MichAelis 5 616 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Byłem pare lat temu, jeden z najlepszych koncertów na jakich byłem, a nawet na nich nie szedłem tylko grali przed Rammstein (i ich przebili). Cytuj
Jeez_PS 838 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Godzinę temu, MichAelis napisał(a): Byłem pare lat temu, jeden z najlepszych koncertów na jakich byłem, a nawet na nich nie szedłem tylko grali przed Rammstein (i ich przebili). Potwierdzam też tam byłem, a przed nimi Gojira. 1 Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Tak, tak, Wrocław 2017 chyba. Był ogień. Dobrze też wspominam ich koncert w 2011 w Stodole. Cytuj
Bublewicz 0 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Jadę, już bilet kupiony. Tym razem nie popełnię tego błędu co z Linkin Parkiem gdzie wybierałem się z koncertu na koncert, aż Chester poszedł na sznur i już LP nie zobaczę, ta Pani na wokalu to nie to samo. Chcę zobaczyć Lumpów dopóki jeszcze wszyscy oryginalni członkowie żyją. Czytałem, że świetnie wypadają na żywo. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Zerknąłem czy sa jakieś bilety to najtansza jakaś dalsza trybuna za 450zł chyba z lornetką w gratisie xD a jakaś bliższa trybuna to 750zł jakie to są kurwy ten livenation Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi