Skocz do zawartości

Ugly Americans

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oglądam od kiedy się zaczęło. wg. mnie jeśli chodzi o niepoprawność polityczną to momentami sp przewyższa i ma potencjał na godnego następcę. choć zdaję sobie sprawę, że raczej nie zdobędzie podobnie wielkiej rzeszy fanów. tutaj tematyka jest trochę inna, mniej politycznego komentarza, socjologicznych obserwacji i walenia niesmacznymi żartami prosto w twarz, a bardziej zabawa horrorową konwencją, doprowadzona do granic obscena i brutalność + masa czarnego humoru na wysokim poziomie. do tego znakomity voice-acting, postacie (chociażby jedna z głównych - randal, współlokator protagonisty, zombie mający chrapkę na jego mózg) i mamy jedną z najciekawszych obecnie emitowanych kreskówek dla dorosłych. polecam sprawdzić chociażby pilota, czy odcinek o kulcie zombie. jedynym problemem może być dla kogoś to, że o ile ostatnio sprawdzałem to nie powstały chyba polskie napisy. na zachęte jeden z teaserowych zdjęć z premiery drugiego sezonu którymi twórcy karmią nas już od jakiegoś czasu na fejsbuku:

254457_10150215150659116_173036869115_7154114_4099294_n.jpg

Opublikowano

No, to jest dobra masa, serial swiezy, smieszny i z dobra kreska, w przeciwienstwie do South Parka.

Leonard jest najlepsza postacia :wink:

Opublikowano

ukazało się 14. serial jest emitowany tak jak south park, czyli na dwie tury. z tym, że ugly americans startuje jakoś na początek wakacji kiedy śkończy się już pierwsza połowa sezonu sp.

• 3 tygodnie później...
Gość _Milan_
Opublikowano (edytowane)

SO2E03

mistrz, po prostu mistrz odcinek.

Edytowane przez caps_LOCK_masta
  • Plusik 1
Gość _Milan_
Opublikowano

S02E04

Fajny, ale lekki spadek sezonu, może to przez brak Leonarda i taty Callie, no ale Twayne to jednak Twayne ;]

Opublikowano

W tym sezonie jest kryminalnie malo Leonarda. Mam nadzieje ze po prostu odcinki z nim wyladowaly w drugiej polowie sezonu.

Aczkolwiek ostatni odcinek mi sie chyba najbardziej podobal z sezonu.

Gość _Milan_
Opublikowano

ten serial musi trwać, i ma mieć 20 sezonów, dawno nie ogladałem SP i FG, ale watpie by mialy do tego start, lece z tesknoty drugi raz całość, a 3 raz z polskimi napisami.

Gość _Milan_
Opublikowano

Niesamowite, odcinek jest przezayebisty, chyba najlepszy dotąd, wszystkim opowiadam o tym serialu, dla mnie na dzien dzissiejszy najlepszy serial ever.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

odczuwałem pewien niedosyt po premierze odcinka "ride me to hell", ale od tego czasu to już tendencja zwyżkowa. nie sposób się zdecydować który najlepszy, a już w ostatnim tygodniu to przeszli samych siebie. co grimes odpier.dalał w tym odcinku czy cała postać teda - masa!

Gość _Milan_
Opublikowano

Odcinek niesamowity, coraz bardziej sie zachwycam kreską tego serialu, ojciec Callie jest po prostu najlepszy.

chyba sie powtarzam.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

no i po finale :(. będzie mi brakować tego serialu bo sezon był na astronomicznym poziomie beki, jeden odcinek lepszy od drugiego, a na koniec epicka bitwa anubis kontra matka grimes'a. albo ten odcinek z randallem rośliną, no nie mogę xD. polecam wszystkim gorąco.