Skocz do zawartości

Ugly Americans

Featured Replies

Opublikowano

Sądze ze doczekamy sie ilości sezonów na miarę SP albo simpsonów.

Randall jest wymiataczem, CRAAAAAAAAP

• Odpowiedzi 70
  • Wyświetleń 6,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość _Milan_
    Gość _Milan_

SO2E03   mistrz, po prostu mistrz odcinek.

• Co by nie mówić to serial zajebisty. Ostatni odcinek po prostu miszcz :rofl2:

• Na fejsie puscili kolejny obrazek z nadchodzacych odcinkow z informacja, ze beda emitowane na poczatku przyszlego roku, takze na 100% bedzie 3 sezon, oby smieszny.

Opublikowano

czy forum ma zyebany gust, czy nie chce sie nikomu tu pisac?

ile ja bym dał zeby miec figurki kazdego z bohaterów :(

Todd Mcfarlane, w nim cala nadzieja.

Opublikowano

Obejrzalem pierwsze 6 odcinkow. Moze z dwa razy sie usmiechnalem. Poki co lata swietlne do South Park, czy nawet mocno juz nudzacego Family Guya. Odcinek o "Twilight" jest chyba najgorszym odcinkiem komediowego serialu animowanego jaki widzialem w zyciu (poza Wladcami Much).

Opublikowano

CRAAAAAAP

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=kXGAJW1P4fQ

trzeba naprawić xkloca czemprędzej

Wycisnalem juz calaka, fajna gierka, wrzucam swoje reflekse z dzialu xbox.

Bardzo polecam ugly americans! prosty w zalozeniach shooter - lewa galka lazisz prawa celujesz w 360 stopniach. Elementy rpg /nie ma to jak w 5 sekund rozwalic kolesia, ktory kilka godzin temu byl przeyebanym subbossem ;)/, do 4 graczy. Kombinowanie z przyznawanymi punktami doswiadczenia i doborem broni. Z poczatku latwy, potem rzeznia - miod az sie wylewa z ekranu. Zapraszam do gry, ja z dziewczyna chlostam nonstop.

edit: gra jest zepsuta :( grajac na xbl nie stanowi zadnego wyzwania, poniewaz mozemy grac przedmiotami, ktore dostepne by byly dopiero kilka poziomow dalej. W ten sposob przeciwnicy z mega hardkorowych staja sie mega lamusami :( Ponadto, istnieje bardzo latwy do ogarniecia motyw z expieniem. Wystarczy pokonac kilka razy bossa, zeby uzyskac maksymalny level postaci. Chyba nie musze dodawac jak dlugo zajmuje pokonanie bossa, gdy zna sie na pamiec wszystkie jego animacje. No i wisienka na torcie - po uzyskaniu tego 60 levelu gra sie tnie tak jak dziewczyna masakratosa, czyli okrutnie.

Mimo wszystko zdobywanie achievementow, fajny humor /"oh! I never saw Paris!" xD - wloski demon po dostaniu odpowiednia iloscia, yyy... wiader z farba? kutasow szatana? mlotkow? kurczakow? Tak, to wszystko tutaj jest, ale... sprawdza sie niezle. eksterminacja setek przeciwnikow na minute robi robote. Calosc okraszona swietnym humorem z kultowego juz serialu.

edit3: jest calak. Jak ktos potrzebuje broni/przejsc gierke, to sluze pomoca.

Ponawiam pytanie Capslocka - czy naprawde tak niewiele osob interesuje sie tym serialem, ze nie ma nawet polskich napisow? Koncza sie na 5 odcinku :| Wiecie czy gdzies moze jednak sa? Chcialem obejrzec ze znajomymi, a nie kazdy kuma po angielsku.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czytałem gdzieś, że sezon 2 ma być ostatnim. Prawda to, czy doczekamy się kontynuacji tego mega serialu?

Opublikowano

Na facebooku sa foty z nowych epizodow, wiec nie bardzo.

Zmeczylem te dwa sezony. Gdyby kazdy odcinek trzymal poziom ostatniego EP pierwszego sezonu to by bylo mega. A tak jest bardzo srednio, no ale pomecze jeszcze ten 3 sezon.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na fejsie puscili kolejny obrazek z nadchodzacych odcinkow z informacja, ze beda emitowane na poczatku przyszlego roku, takze na 100% bedzie 3 sezon, oby smieszny.

Opublikowano

to nie będzie trzeci sezon tylko brakujące 4 odcinki z tego chyba. akurat powinien się wtedy skończyć south park.

Opublikowano

Myslisz, ze jestes taki cwany, co?

Cwaniaczku.

• 4 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

O JEZUS MARIA JUŻ SĄ ZAPOWIEDZI ODCINKÓW, O JA PIERD,OLE , JESZCZE 3 DNI!!!!!!!

Opublikowano

Liczę na wiekszy udział taty Callie i bardziej popier,dolone flashbacki z życia Grimes'a.

Opublikowano

Bedzie zabawnie jak po takim czasie oczekiwania okaze sie, ze nowe odcinki sa srednie hehe.

Opublikowano

Zależy od gustu, mój prostacki umysł uwielbia ten serial i tych bohaterów, zaden odcinek dotąd nie był słaby, co najwyżej odstawał od wysokiej średniej.

Ale jak będzie słabo to na pewno obiektywnie to zakomunikujemy.

Opublikowano

Fish fury!!!!

będzie dobrze

Opublikowano

Jeden ze słabszych odcinków, a to przez plemie bakterii.

Co nie zmienia fatu że Grimes krzyczacy " i wanna go back" rozp.ierdolił system.

Opublikowano

Jezeli wyglodnialy fan serialu pisze, ze jest slabo to mi smutno;l

Opublikowano

Jak dla mnie bylo w porzadku.

"Please don't judge me for what's about to happen" i to co sie nastepnie dzieje bylo najlepszym zartem odcinka.

Wydawal mi sie tez bardziej wulgarny niz poprzednie sezony.