Skocz do zawartości

Limp Bizkit

TeBe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Godzinę temu, MichAelis napisał(a):

Byłem pare lat temu, jeden z najlepszych koncertów na jakich byłem, a nawet na nich nie szedłem tylko grali przed Rammstein (i ich przebili).

Potwierdzam też tam byłem, a przed nimi Gojira.

• Lubię! 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jadę, już bilet kupiony. Tym razem nie popełnię tego błędu co z Linkin Parkiem gdzie wybierałem się z koncertu na koncert, aż Chester poszedł na sznur i już LP nie zobaczę, ta Pani na wokalu to nie to samo. 

Chcę zobaczyć Lumpów dopóki jeszcze wszyscy oryginalni członkowie żyją. Czytałem, że świetnie wypadają na żywo.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

IMG-20250323-215634.jpg

IMG-20250323-215640-1.jpg

IMG-20250323-215733.jpg

Dobrze było. Durst ma charyzmę sceniczną, dzięki której dziad po pięćdziesiątce ubrany jak nastolatek, rapujący i drący mordę do gówniarskich tekstów jakimś cudem nie wypada żenująco. 

Setlista bardzo w porządku. Mogli tylko sobie darować Show Me What You Got, które średnio się sprawdza na żywo. No i szkoda Nookie urwanego przed kulminacją, tyle dobrze że przeszło w Nelsona wykonywanego wspólnie z typem wyłowionym spod sceny. Gość nieźle sobie poradził, mega przeżycie dla chłopa. 

Gold Cobry nie poznałem, myślałem że jakiś cover grają :mevek:

Tu płynnie przechodzimy do kwestii nagłośnienia. No cóż, może nie ściana dźwięku, ale będąc na trybunie prawie centralnie naprzecieko sceny, mózg musiał czasem wypełniać luki w tym, czego nie było słychać. 

• Plusik 3
  • Lubię! 1
Opublikowano
17 godzin temu, Tokar napisał(a):

IMG-20250323-215634.jpg

IMG-20250323-215640-1.jpg

IMG-20250323-215733.jpg

Dobrze było. Durst ma charyzmę sceniczną, dzięki której dziad po pięćdziesiątce ubrany jak nastolatek, rapujący i drący mordę do gówniarskich tekstów jakimś cudem nie wypada żenująco. 

Setlista bardzo w porządku. Mogli tylko sobie darować Show Me What You Got, które średnio się sprawdza na żywo. No i szkoda Nookie urwanego przed kulminacją, tyle dobrze że przeszło w Nelsona wykonywanego wspólnie z typem wyłowionym spod sceny. Gość nieźle sobie poradził, mega przeżycie dla chłopa. 

Gold Cobry nie poznałem, myślałem że jakiś cover grają :mevek:

Tu płynnie przechodzimy do kwestii nagłośnienia. No cóż, może nie ściana dźwięku, ale będąc na trybunie prawie centralnie naprzecieko sceny, mózg musiał czasem wypełniać luki w tym, czego nie było słychać. 

Siedziałem w sektorze O i pomimo kilku już koncertów na tym "super" obiekcie byłem w szoku bo pierwszy raz dla Mnie dźwięk był w miarę ok jak na Arenę. Najgorzej brzmiał ten przed ostatni suport z Australi gdzie nie było słychać dosłownie nic, jeden wielki bełkot. Limp brzmiał zajebiście.

Opublikowano

Fakt, ciężko było zrozumieć co ta babeczka nawija/śpiewa, ale ma plusa, że próbowała się produkować do podkładu z N 2 Gether Now. 

I tak było to dużo lepsze niż oststni support. Przyćpany raperzyna słaniający się po scenie i bełkoczący randomowe bzdury. Jego akurat niestety było całkiem dobrze słychać. 

No i osobliwy pomysł z tym "konferansjerem" mającym za zadanie wkurwiać publikę. Za pierwszym razem było to nawet umiarkowanie zabane, ale drugi i trzeci raz to już mocne męczenie buły. No dobra, udawanie że rzuca koszulkę w tłum nawet mu się udało. Ciekawe kto go wreszcie uświadomił co znaczy "pokaż dupę".