Skocz do zawartości

Lord of the Rings: War in the North

Featured Replies

Opublikowano

pare dni temu przeszedłem gre, i co moge powiedziec? POLECAM jest naprawde dobra, aż nie moge się nadziwić że ma tak małą popularność, a można ją obecnie kupić w za mniej niz 100zł, do tego świetny coop.

• Odpowiedzi 59
  • Wyświetleń 16,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• okopuje temat, w koncu kupilem tą gre   pierwsze wrażenie troche mieszane, ale zanim przejde do konkretów powiem że wczoraj skonczylem grac o 4 w nocy, od około 2 w nocy mysalem że juz wypada iść sp

• pisze sam do siebie ale mam kolejnego posta ktory może mi wyjść przydługi     wczoraj w nocy przeszedlem gre, i mam jak najbardziej pozytywne odczucia   największą wadą tej gry jest to że miała

Opublikowano

Gra ogólnie nie jest aż tak zła, ale jest niedopracowana i ma masę błędów. Tylko kooperacja trzymała mnie przy tej grze.

Opublikowano
  • Autor

hej no nie ma co marudzic, co prawda na poprzedniej stronie juz sie bardzo rozpisalem na temac gry, ale serio byla pierwszą grą na podstawie lotra w ktorą gralem z przyjemnoscią a nie z uczuciem "OH GOD WHY!! co oni zrobili z tą licencją" , walka w miare trzymała poziom, a fabula mimo ze sama w sobie taka sobie to jednak byla ciekawie prowadzona, i bardzo fajne byly rozmowy z postaciami, zwlaszcza tymi znanymi, nawet w jednej z rozmów poruszony był temat "a dlaczego frodo nie poleci na orłach do wulkanu tylko zapieprza na piechote" :D i nawet byla jakas sensowna odpowiedż, chociaz juz nie pamietam jaka

najgorsza wada wg mnie to bugi ktore powodowaly znikanie questów i niemożność pójścia dalej, to naprawde karygodna wada. trzeba bylo w takiej sytuacji iść do coopa i znalesc gracza ktory jeszcze nie wykonal danego znikniętego questa i zrobić go z nim

żałuje tez ze nie mialem okazji pograć z nikim z naszych w coopie z HS. nawet z randoamami bylo fajnie, wiec ze znajomym musialo byc naprawde ciekawie

Opublikowano

nie wiem czy aktualizowales gre ale ja tego nie zrobiłem, i nie miałem żadnych bugów, ponoć to właśnie pomoga - nie aktualizowac

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam ,mam problem i pytanie ,mieliscie moze tak ze po pokonaniu pająka nie mozecie isc do góry na smoka ? uwolniłem elfa a moze nie powinienem ,gram w wersje z plusa ,i dalem aktualizacje na poczatku moze to tez cos zepsuło :/ strasznie bym chcial kontynowac bo gra mi sie podoba ale wk,,, bug :/

Opublikowano
  • Autor

niestety to częsty problem, po pokonaniu pająka powinna sie włączać scenka która sie nie włącza i nie da sie iść dalej, z tego co widać nie naprawili tego i pewnie już nie naprawią

jedyna znana mi metoda (oprócz zaczynania od nowa) to wejście na online i przejście tego kawałka z kimś kto też go robi, jak jemu sie odpali scenka i obaj przejdziecie dalej to będziesz mogl wrócić do singla i grać dalej normalnie

Opublikowano

fajna gra,gdyby nie plus w zyciu bym nie kupił :)ale nie udało mi sie skonczyc przez buga,po trofeach sadzac byłem gdzieś pod koniec. skonczyłem lokacje,ani wejsc,ani wyjsc. 

Opublikowano

dzieki za rade z tym przejsciem online ,podziałało :) i przy okazji kilka trofeów wpadło hehe

Opublikowano

Też miałem tego buga i zniechęciłem się. Ale był to czas gdy nie było TLoU, ani GTA V, więc zmusilem się i przeszedłem ten fragment online. Nie lubię grać online, bo zawsze natrafiam na debili, ale tym razem, otrzymalem nawet super itemki . Polecam ukończyć, da się nawet wymasterowac podczas New game plus.

• 3 lata później...
Opublikowano

Cześć szukam osoby/osób kture pomogą wbic trofke " Siła naszego sojuszu " W " Lord of the Ring wojna na północy "