ogqozo 6 533 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Cyfra i N zaczęły sprzedawać mecz PPV, ale potem przestały. Jak się okazuje, kiedy się robi coś, co być może jest nielegalne, to może się to nie opłacać i trzeba przestać. Polsat podobno dalej sprzedaje. Fascynujące. W każdym razie, na dobę przed meczem nadal do końca nie wiadomo, komu wolno go transmitować. Edytowane 6 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) W każdym razie, na dobę przed meczem nadal do końca nie wiadomo, komu wolno go transmitować. weszło będzie transmitować Edytowane 6 Września 2012 przez _M_ Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Relacja radiowa to i w Polskim Radiu 1 będzie, wiadomo o co mi chodziło. Edytowane 6 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Ale w radiu Zimoch nie powie "ale chvujowy strzał" Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Niestety najprawdopodobniej TVP będzie ten mecz transmitowała. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 (edytowane) Niestety najprawdopodobniej TVP będzie ten mecz transmitowała. http://sport.wp.pl/k...,wiadomosc.html Może jednak nie? Oby! Edytowane 6 Września 2012 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 Wszystko jest już jasne. Mecz Polski z Czarnogórą kibice będą mogli zobaczyć wyłącznie w systemie pay-per-view. Podobnie będzie z naszym drugim meczem eliminacji MŚ z Mołdawią. http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Kadra-tylko-w-pay-per-view,wid,14905664,wiadomosc.html?ticaid=1f1f6 Cytuj Odnośnik do komentarza
.:marioo:. 104 Opublikowano 6 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 W tym przypadku tylko jedno przychodzi mi do głowy. OŻESZ KUR>WA! Rozumiem, sam kiedys zapłaciłem za Adamka jak dostaje od Kliczki. Powiedziałem nigdy więcej, teraz znowu ten sprzedawczyk w UPC się reklamuje i znowu chce 40 czy 50 zł by go obejrzec!!!. Ale to abym płacił za oglądanie kadrę, reprezentację, przedstawicieli Polaków jacy by oni nie byli słabi ,dodatkowo uważam za skandal i i jakieś groteskowe nieporozumienie. Polska to kraj złodziejski, ale bez przesady kuźwa. Generalnie mam gdzies te eliminacje i tych naszych kopaczy. Chodzi tu bardziej o to że niedługo nawet Teleexpres czy Plebania bedzie PpV. Niby za co płacę teraz 80 zł za kablówkę ? Nic tylko kraść nam zostaje. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 mam n-ke, jak kupic ten mecz? Cytuj Odnośnik do komentarza
--wojtas-- 609 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Co Ty Michał odpi.erdalasz? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 516 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 wlasnie wyczytalem, ze nie da rady, wiec bedzie trzeba na sopkascie po koreansku ogladac. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 N nie sprzedaje meczu, bo to nadal nielegalne. Yep, ustawa o Krajowej Radzie się nie zmieniła przez te parę dni. Wesoła sprawa. Trzeba będzie popytać znajomych z Bałkan o jakiś ichniejszy stream, podejrzewam że w Czarnogórze na parę godzin przed meczem już wiedzą, kto go puści. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 To ktoś chciał płacić za oglądanie tych trampkarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Znam kolesia co zapłaciłby za ten mecz 20 zł gdyby nie to, że kupił już bilety na mecz z Mołdawią. Edytowane 7 Września 2012 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mirumoto 234 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Mi i paru znajomym coś słabo net działa. Widzę w tym spisek, żeby wyłączyć internet w Polsce, by nie dało się oglądać meczu na Sopcastach. Cwaniaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 A u mnie chyba zapomnieli wyłączyć, bo Kowalczyk już się pulta w studiu czemu gra Piszczek, skoro jest taki chu/jowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Linkujcie wasze ulubione streamy! Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) Wojtek Kowalczyk stwierdził, że remis polskiej kadry z ekipą Vucinicia i Joveticia będzie sukcesem. "Naprawdę! Będzie sukcesem! Będzie!". Bez jaj? Tytoń - Piszczek, Wasilewski, Glik ( ) , Wawrzyniak - Borysiuk, Polanski - Błaszczykowski, Obraniak, Grosicki - Lewandowski Czarnogóra jest ze szczytu drugiego koszyka, my z końca czwartego. Tak, remis będzie sukcesem. Ale oni też przegrali z Czechami! Edytowane 7 Września 2012 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 http://www.youtube.com/watch?v=PsWJwq1ux9U&feature=player_embedded Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Weszło dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
ciwa22 856 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) http://activepl.tv/stream1.html - Mateusz na komencie (z Romanem oczywiście) Edytowane 7 Września 2012 przez ciwa22 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 Nie pisałem o tym chyba nigdzie, a warto zaznaczyć, że Kamil Glik zebrał bardzo dobre opinie za ostatnie mecze w Serie A. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 jest i we will say what time will tell Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 (edytowane) No i po co strzelaliśmy tego gola, zaraz nam połowę składu wykończą rzucając butelkami i nożami. W cywilizowanym kraju za rzucanie petardami w piłkarzy by już by było po meczu i wpisane 3-0 dla Polski. Edytowane 7 Września 2012 przez ogqozo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość kaz_ Opublikowano 7 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 xD Kto by wymyślił taki początek... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi