MichAelis 5 669 Opublikowano 24 października 2024 Opublikowano 24 października 2024 Byłem pare lat temu, jeden z najlepszych koncertów na jakich byłem, a nawet na nich nie szedłem tylko grali przed Rammstein (i ich przebili). Cytuj
Jeez_PS 912 Opublikowano 24 października 2024 Opublikowano 24 października 2024 Godzinę temu, MichAelis napisał(a): Byłem pare lat temu, jeden z najlepszych koncertów na jakich byłem, a nawet na nich nie szedłem tylko grali przed Rammstein (i ich przebili). Potwierdzam też tam byłem, a przed nimi Gojira. 1 Cytuj
Harbuz 966 Opublikowano 24 października 2024 Opublikowano 24 października 2024 Tak, tak, Wrocław 2017 chyba. Był ogień. Dobrze też wspominam ich koncert w 2011 w Stodole. Cytuj
Bublewicz 0 Opublikowano 4 listopada 2024 Opublikowano 4 listopada 2024 Jadę, już bilet kupiony. Tym razem nie popełnię tego błędu co z Linkin Parkiem gdzie wybierałem się z koncertu na koncert, aż Chester poszedł na sznur i już LP nie zobaczę, ta Pani na wokalu to nie to samo. Chcę zobaczyć Lumpów dopóki jeszcze wszyscy oryginalni członkowie żyją. Czytałem, że świetnie wypadają na żywo. Cytuj
MaZZeo 14 513 Opublikowano 4 listopada 2024 Opublikowano 4 listopada 2024 Zerknąłem czy sa jakieś bilety to najtansza jakaś dalsza trybuna za 450zł chyba z lornetką w gratisie xD a jakaś bliższa trybuna to 750zł jakie to są kurwy ten livenation Cytuj
Tokar 8 307 Opublikowano wczoraj o 14:22 Opublikowano wczoraj o 14:22 Dobrze było. Durst ma charyzmę sceniczną, dzięki której dziad po pięćdziesiątce ubrany jak nastolatek, rapujący i drący mordę do gówniarskich tekstów jakimś cudem nie wypada żenująco. Setlista bardzo w porządku. Mogli tylko sobie darować Show Me What You Got, które średnio się sprawdza na żywo. No i szkoda Nookie urwanego przed kulminacją, tyle dobrze że przeszło w Nelsona wykonywanego wspólnie z typem wyłowionym spod sceny. Gość nieźle sobie poradził, mega przeżycie dla chłopa. Gold Cobry nie poznałem, myślałem że jakiś cover grają Tu płynnie przechodzimy do kwestii nagłośnienia. No cóż, może nie ściana dźwięku, ale będąc na trybunie prawie centralnie naprzecieko sceny, mózg musiał czasem wypełniać luki w tym, czego nie było słychać. 3 1 Cytuj
kaktusr 32 Opublikowano 15 godzin temu Opublikowano 15 godzin temu 17 godzin temu, Tokar napisał(a): Dobrze było. Durst ma charyzmę sceniczną, dzięki której dziad po pięćdziesiątce ubrany jak nastolatek, rapujący i drący mordę do gówniarskich tekstów jakimś cudem nie wypada żenująco. Setlista bardzo w porządku. Mogli tylko sobie darować Show Me What You Got, które średnio się sprawdza na żywo. No i szkoda Nookie urwanego przed kulminacją, tyle dobrze że przeszło w Nelsona wykonywanego wspólnie z typem wyłowionym spod sceny. Gość nieźle sobie poradził, mega przeżycie dla chłopa. Gold Cobry nie poznałem, myślałem że jakiś cover grają Tu płynnie przechodzimy do kwestii nagłośnienia. No cóż, może nie ściana dźwięku, ale będąc na trybunie prawie centralnie naprzecieko sceny, mózg musiał czasem wypełniać luki w tym, czego nie było słychać. Siedziałem w sektorze O i pomimo kilku już koncertów na tym "super" obiekcie byłem w szoku bo pierwszy raz dla Mnie dźwięk był w miarę ok jak na Arenę. Najgorzej brzmiał ten przed ostatni suport z Australi gdzie nie było słychać dosłownie nic, jeden wielki bełkot. Limp brzmiał zajebiście. Cytuj
Tokar 8 307 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Fakt, ciężko było zrozumieć co ta babeczka nawija/śpiewa, ale ma plusa, że próbowała się produkować do podkładu z N 2 Gether Now. I tak było to dużo lepsze niż oststni support. Przyćpany raperzyna słaniający się po scenie i bełkoczący randomowe bzdury. Jego akurat niestety było całkiem dobrze słychać. No i osobliwy pomysł z tym "konferansjerem" mającym za zadanie wkurwiać publikę. Za pierwszym razem było to nawet umiarkowanie zabane, ale drugi i trzeci raz to już mocne męczenie buły. No dobra, udawanie że rzuca koszulkę w tłum nawet mu się udało. Ciekawe kto go wreszcie uświadomił co znaczy "pokaż dupę". Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi