Milo 56 Opublikowano 18 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2012 (edytowane) Wie ktoś, czy da radę już kupić bilety na mecz z Anglią? Nie da się bo nie wiadomo jeszcze czy piłkarze wyjdą na ten mecz na boisko,podobno cały czas sie zastanawiają czy jest sens..... Edytowane 18 Sierpnia 2012 przez Milo Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 19 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2012 ''golimy frajerów'' - klasyk. To było "Kiełbasy do góry i ładujemy w d. frajerów!" Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 chodzą też słuchy, że niektórzy czołowi zawodnicy grają przeciwko Fornalikowi. W sumie nie zdziwiło by to mnie wszak kto tam w reprze szanuję szkoleniowca skoro Skorża bał się posadzić na ławkę Ljuboję xD I na czym konkretnie to polega, że od pierwszego meczu grają przeciwko trenerowi? Jaki jest, według słuchów, założony skutek tegoż posunięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza
triboy 958 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Może wykombinowali, że jak usuną Fornalika, to żaden inny trener nie będzie chciał objąć posady i wtedy sami będą sobie wytyczać zagrywki Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 nie mogą sobie wytyczać zagrywek, jeżeli żadnej razem nie potrafią płynnie wykonać Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Marek Saganowski powołany do kadry. Chyba największa niespodzianka: Polska: Bramkarze: Łukasz Fabiański (Arsenal FC), Wojciech Szczęsny (Arsenal FC), Przemysław Tytoń (PSV Eindhoven) Obrońcy: Marcin Komorowski (Terek Grozny), Damien Perquis (FC Sochaux), Kamil Glik (Torino), Łukasz Piszczek (Borussia Dortmund), Marcin Wasilewski (Anderlecht Bruksela), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Grzegorz Wojtkowiak (TSV Monachium) Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (Borussia Dortmund), Ariel Borysiuk (FC Kaiserslautern), Kamil Grosicki (Sivasspor), Grzegorz Krychowiak (Stade Reims), Adrian Mierzejewski (Trabzonspor), Rafał Murawski (Lech Poznań), Ludovic Obraniak (Girondins Bordeaux), Eugen Polanski (FSV Mainz), Maciej Rybus (Terek Grozny), Waldemar Sobota (Śląsk Wrocław) Napastnicy: Robert Lewandowski (Borussia Dortmund), Arkadiusz Piech (Ruch Chorzów), Marek Saganowski (Legia Warszawa) Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Po kiego (pipi)a oni ciagle wciskaja na sile Murawskiego on jest jak piate kolo u wozu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Maiden Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Fornalik to zabawny selekcjoner: Sobota: Co on tu robi? Gra straszny piach w tym sezonie! Piech: ibidem. Saganowski: Cóż, Marka lubię za zadziorność. Ale on ma 34 lata do kur.wy nędzy... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 (edytowane) zależy...ja akurat wyznaje teorię,że w chwili obecnej w reprezentacji obojętnie jakiego kraju powinni grać zawodnicy w chwili obecnej najlepsi niezależnie od wieku, tak jak np we Włoszech Pirlo itp. Do Smudy mam żal,że przez Euro nie sprawdził na poważnie kilku zawodników, który wyróżniali się w polskiej lidze i wg mnie wcale nie byli gorsi od tych których powołał - mam na myśli Zieńczuka, Piecha i Milę a nawet Frankowskiego. Może by kadry nie zbawili ale piepszenie,że trzeba powoływać młodych by budować kadrę na lata w perspektywie Euro gdzie mieliśmy na przestrzeni 10 dni grać 3 najważniejsze mecze w historii naszego współczesnego futbolu do mnie nie trafia. Druga strona medalu jest taka,że o ile Sagan chwycił formę obecnie to taki Piech w kadrze gra za zasługi za miniony sezon, podobnie Sobota. Powołania Fabiańskiego przemilczę bo do mnie brak występów w klubie od zawsze powinno oznaczać ban na reprezentacje. Edytowane 30 Sierpnia 2012 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2012 Mnie tez trafia jak czytam teksty typu "Powołac Milika ! Młody jest niech się uczy !", no (pipi)a Milika to niech sobie powolaja na jakies towarzystkie smieszne mecze z Ugandą, a nie na mecze eliminacji gdzie i tak nawet na ławce nie zasiądzie pewnie... Niech grają Ci co są aktualnie w formie, a nie mają fajne nazwisko, pili z selekcjonerem wódkę, albo są "młodzi zdolni" czyli mają mniej niż 25 lat w naszej polskiej nomenklaturze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 nie wiem czy to strachy na lachy ale ponoć już przesądzone,że najbliższe dwa mecze reprezentacji nie będą w ogóle w tv, a hitowy mecz Polska-Anglia będzie prawdopodobnie w ppv. nic tylko dalej płacić abonament rtv Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Darude Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 (edytowane) Nie bez kitu to są jakieś jaja .Świnie cicho siedzą. Edytowane 3 Września 2012 przez Darude Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 3 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 TVP ma monopol, my mamy monopol, jak tu negocjować? A ch'uj, nie będzie meczów wogle. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Z okazji kontuzji Szczęsnego i Rybusa powołani zostali Tomaz Kuszczak oraz nowy gracz, Paweł Wszołek. Szybki gugiel ujawnił mi, że Paweł Wszołek zbiera niezłe opinie za swoją grę w polskiej lidze i latem prawie został kupiony przez Bolonię. Chciał go też Lenczyk, ale nie miał pieniędzy. Ostatnio po golu Wszołek pokazał koszulkę z napisami "Anioł uległ" oraz "Lubię truskawki". Zapytany przez dziennikarza Agory, co te napisy oznaczały, podobnie jak Cristiano Ronaldo nie chciał wytłumaczyć i powiedział tylko, że kto ma wiedzieć, ten wie. Edytowane 4 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 http://sport.interia.pl/reprezentacja-polski/news-mecz-czarnogora-polska-w-pay-per-view,nId,632820 chwalmy publiczną i wielbijmy Beate Tadle Cytuj Odnośnik do komentarza
Robak 1 233 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Tylko idioci to kupią. Ewentualnie właściciele knajp czy coś w tym stylu. Z taką grą to powinni dopłacać do oglądania, a nie jeszcze oczekiwać hajsu Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 857 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Kasy to oni na tym nie zarobia. Jest masa mozliwosci zeby obejrzec to za darmo. Edytowane 4 Września 2012 przez Ma_niek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ciekawe czy jakikolwiek kraj wcześniej pokazywał mecze swojej własnej reprezentacji w ppv? Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) http://eurosport.one...,wiadomosc.html Przybite. Ciekawe, ilu desperatów doda swoją cegiełkę do tego szamba Edytowane 4 Września 2012 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ojapier.dole. 20zl?! To mi powinni zaplacic przynajmniej ze 100 zebym chcial to ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja na znak protestu, nawet jak tefałpały jednak zdecydowały się na wykupić praw do transmisji, zamierzam śledzić kalekie podrygi naszej kadry za pośrednictwem tv sopcast. Na prawa do transmisji meczy to nie ma, ale na podwyżki dla zje/bów prowadzących śniadaniowe (pipi)enie jest ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 (edytowane) Na pewno o tym pisałem raz lub dwadzieścia, ale to naprawdę nie jest tak, że TVP ma w statucie dokładanie do interesu. Sławetny abonament (nie będę pytać, ile osób tak na niego płaczących faktycznie go w ogóle płaci) idzie głównie na stacje tematyczne czy regionalne. Jeśli płacą komuś w jakimś programie dużą kasę, to widać im się to opłaca. Skoro nie kupili meczów, to widać im się to nie opłaca. Myślałem, że jesteście fanami wolnego rynku! To doprawdy musiało wyjść na jaw, że system, w którym TVP jest w praktyce jedynym możliwym kupcem, a Sportfive jedynym możliwym sprzedawcą, jest debilny. To aż dziwne, że przez tyle lat zawsze negocjacje na tej cienkiej linii przebiegały pomyślnie. No ale teraz TVP jest w kryzysie i doprawdy nie mają wpływu na to, że reklamodawcy nie rzucają już tyle kasy na mecze kadry, co kiedyś. Zobaczymy, co się stanie. Dla widzów niepłacących pewnie byłoby fajnie, gdyby i tak się opłacali, ale ja wiem, czy będą? Na oko, jakieś sto tysięcy zakupów PPV powinno być bardziej dochodowe, niż oferta TVP. Dużo czy mało? Nie mam pojęcia. Wiecie, jest piątek wieczór, wpadnie paru kolegów, ja się zaloguję na mecz za dwie dychy, a oni mi postawią po piwie... Wydaje mi się, że za wiele kasy z tego nie będzie, ale w skali kraju, kto wie... Zobaczymy, zobaczymy. To oczywiście racja, że to kolejny cios wizerunkowy dla kadry i TVP, więc powinni jednak pójść na jakiś układ. W mediach ciągle jest wiara, że Placzyński lada moment spuści z tonu i obniży ofertę, żeby cokolwiek zarobić, albo że przynajmniej mecz z Czarnogórą będzie jedyny. Edytowane 4 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 no tvp ma monopol na ppv. Szkoda, że w sukurs przyjdzie im walczyć o widza z C+ i Polsatem. Chyba na Woronicza chyba jeszcze nie doszedł głos ludu bo oni wbrew pozorom wiedzą co jest chooojowizną a co warte wydania pieniążków. Sam wykupiłem sobie miesięczny abonamencik w IplaSPORT i jakoś nie czuję się oszukany. Szkoda, że nie mogę skorzystać z opcji HBO bo bym sobie na legalku obadał The Boardwalk Empire, ale myśle, że z czasem udostępnią ofertę dla każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 268 Opublikowano 4 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Ja na znak protestu, nawet jak tefałpały jednak zdecydowały się na wykupić praw do transmisji, zamierzam śledzić kalekie podrygi naszej kadry za pośrednictwem tv sopcast. No wiadomo. W jakich czasach przyszlo nam zyc, ze mecze reprezentacji trzeba krasc z internetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi