Fenikz 89 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Wiecie jakie demówki mają tryb multiplayer na X360? Jak tak to zapodajcie tytuły, w pierwszym poście zrobię listę, może co niektórym się przydać (w tym mi i mojemu kumplowi, kupił konsolę bez gier, heh), mogą to być też gry Arcade. Battlefield 1943 Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 (edytowane) - GRID - Left 4 Dead 2 - HALO Reach - Homefront - America's Army: True Soldiers - Split/Second - South Park (arcade) - Transformers War for Cybertron - Crash Time 4 tyle co mnie się przypomniało Edytowane 29 czerwca 2011 przez JoZi 1 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Army of Two Tom Clancy's Ghost Recon Advanced warfighter Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Call of Duty: World at War Lost Planet: Extreme Condition Prey Too Human 1 Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 29 czerwca 2011 Autor Opublikowano 29 czerwca 2011 wielkie dzięki, macie wszyscy po plusie jutro z aktualizuje pierwszy post i dodam linki do marketplace Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi