Gość _Milan_ Opublikowano 3 września 2011 Opublikowano 3 września 2011 Sądze ze doczekamy sie ilości sezonów na miarę SP albo simpsonów. Randall jest wymiataczem, CRAAAAAAAAP Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 czy forum ma zyebany gust, czy nie chce sie nikomu tu pisac? ile ja bym dał zeby miec figurki kazdego z bohaterów Todd Mcfarlane, w nim cala nadzieja. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 4 września 2011 Opublikowano 4 września 2011 Obejrzalem pierwsze 6 odcinkow. Moze z dwa razy sie usmiechnalem. Poki co lata swietlne do South Park, czy nawet mocno juz nudzacego Family Guya. Odcinek o "Twilight" jest chyba najgorszym odcinkiem komediowego serialu animowanego jaki widzialem w zyciu (poza Wladcami Much). Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 zgadzam sie z opsem, south park to jednak wyzsza liga. Cytuj
Gość yaczes Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=kXGAJW1P4fQ trzeba naprawić xkloca czemprędzej Wycisnalem juz calaka, fajna gierka, wrzucam swoje reflekse z dzialu xbox. Bardzo polecam ugly americans! prosty w zalozeniach shooter - lewa galka lazisz prawa celujesz w 360 stopniach. Elementy rpg /nie ma to jak w 5 sekund rozwalic kolesia, ktory kilka godzin temu byl przeyebanym subbossem ;)/, do 4 graczy. Kombinowanie z przyznawanymi punktami doswiadczenia i doborem broni. Z poczatku latwy, potem rzeznia - miod az sie wylewa z ekranu. Zapraszam do gry, ja z dziewczyna chlostam nonstop. edit: gra jest zepsuta grajac na xbl nie stanowi zadnego wyzwania, poniewaz mozemy grac przedmiotami, ktore dostepne by byly dopiero kilka poziomow dalej. W ten sposob przeciwnicy z mega hardkorowych staja sie mega lamusami Ponadto, istnieje bardzo latwy do ogarniecia motyw z expieniem. Wystarczy pokonac kilka razy bossa, zeby uzyskac maksymalny level postaci. Chyba nie musze dodawac jak dlugo zajmuje pokonanie bossa, gdy zna sie na pamiec wszystkie jego animacje. No i wisienka na torcie - po uzyskaniu tego 60 levelu gra sie tnie tak jak dziewczyna masakratosa, czyli okrutnie. Mimo wszystko zdobywanie achievementow, fajny humor /"oh! I never saw Paris!" xD - wloski demon po dostaniu odpowiednia iloscia, yyy... wiader z farba? kutasow szatana? mlotkow? kurczakow? Tak, to wszystko tutaj jest, ale... sprawdza sie niezle. eksterminacja setek przeciwnikow na minute robi robote. Calosc okraszona swietnym humorem z kultowego juz serialu. edit3: jest calak. Jak ktos potrzebuje broni/przejsc gierke, to sluze pomoca. Ponawiam pytanie Capslocka - czy naprawde tak niewiele osob interesuje sie tym serialem, ze nie ma nawet polskich napisow? Koncza sie na 5 odcinku :| Wiecie czy gdzies moze jednak sa? Chcialem obejrzec ze znajomymi, a nie kazdy kuma po angielsku. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 5 września 2011 Opublikowano 5 września 2011 Nigdzie nie ma polskich. Jak nie kumają to przynajmniej angielskie im ściągnij. Cytuj
Gość Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Czytałem gdzieś, że sezon 2 ma być ostatnim. Prawda to, czy doczekamy się kontynuacji tego mega serialu? Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 26 września 2011 Opublikowano 26 września 2011 Na facebooku sa foty z nowych epizodow, wiec nie bardzo. Zmeczylem te dwa sezony. Gdyby kazdy odcinek trzymal poziom ostatniego EP pierwszego sezonu to by bylo mega. A tak jest bardzo srednio, no ale pomecze jeszcze ten 3 sezon. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Na fejsie puscili kolejny obrazek z nadchodzacych odcinkow z informacja, ze beda emitowane na poczatku przyszlego roku, takze na 100% bedzie 3 sezon, oby smieszny. 1 Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 to nie będzie trzeci sezon tylko brakujące 4 odcinki z tego chyba. akurat powinien się wtedy skończyć south park. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 Myslisz, ze jestes taki cwany, co? Cwaniaczku. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 O JEZUS MARIA JUŻ SĄ ZAPOWIEDZI ODCINKÓW, O JA PIERD,OLE , JESZCZE 3 DNI!!!!!!! Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=pv6DBYqz9gY&xrs=synd_facebook Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Liczę na wiekszy udział taty Callie i bardziej popier,dolone flashbacki z życia Grimes'a. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Bedzie zabawnie jak po takim czasie oczekiwania okaze sie, ze nowe odcinki sa srednie hehe. Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 marca 2012 Opublikowano 11 marca 2012 Zależy od gustu, mój prostacki umysł uwielbia ten serial i tych bohaterów, zaden odcinek dotąd nie był słaby, co najwyżej odstawał od wysokiej średniej. Ale jak będzie słabo to na pewno obiektywnie to zakomunikujemy. 1 Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Jeden ze słabszych odcinków, a to przez plemie bakterii. Co nie zmienia fatu że Grimes krzyczacy " i wanna go back" rozp.ierdolił system. Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Jezeli wyglodnialy fan serialu pisze, ze jest slabo to mi smutno;l Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 no za dobre to to nie było... Cytuj
Figaro 8 275 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Obejrzałem pilot. Fajny, ale... <kontynuuje Archera>. Cytuj
Mq 73 Opublikowano 15 marca 2012 Opublikowano 15 marca 2012 Jak dla mnie bylo w porzadku. "Please don't judge me for what's about to happen" i to co sie nastepnie dzieje bylo najlepszym zartem odcinka. Wydawal mi sie tez bardziej wulgarny niz poprzednie sezony. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi