tomek1906 18 Opublikowano 19 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 pare dni temu przeszedłem gre, i co moge powiedziec? POLECAM jest naprawde dobra, aż nie moge się nadziwić że ma tak małą popularność, a można ją obecnie kupić w za mniej niz 100zł, do tego świetny coop. Cytuj Odnośnik do komentarza
anarom_pl 120 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Gra ogólnie nie jest aż tak zła, ale jest niedopracowana i ma masę błędów. Tylko kooperacja trzymała mnie przy tej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 20 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 hej no nie ma co marudzic, co prawda na poprzedniej stronie juz sie bardzo rozpisalem na temac gry, ale serio byla pierwszą grą na podstawie lotra w ktorą gralem z przyjemnoscią a nie z uczuciem "OH GOD WHY!! co oni zrobili z tą licencją" , walka w miare trzymała poziom, a fabula mimo ze sama w sobie taka sobie to jednak byla ciekawie prowadzona, i bardzo fajne byly rozmowy z postaciami, zwlaszcza tymi znanymi, nawet w jednej z rozmów poruszony był temat "a dlaczego frodo nie poleci na orłach do wulkanu tylko zapieprza na piechote" i nawet byla jakas sensowna odpowiedż, chociaz juz nie pamietam jaka najgorsza wada wg mnie to bugi ktore powodowaly znikanie questów i niemożność pójścia dalej, to naprawde karygodna wada. trzeba bylo w takiej sytuacji iść do coopa i znalesc gracza ktory jeszcze nie wykonal danego znikniętego questa i zrobić go z nim żałuje tez ze nie mialem okazji pograć z nikim z naszych w coopie z HS. nawet z randoamami bylo fajnie, wiec ze znajomym musialo byc naprawde ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza
tomek1906 18 Opublikowano 20 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 nie wiem czy aktualizowales gre ale ja tego nie zrobiłem, i nie miałem żadnych bugów, ponoć to właśnie pomoga - nie aktualizowac Cytuj Odnośnik do komentarza
xppx 1 Opublikowano 23 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam ,mam problem i pytanie ,mieliscie moze tak ze po pokonaniu pająka nie mozecie isc do góry na smoka ? uwolniłem elfa a moze nie powinienem ,gram w wersje z plusa ,i dalem aktualizacje na poczatku moze to tez cos zepsuło strasznie bym chcial kontynowac bo gra mi sie podoba ale wk,,, bug Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 23 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 niestety to częsty problem, po pokonaniu pająka powinna sie włączać scenka która sie nie włącza i nie da sie iść dalej, z tego co widać nie naprawili tego i pewnie już nie naprawią jedyna znana mi metoda (oprócz zaczynania od nowa) to wejście na online i przejście tego kawałka z kimś kto też go robi, jak jemu sie odpali scenka i obaj przejdziecie dalej to będziesz mogl wrócić do singla i grać dalej normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza
sprutus 3 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 fajna gra,gdyby nie plus w zyciu bym nie kupił :)ale nie udało mi sie skonczyc przez buga,po trofeach sadzac byłem gdzieś pod koniec. skonczyłem lokacje,ani wejsc,ani wyjsc. Cytuj Odnośnik do komentarza
xppx 1 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 dzieki za rade z tym przejsciem online ,podziałało i przy okazji kilka trofeów wpadło hehe Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 25 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Też miałem tego buga i zniechęciłem się. Ale był to czas gdy nie było TLoU, ani GTA V, więc zmusilem się i przeszedłem ten fragment online. Nie lubię grać online, bo zawsze natrafiam na debili, ale tym razem, otrzymalem nawet super itemki . Polecam ukończyć, da się nawet wymasterowac podczas New game plus. Cytuj Odnośnik do komentarza
Przemek_GDA 0 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Cześć szukam osoby/osób kture pomogą wbic trofke " Siła naszego sojuszu " W " Lord of the Ring wojna na północy " Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi