Opublikowano 20 czerwca 201212 l No, ale fajnie zrobiona książeczka by się przydała ja je.... co za oszczędność ;;;
Opublikowano 20 czerwca 201212 l ehhh gdzie te czasy kiedy dostawalismy instrukcje 100+ stron, albo takie jak byla np w vagrant story -_-
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Ceny nie spadly a instrukcji nie ma denerwuje mnie brak instrukcji baaardzo. Co do gierki, to gram od wczoraj. Niezly kilmat grafa i zobaczymy czy sie nie znudzi szybko. Fajna odmiana na vicie.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l ehhh gdzie te czasy kiedy dostawalismy instrukcje 100+ stron, albo takie jak byla np w vagrant story -_- Ragnarok Odyssey ma 80+ stronicową instrukcje.
Opublikowano 22 czerwca 201212 l wyjątek potwierdzający regułę wczoraj przysiadłem przy gierce... huh, bardzo przyjemny tytuł i szkoda, ze juz prawie koniec ;/ wydaje mi się, ze to miasto w grze mogłoby byc jakoś lepiej "eksploatowane"... tyle poziomów miasta, tyle zakamarków i perełek lvl designu, a my, w zasadzie, tylko przelatujemy z punktu a do b. czasem czuję się jakby omijała mnie jakaś przygoda w tej grze.
Opublikowano 28 czerwca 201212 l kupiłem wczoraj Spy Pack DLC _-_ szczerze? myślałem, ze bedzie więcej grana za te 14PLN'ów. historyjka całkiem fajna, tylko finał kiepski, liczyłem na jakies lepsze nawiązanie do głównego wątku fabularnego.
Opublikowano 29 czerwca 201212 l Ogólnie to taki rip off bo ściąga się 100kb klucza >.< I też tak średnio mi się podobał, wyzwania są chociaż trudniejsze niż z normalnego story mode no i Cat Suit :3
Opublikowano 29 czerwca 201212 l Ogólnie to taki rip off bo ściąga się 100kb klucza >.< Bo masz już na karcie. W Japońskiej wersji DLC były dopiero po 100MB patchu.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Gsie ten spy pack jest? W pss nie widze. I Kiedy stroje mozna zmieniac?
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Gra skończona; zostały mi tylko wyzwania do zrobienia, ale niektóre są pain in da ass, więc nie wiem czy je zrobie w najbliższym czasie Ogólnie grało się fajnie, ale niektóre walki były trochę przegięte... zwłaszcza z tymi latającymi kolesiami co trzeba ich było z gravity kicka bić -.-
Opublikowano 29 lipca 201212 l Wczoraj wpadła platyna w Gravity Rush. Gra ogólnie bardzo mi się podobała, ale mogli jednak bardziej rozwinąć eksplorację miasta bo całość zajęła mi ok. 9h. Polecam mimo wszystko!
Opublikowano 12 sierpnia 201212 l Dosłownie przed chwilą padła mi konsola.. chciałem tylko włączyć na chwilę zobaczyć co to jest, a pograć w tygodniu - no, ale jakoś tak wciągnęło mnie na dłużej. Jestem w 4 chapterze, i muszę przyznać, że gra jest naprawdę dobra. Przynajmniej, tak ją póki co odbieram. Wstrzymywałem się z zakupem dość długo, a teraz żałuję, że aż tyle to trwało
Opublikowano 23 września 201212 l Moze mi ktos zdradzic zakonczenie Gravity rush, w spoilerze oczywiscie ?
Opublikowano 30 września 201212 l Coati napisał o Spy Packu w 1 poście na tej stronie. Wbiłem platynę z satysfakcją, ale waham się nad zakupem DLC, w sumie za trzy dodatki wyjdzie 42zł, to sporo, a jednego DLC nie ma sensu kupować...
Opublikowano 30 września 201212 l najlepiej się mieli preorderowcy, bo dostali jedno dlc za darmo. moze kiedys oplaci sie to kupić w ps+
Opublikowano 30 września 201212 l O Spy Pack czytałem, ale jestem ciekawy jak pozostałe, chciałem kupić jeden najlepszy ^_^
Opublikowano 20 kwietnia 201311 l wreszcie posiedziałem dłużej niż 10min przy tym tytule - jestem rozwalony projektem,designem tego świata. Oprawa, a przede wszystkim muzyka są rewelacyjne, sam pomysl przedstawienia historii i te komiksowe przerywniki też świetne...ojjj perełka na tej konsoli.
Opublikowano 26 czerwca 201311 l Pierwsza gra na ps vita którą przeszedlem. Polecam!. Zabawa grawitacją daje rade!
Opublikowano 1 lipca 201311 l Jestem na wakacjach i ogrywam właśnie GR. Z początku byłem trochę zakłopotany gameplayem, często się gubiłem gdzieś w powietrzu. I te pierwsze misje tutorialowe takie sobie, ale potem się rozkręca (szczególnie kiedy rozwijamy umiejętności naszej bohaterki) i zaczyna być bardzo ciekawie. Jestem w 13 misji i gierka zaczyna wciągać. Mam nadzieję, że chellenge będą miodne. Czuć japoński klimat ale nie jest przesadzony, więc to bardzo in plus. No i strona audio świetna, robi klimat.
Opublikowano 1 lipca 201311 l Potem sa jeszcze 3DLC do ogrania:) Tylko ze cena prawie tyle co cala gra;)
Opublikowano 1 lipca 201311 l a do mnie trochę zmarnowany potencjał....za mało do roboty poza fabułą w tych miastach...misje poboczne to 3 rodzaje zadań i tyle...jakby było to wszystko bardziej urozmaicone i może dodaliby jakieś minigry to był kapitalny eksluzyw na vitę - klimat, MUZA, projekt świata, przerywniki - wszystko jest wykonane mistrzowsko...może doczekamy się dwójki z poprawą tych elementów.