarbować i zagrać w "naszej" reprezentacji? Można zarzucić żartem że Żyd wyczuł biznes nosem, ale pytam poważnie. Proszę cię, wystarczy rzucić okiem na komentarze byle jakiego artykułu o Meliksonie np. na onecie, gdzie 70% piszącym wylewa swoje żale wypominając mu żydostwo. Wiadomo, że większość 'prawdziwych Polaków' raczej z żydami (i Żydami) nie sympatyzuje, poza Maryją i Jezusem oczywiście, i lubi dawać temu wyraz zawsze i wszędzie. Ot, cytując E. Dziewońskiego: Taka gmina. Edytowane 22 września 2011 przez Wielki K Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 A tak na serio na pewno nie miałby tak spiętych zadów jak Peszko,więc może by chociaż jedną strzelił? Widzę, że proroka mamy na forum? Idąc Twoim tropem można powiedzieć, że tak na serio miałby jeszcze bardziej spięte poślady. Bo przecież nowy by był i chciał by się pokazać publice. A co by w tym bardziej pomogło jak strzelenie bramki niemcom ? Nie ja jedyny Ciągle gadacie o utożsamianiu się z drużyną itp . Powiedz mi czy przez większość swojego życia utożsamiałeś się z Lechem i jego graczami? Odkąd pierwszy raz poszedłem samodzielnie na stadion - tak. Było to w coś koło 2002 roku. Wcześniej jeszcze byłem parę razy z ojcem. A samą piłką nożną interesuję się odkąd pamiętam. I nie tyle co z piłkarzami ale z klubem, historią, barwami, herbem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 Nawet jeśli, to przecież i tak sportowe zwycięstwo odniesione dzięki golom strzelonym przez żyda byłoby równe moralnej porażce, co nie? Czekaj, bo czegoś nie ogarniam. Co ma wspólnego religia którą wyznaje Melikson z tym, że chciał się przefarbować i zagrać w "naszej" reprezentacji? Można zarzucić żartem że Żyd wyczuł biznes nosem, ale pytam poważnie. Proszę cię, wystarczy rzucić okiem na komentarze byle jakiego artykułu o Meliksonie np. na onecie, gdzie 70% piszącym wylewa swoje żale wypominając mu żydostwo. Wiadomo, że większość 'prawdziwych Polaków' raczej z żydami (i Żydami) nie sympatyzuje, poza Maryją i Jezusem oczywiście, i lubi dawać temu wyraz zawsze i wszędzie. Ot, cytując E. Dziewońskiego: Taka gmina. No wiadomo, ale My nie jesteśmy na onecie tylko na forumku W swoich postach odnosisz się do Nas, więc pytam na jakiej podstawie snujesz Swoje przypuszczenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 A tak na serio na pewno nie miałby tak spiętych zadów jak Peszko,więc może by chociaż jedną strzelił? Widzę, że proroka mamy na forum? Idąc Twoim tropem można powiedzieć, że tak na serio miałby jeszcze bardziej spięte poślady. Bo przecież nowy by był i chciał by się pokazać publice. A co by w tym bardziej pomogło jak strzelenie bramki niemcom ? Nie ja jedyny Ciągle gadacie o utożsamianiu się z drużyną itp . Powiedz mi czy przez większość swojego życia utożsamiałeś się z Lechem i jego graczami? Odkąd pierwszy raz poszedłem samodzielnie na stadion - tak. Było to w coś koło 2002 roku. Wcześniej jeszcze byłem parę razy z ojcem. A samą piłką nożną interesuję się odkąd pamiętam. I nie tyle co z piłkarzami ale z klubem, historią, barwami, herbem. I chwała Ci za to,ale skoro uważacie Piszczka za sprzedawczyka to co sądzicie o piłkarzu który co by nie było był ikoną tego klubu czyli o Piotrze Reissie? Z kimś takim trudno się chyba utożsamiać. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 (edytowane) I chwała Ci za to,ale skoro uważacie Piszczka za sprzedawczyka to co sądzicie o piłkarzu który co by nie było był ikoną tego klubu czyli o Piotrze Reissie? Z kimś takim trudno się chyba utożsamiać. Reissowi jeszcze nic nie udowodniono. Media wydały wyrok szybciej niż sąd. A Piszczek z tego co się orientuje, to sam się przyznał, że brał w tym udział. Reiss dostanie wyrok, to pogadamy. Edytowane 22 września 2011 przez lukas1988 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 @Stona Do czego się odnoszę w swoich postach to już kwestia zależna od tego, czego dotyczy temat konkretnego postu. Akurat ten cytowany przez ciebie odnosi się do Polaków ogólnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 22 września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 września 2011 Nawet jeśli, to przecież i tak sportowe zwycięstwo odniesione dzięki golom strzelonym przez żyda byłoby równe moralnej porażce, co nie? Tutaj zadajesz pytanie nam, czy Polakom ogólnie? Wydaje mi się że nam, a konkretnie przeciwnikom gry Maora w "reprezentacji reszty świata". Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 24 września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 września 2011 (edytowane) Pytanie rzucam w eter, bez wskazywania konkretnego adresata, Panie Stona. W zasadzie sam nie jestem fanem polityki, którą stosuje PZPN, a która właściwie nie ma odpowiednika w Europie, bo czym innym jest gra w reprezentacji piłkarzy obcokrajowców, ale wychowanych i nauczonych kopania piłki w danym kraju (vide- Niemcy, czy u nas kiedyś Wan Geworian- pamięta ktoś?), a czym innym to co widzimy obecnie u nas, czyli chaotyczna łapanka robiona na szybko i pod wyraźną presją chęci uniknięcia kompromitacji na Euro. Aczkolwiek nie jest to dla mnie jakiś bulwersujący temat, a już na pewno nie na tyle, żebym np. gwizdał na Gienka Polańskiego, wywieszał transparenty obrażające Perejro, życzył Maorowi kontuzji, czy rozdzierał szaty w inny sposób- auslanderzy chcą u nas grać? oki, niech grają i robią to jak najlepiej, na pewno trochę nauki zachodniego profesjonalizmu naszym Peszkom, Warzyniakom itp. nie zaszkodzi... Edytowane 24 września 2011 przez Wielki K 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kilix 128 Opublikowano 3 października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 października 2011 (edytowane) http://www.sport.pl/...c_koszulki.html "Moim zdaniem reprezentant Polski powinien przede wszystkim mówić po polsku - oznajmia napastnik" Edytowane 3 października 2011 przez kilix Cytuj Odnośnik do komentarza
Cris 120 Opublikowano 5 października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Ciekawy jestem kto w ogóle obejrzy mecz Korei z Polską ... mecz o 13:00 w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Grzegorz "Beton" Lato ze swoją świtą z Vipowskiej Trybuny... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Obsolete 973 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 http://euro2012.wp.pl/kat,1028809,title,Franciszek-Smuda-spoznil-sie-na-samolot,wid,13862553,wiadomosc.html?ticaid=1d257 Czyli kadra robi dzis gruba impreze;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Zamiast robić tę kretyńską wycieczkę (i budzić koreańskie demony sprzed 9lat) można byłoby zagrać w Polsce jakiś fajny dla publiczności sparing np. z międzynarodową, chcącą się pokazać z dobrej strony po ostatnich kompromitacjach, Wisłą Kraków, i wszyscy byliby zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Raczej nie, zadowoleni byliby być może kibice Wisły Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 To byłby mecz Reszta Świata vs Reszta Świata. Jestem na nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 A ja jednak na tak. Zaoszczędzone na samolotach i hotelach pieniądze można by przeznaczyć na trenerskie korepetycje dla Smudy, np. u Leszka Ojrzyńskiego, czy Marka Wleciałowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Stona 569 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Na tym wyjeździe kadra zarobiła. Tylko dlatego tam polecieli [mam nadzieję że tylko dlatego] - żeby zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 Korea za wszystko płaciła. A Lato stwierdził, że w tym kraju jeszcze nie pił wódy. 2 powody dla których tam gramy Cytuj Odnośnik do komentarza
Wielki K 94 Opublikowano 5 października 2011 Udostępnij Opublikowano 5 października 2011 A to nie wiedziałem, zwracam honor i wycofuję pomysł. Nigdy by mi do głowy nie przyszło, że ktokolwiek może płacić za to, żeby gościć u siebie naszą reprezentację Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi