Skocz do zawartości

Gravity Rush

Fenikz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ehhh gdzie te czasy kiedy dostawalismy instrukcje 100+ stron, albo takie jak byla np w vagrant story -_-

Ragnarok Odyssey ma 80+ stronicową instrukcje.

Opublikowano

wyjątek potwierdzający regułę :D

wczoraj przysiadłem przy gierce... huh, bardzo przyjemny tytuł i szkoda, ze juz prawie koniec ;/

wydaje mi się, ze to miasto w grze mogłoby byc jakoś lepiej "eksploatowane"... tyle poziomów miasta, tyle zakamarków i perełek lvl designu, a my, w zasadzie, tylko przelatujemy z punktu a do b. czasem czuję się jakby omijała mnie jakaś przygoda w tej grze.

Opublikowano

kupiłem wczoraj Spy Pack DLC _-_ szczerze? myślałem, ze bedzie więcej grana za te 14PLN'ów. historyjka całkiem fajna, tylko finał kiepski, liczyłem na jakies lepsze nawiązanie do głównego wątku fabularnego.

Opublikowano

Ogólnie to taki rip off bo ściąga się 100kb klucza >.<

I też tak średnio mi się podobał, wyzwania są chociaż trudniejsze niż z normalnego story mode no i Cat Suit :3

Opublikowano

Ogólnie to taki rip off bo ściąga się 100kb klucza >.<

Bo masz już na karcie. W Japońskiej wersji DLC były dopiero po 100MB patchu.

Opublikowano

Gra skończona; zostały mi tylko wyzwania do zrobienia, ale niektóre są pain in da ass, więc nie wiem czy je zrobie w najbliższym czasie ;)

Ogólnie grało się fajnie, ale niektóre walki były trochę przegięte... zwłaszcza z tymi latającymi kolesiami co trzeba ich było z gravity kicka bić -.-

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dosłownie przed chwilą padła mi konsola.. chciałem tylko włączyć na chwilę zobaczyć co to jest, a pograć w tygodniu - no, ale jakoś tak wciągnęło mnie na dłużej. Jestem w 4 chapterze, i muszę przyznać, że gra jest naprawdę dobra. Przynajmniej, tak ją póki co odbieram.

Wstrzymywałem się z zakupem dość długo, a teraz żałuję, że aż tyle to trwało ;)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coati napisał o Spy Packu w 1 poście na tej stronie.

Wbiłem platynę z satysfakcją, ale waham się nad zakupem DLC, w sumie za trzy dodatki wyjdzie 42zł, to sporo, a jednego DLC nie ma sensu kupować...

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

wreszcie posiedziałem dłużej niż 10min przy tym tytule - jestem rozwalony projektem,designem tego świata. Oprawa, a przede wszystkim muzyka są rewelacyjne, sam pomysl przedstawienia historii i te komiksowe przerywniki też świetne...ojjj perełka na tej konsoli.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jestem na wakacjach i ogrywam właśnie GR. Z początku byłem trochę zakłopotany gameplayem, często się gubiłem gdzieś w powietrzu. I te pierwsze misje tutorialowe takie sobie, ale potem się rozkręca (szczególnie kiedy rozwijamy umiejętności naszej bohaterki) i zaczyna być bardzo ciekawie. Jestem w 13 misji i gierka zaczyna wciągać. Mam nadzieję, że chellenge będą miodne. Czuć japoński klimat ale nie jest przesadzony, więc to bardzo in plus. No i strona audio świetna, robi klimat.

Opublikowano

a do mnie trochę zmarnowany potencjał....za mało do roboty poza fabułą w tych miastach...misje poboczne to 3 rodzaje zadań i tyle...jakby było to wszystko bardziej urozmaicone i może dodaliby jakieś minigry to był kapitalny eksluzyw na vitę - klimat, MUZA, projekt świata, przerywniki - wszystko jest wykonane mistrzowsko...może doczekamy się dwójki z poprawą tych elementów.