Skocz do zawartości

Reprezentacja Polski

Cris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cyfra i N zaczęły sprzedawać mecz PPV, ale potem przestały. Jak się okazuje, kiedy się robi coś, co być może jest nielegalne, to może się to nie opłacać i trzeba przestać. Polsat podobno dalej sprzedaje. Fascynujące.

W każdym razie, na dobę przed meczem nadal do końca nie wiadomo, komu wolno go transmitować.

Edytowane przez ogqozo
  • Odpowiedzi 14,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Relacja radiowa to i w Polskim Radiu 1 będzie, wiadomo o co mi chodziło.

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

W tym przypadku tylko jedno przychodzi mi do głowy. OŻESZ KUR>WA! Rozumiem, sam kiedys zapłaciłem za Adamka jak dostaje od Kliczki. Powiedziałem nigdy więcej, teraz znowu ten sprzedawczyk w UPC się reklamuje i znowu chce 40 czy 50 zł by go obejrzec!!!. Ale to abym płacił za oglądanie kadrę, reprezentację, przedstawicieli Polaków jacy by oni nie byli słabi ,dodatkowo uważam za skandal i i jakieś groteskowe nieporozumienie. Polska to kraj złodziejski, ale bez przesady kuźwa.

Generalnie mam gdzies te eliminacje i tych naszych kopaczy. Chodzi tu bardziej o to że niedługo nawet Teleexpres czy Plebania bedzie PpV. Niby za co płacę teraz 80 zł za kablówkę ? Nic tylko kraść nam zostaje.

• Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano

N nie sprzedaje meczu, bo to nadal nielegalne. Yep, ustawa o Krajowej Radzie się nie zmieniła przez te parę dni. Wesoła sprawa. Trzeba będzie popytać znajomych z Bałkan o jakiś ichniejszy stream, podejrzewam że w Czarnogórze na parę godzin przed meczem już wiedzą, kto go puści.

Opublikowano (edytowane)

Znam kolesia co zapłaciłby za ten mecz 20 zł gdyby nie to, że kupił już bilety na mecz z Mołdawią.

Edytowane przez MYSZa7
Opublikowano (edytowane)

Wojtek Kowalczyk stwierdził, że remis polskiej kadry z ekipą Vucinicia i Joveticia będzie sukcesem. "Naprawdę! Będzie sukcesem! Będzie!". Bez jaj?

Tytoń - Piszczek, Wasilewski, Glik ( :scratch_one-s_head:) , Wawrzyniak - Borysiuk, Polanski - Błaszczykowski, Obraniak, Grosicki - Lewandowski

Czarnogóra jest ze szczytu drugiego koszyka, my z końca czwartego. Tak, remis będzie sukcesem. Ale oni też przegrali z Czechami!

Edytowane przez ogqozo
Opublikowano

Nie pisałem o tym chyba nigdzie, a warto zaznaczyć, że Kamil Glik zebrał bardzo dobre opinie za ostatnie mecze w Serie A.

Opublikowano (edytowane)

No i po co strzelaliśmy tego gola, zaraz nam połowę składu wykończą rzucając butelkami i nożami.

W cywilizowanym kraju za rzucanie petardami w piłkarzy by już by było po meczu i wpisane 3-0 dla Polski.

Edytowane przez ogqozo
  • Plusik 1