Skocz do zawartości

PSX Extreme #167

Spis Treści  

57 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który spis treści bardziej Wam odpowiada?

• Alfabetyczny, taki jak w poprzednich numerach
      44
    • Stronicowy, z podziałem na poszczególne działy, taki jak w numerze 167
      7
    • Spis treści? Nie sprawdzam, ja tylko oglądam obrazki
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Kto usunął mój post he ? Niewygodne pytanie czy co ? Gdzie jest Ściera się pytam ? Co do numeru to spoko, okładka git, papier spoko, ale mam wrażenie, że cięzej dostać ekstrima. W kioskach ruchu nie mogłem znaleźć.

+ Dodał MODERATOR

Pytanie było z dupy wzięte i potraktowałem je jako spam. Nie dziękuj.

Nie dziwota że nie możesz znaleŚć.

cwaniak za dychę

Edytowane przez orion50
Opublikowano (edytowane)

Było wiele razy: w 166 numerze Ścierman zakomunikował, że Butcher przejmuje "naczelnictwo" Extrima, a on udaje się na odpoczynek.

Ściera, jeżeli to czytasz, to mały apel - wypocznij sobie ile trzeba, a potem czym prędzej wracaj do roboty, bo "szmatławiec" bez naczelnego kosmity "czwartej erpe" to jak piwo bez procentów. Niby się da, ale po co? :ermm:

Edytowane przez PIKeR
  • Plusik 2
Opublikowano

W jakim sensie, jak Sciera ograniczal sie tylko do HP i Wstepniaka. A sklad magazynu idzie w duzo lepszym kierunku, niz pod piecza Sciery.

Opublikowano

Domyślam się, że tutaj ukryty jest jakiś haczyk, możesz mnie oświecić Stona i napisać, o co kaman? Co on zrezygnował z pracy w Extrimie, czy co?

no może sobie wziął urlop na jeden numer? jak w następnym też nie będzie to wtedy można się martwić...

przydałoby się więcej ciekawych artykułów, Neo ostatnio jest w tym dużo lepsze, a recenzje mało mnie interesują - mam ich pełno na necie

Opublikowano

Wypowiedz podobna do twojej. Personalne preferencje odsunmy na bok. Mysle, ze recenzje, to sol kazdego gamingowego magazynu.

Opublikowano

ale ja nie pisałem żeby je usunąć, źle mnie zrozumiałeś

chociaż te komiksy na całą stronę mogłyby wylecieć, na co to komu. Chyba nikt nie leci co miesiąc do kiosku żeby durnowate komiksy poczytać? szkoda miejsca i można w nie dać jakieś ciekawe artykuły... konkurencja tak nie marnuje miejsca

Opublikowano (edytowane)

Co nie znaczy, ze nie moze teraz byc w PE.

Edytowane przez Gość