Skocz do zawartości

Limp Bizkit

TeBe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 54
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

skońćzyli sie na killem all ;)

a poważnie, jeszcze jak byłem w liceum, to dało się ich słuchać; nawet mogę powiedzieć, że bardzo ich lubiłem, ale od czasu chockolade starfish (ktróre i tak było umiarkowanie udane) zespół nie stworzył nic na miarę hitów break stuff czy nookie; żadnego neck breakera ;/

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ogarniam po chu/j numetalowa/rapcorowa ekipa robi kawałek z raperem na ficzurigu. Nijakie w ch/uj i mogłoby spokojnie być o połowę krótsze. Niech już nagrają to Unquestionable Truth p. 2 i rozpier/dolą się a dobre, bo widać, że nie ma tu żadnej myśli przewodniej.

Opublikowano

Nie ogarniam po chu/j numetalowa/rapcorowa ekipa robi kawałek z raperem na ficzurigu. Nijakie w ch/uj i mogłoby spokojnie być o połowę krótsze. Niech już nagrają to Unquestionable Truth p. 2 i rozpier/dolą się a dobre, bo widać, że nie ma tu żadnej myśli przewodniej.

rapcore z raperem na ficzuringu a ty nie ogarniasz, lulz.

Opublikowano (edytowane)

Nie no wiadomka, że w przeszłości kolaborowali z czarnuchami parę razy (chociaż tak jak mówię, trochę nie pojmuję tego, że zespół, którego wokalista z definicji jest przy okazji raperem, robi sobie ficzuringa z innym raperem. Pohui ?) . NO ALE (pipi)A LIL ŁEJN ?  :pinch:

Edytowane przez Tokar
  • 1 rok później...
Opublikowano

Borland jasne bedzie, ogolnie sa w pelnym skladzie oprocz Lethala ktory za duzo cpal I go wyje**li. Kawalek z Lil Waynem nagrali bo LB zmienili wytwornie I sa teraz w niej razem, przed tym nagrywali dla tej samej wytworni ktora pracuje np z Lady Gaga (sa w nowym kawalku jakies wzmianki o tym) wiec nie dziwie sie im ze odeszli jak takie klimaty tam panuja I zmienili na rasowo murzynska co im juz bardziej pasuje bo prawie polowa z ich muzy to troche raperskie klimaty ;p

right on time, ale nie widziałem tego posta wcześniej. Przenieśli się bo nagrywali dla wytwórni, dla której nagrywała gaga do wytwórni w której nagrywa paris hilton. No (pipi)a interes życia.

Opublikowano

To wytwornia czarnuchow, zreszta typki z tej wytworni nagrali fajny, prawie pelnometrazowy murzynski film. Nie wiem co robi u nich Hilton, chyba ma pociag do czarnych jajec :P Zreszta nie widac ani slychac jej w tej wytworni i na zadnych mixtejpach jej nie ma, nikt z nia nie nagrywa wiec chyba tylko wyklada kase i lize czarne jajca ;)

No ogólnie masz rację, aczkolwiek chodzi o sam fakt ;)

• 7 lat później...
  • 2 lata później...
Opublikowano

Kupiłem za 300 za trybunę. Płyta stówę droższa, a bez problemu można się tam wbić z trybun. Były miejsca na trybunach za 220, ale 2,5 godziny od rozpoczęcia sprzedaży już niedostępne, tych za 300 też pewnie zaraz nie będzie. Jak na dzisiejsze czasy to nie ma dramatu.