Gość Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 Dobra kreskowka od CC. Do SP nie ma startu, ale setting mieszjacy kreatury z sci fi, horroru i fantasy w zbiurokratyzowanej Ameryce daje rade. Swietna postac sukkuba Callie i niezle gagi. 1 sezon ma 14 odcinkow, drugi zaczyna sie 30 czerwca. http://www.comedycentral.com/full-episodes/ugly-americans/101-pilot 7 odcinkow mozna obejrzec online Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 oglądam od kiedy się zaczęło. wg. mnie jeśli chodzi o niepoprawność polityczną to momentami sp przewyższa i ma potencjał na godnego następcę. choć zdaję sobie sprawę, że raczej nie zdobędzie podobnie wielkiej rzeszy fanów. tutaj tematyka jest trochę inna, mniej politycznego komentarza, socjologicznych obserwacji i walenia niesmacznymi żartami prosto w twarz, a bardziej zabawa horrorową konwencją, doprowadzona do granic obscena i brutalność + masa czarnego humoru na wysokim poziomie. do tego znakomity voice-acting, postacie (chociażby jedna z głównych - randal, współlokator protagonisty, zombie mający chrapkę na jego mózg) i mamy jedną z najciekawszych obecnie emitowanych kreskówek dla dorosłych. polecam sprawdzić chociażby pilota, czy odcinek o kulcie zombie. jedynym problemem może być dla kogoś to, że o ile ostatnio sprawdzałem to nie powstały chyba polskie napisy. na zachęte jeden z teaserowych zdjęć z premiery drugiego sezonu którymi twórcy karmią nas już od jakiegoś czasu na fejsbuku: Cytuj
Mq 73 Opublikowano 19 czerwca 2011 Opublikowano 19 czerwca 2011 No, to jest dobra masa, serial swiezy, smieszny i z dobra kreska, w przeciwienstwie do South Parka. Leonard jest najlepsza postacia :wink: Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Leonard jest moim idolem. Czy odcinki na oficjalnej stronie to wszystkie jakie się do tej pory ukazały? Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 ukazało się 14. serial jest emitowany tak jak south park, czyli na dwie tury. z tym, że ugly americans startuje jakoś na początek wakacji kiedy śkończy się już pierwsza połowa sezonu sp. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 25 czerwca 2011 Opublikowano 25 czerwca 2011 Leonard jest moim idolem. Leonard ma najlepszy stosunek do pracy. Abrakadabra! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 10 lipca 2011 Opublikowano 10 lipca 2011 (edytowane) Na razie sezon niszczy, wysmienita scena z plączącycm Twainem biegnącym przez las, no i Ojciec Callie który chyba rosnie na główną gwiazde serialu xD Randall z zapasowym kutasem mnie również rozpie,rdolil. usunięta scena : http://www.comedycentral.com/videos/index.jhtml?videoId=391095&title=deleted-scene---man-among-bears Edytowane 10 lipca 2011 przez caps_LOCK_masta Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 pierwszy odcinek był epicki: xD wywiad z twórcą: http://www.assignmentx.com/2011/exclusive-interview-ugly-americans-creator-devin-clark-reveals-the-season-2-dark-side-of-new-york-city/ niestety wynika z niego, że sezon będzie miał tylko 10 odcinków . Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Kur.wa, słabą oglądalność ma nowy sezon. Jak tak dalej pójdzie, to po tych 10 odcinkach się skończy dzień dziecka. Ludzie to się jednak nie znają, Amerykańców pewnie wystraszył tytuł. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 17 lipca 2011 Opublikowano 17 lipca 2011 (edytowane) SO2E03 mistrz, po prostu mistrz odcinek. Edytowane 17 lipca 2011 przez caps_LOCK_masta 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 22 lipca 2011 Opublikowano 22 lipca 2011 S02E04 Fajny, ale lekki spadek sezonu, może to przez brak Leonarda i taty Callie, no ale Twayne to jednak Twayne ;] Cytuj
Mq 73 Opublikowano 24 lipca 2011 Opublikowano 24 lipca 2011 W tym sezonie jest kryminalnie malo Leonarda. Mam nadzieje ze po prostu odcinki z nim wyladowaly w drugiej polowie sezonu. Aczkolwiek ostatni odcinek mi sie chyba najbardziej podobal z sezonu. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 24 lipca 2011 Opublikowano 24 lipca 2011 (edytowane) w następnym leonard bierze ślub więc dostaniemy jego odpowiednią dawkę. wg. mnie ten odcinek był o wiele lepszy od poprzedniego. ALL HAIL THE BONERIPPER! http://www.comedycentral.com/videos/index.jhtml?videoId=392654&title=twayne-s-promotion a monster that can poop and behead like a big boy xD Edytowane 24 lipca 2011 przez tk___tk Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 24 lipca 2011 Opublikowano 24 lipca 2011 ten serial musi trwać, i ma mieć 20 sezonów, dawno nie ogladałem SP i FG, ale watpie by mialy do tego start, lece z tesknoty drugi raz całość, a 3 raz z polskimi napisami. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 29 lipca 2011 Opublikowano 29 lipca 2011 Przec.(pipi) serial, wczorajszy odcinek zaje.bisty. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 Niesamowite, odcinek jest przezayebisty, chyba najlepszy dotąd, wszystkim opowiadam o tym serialu, dla mnie na dzien dzissiejszy najlepszy serial ever. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 30 lipca 2011 Opublikowano 30 lipca 2011 nie ma startu do poczatkowych sezonow SP Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 odczuwałem pewien niedosyt po premierze odcinka "ride me to hell", ale od tego czasu to już tendencja zwyżkowa. nie sposób się zdecydować który najlepszy, a już w ostatnim tygodniu to przeszli samych siebie. co grimes odpier.dalał w tym odcinku czy cała postać teda - masa! Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Odcinek niesamowity, coraz bardziej sie zachwycam kreską tego serialu, ojciec Callie jest po prostu najlepszy. chyba sie powtarzam. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Co by nie mówić to serial zajebisty. Ostatni odcinek po prostu miszcz :rofl2: 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 9 sierpnia 2011 Opublikowano 9 sierpnia 2011 (edytowane) http://www.complex.com/pop-culture/2011/06/interview-ugly-americans-devin-clark-daniel-powell i na sam dół chyba muszę sobie odświeżyć pierwszy sezon, połowy z tego filmiku nie pamiętam Edytowane 9 sierpnia 2011 przez tk___tk Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 sierpnia 2011 Opublikowano 11 sierpnia 2011 trzeba naprawić xkloca czemprędzej Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Opublikowano 12 sierpnia 2011 Kolejny świetny odcinek. Leonard+aikido i Grimes+Rap ftw Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 no i po finale . będzie mi brakować tego serialu bo sezon był na astronomicznym poziomie beki, jeden odcinek lepszy od drugiego, a na koniec epicka bitwa anubis kontra matka grimes'a. albo ten odcinek z randallem rośliną, no nie mogę xD. polecam wszystkim gorąco. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi