Luk248 104 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 (edytowane) U mnie problem z wyłączeniem bety. Za każdym razem występuje restart konsoli. Cholera wie dlacze Edytowane 29 czerwca 2011 przez Luk248 Cytuj
S!N 14 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 dotychczas tylko jedna gra się obroniła - Killzone3 - chodził płynniej,wyglądał lepiej, miał lepsze tekstury i wszystko technicznie było ponad K2 - do tego miał obsługę move i 3d. Kij z tym, że spiepszyli multi reszta gier z obsługą 3d to niszczenie oprawy jak chociażby M:Apokalipsa. Beta U3 jest taka jak pisałem - lepsze oświetlenie ale aliasing i gorsze tekstury są od razu zauważalne. Wszystko za sprawą 3d i splita...oby tryb single nie rozczarował... ps. taki InFamous2 nie ma 3d i wygląda rewelacyjnie i jest sandboxem No właśnie Sony kazało wsadzić 3D i obsługę Move'a. Z gry wyszło tech demo, a powinien być killer CoD i konkurencja dla Halo, a jak jest każdy widzi. GG to tej pory łata podstawowe elementy i dodaje powycinane opcje... Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Mysle ze 3D nie mialo zbyt wiele wspolnego z "pogorszeniem sie" oprawy. Multi w U2 tez znacznie odstawal od singla. Zobaczycie ze singiel U3 bedzie wygladal za(pipi)iscie i zamiast narzekania bedzie zachwyt Cytuj
zagul 326 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 2 razy zrestartowało mi konsolę przy próbie aktualizacji, podziękuję za taką betę. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Na poprzedniej stronie masz sposób na to. Ostatni wpis (mój). Cytuj
K@t 116 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 I kolejny problem, również u niemal wszystkich - brak możliwości połączenia z serwerami, freezy i wywalanie z PSN. Teraz w ogóle nie można grać Cytuj
bolek456 2 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Co daje ta smieszna aktualizacja. Jak i tak nie da rady sie wbic na serwer bo jakis smieszny błąd wyskakuje. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Po zainstalowaniu aktualizacji za 10 razem, udało mi się w końcu dołączyć do party ze znajomymi. Nie wiem wprawdzie czy nie jedynie zbieg okoliczności Beta dalej leży widzę damn, przez najbliższe 4 dni mnie nie będzie, więc też nie pogram, a 25 lvl sam się nie zrobi. Cytuj
Freeze182 10 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Pierwsze co sie rzuca w oczy to troche "dziwne" menu, nie wiem moze uda mi sie do niego przyzwyczajic jadnak jak narazie to z U2 o wiele bardziej mi odpowiada. Dalej: - Zapraszanie znajomych nie dziala ! niby wysylamy zproszenie ale zadne powiadomienie na ekranie sie nie pojawia. - Tempo gry strasznie spadlo, sprint to zwykly bieg w U2. - Co do broni nie chce sie narazie zbytnio na ten temat wypowiadac, jednak troche ( mnie oczywiscie) razi zastosowanie roznych celownikow, ponadto snajperka nie ma juz "zwyklego" celownika a jednynie widok przez lunete ( czemu?). - Mapy sa za wielkie, zamiast tych 2 wolal bym 3 mniejsze , a tak to mamy nieraz zabawe w kotka i myszke, co dopiero gdy gracze zaczna masowo uciekac z geir jak ma to miejsce obecnie w U2. To tyle, na razie oczywiscie, przez dlugie wyszukianie graczy nie bylo mi dane za wiele pograc, zreszta chwile przed napisaniem tego postu gra ponownie padla :confused: Ogulnie spodziewalem sie czegos lepszego, jednak z ostateczna ocena trzeba sie troche wstrzymac i wiecej pograc . Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Mimo wszystko i tak U3 prezentuje się na tle innych pozycji za(pipi)iście dobrze , tak to jest gdy się tworzy hype i wydaję betę "dla wszystkich" , gdzie kucharek sześć.. zobaczycie jakie gromy pójdą w becie BF3 , oj czuję to w kościach heh Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 (edytowane) Ale ludzie którzy spodziewali się po multi/becie U3 pogromcy tuzów (CoD-a, BF-a, Girsów) sami sobie są winni. Tak mi się wydaje przecież od początku było wiadomo, że to będzie multi U2 plus/minus bajery. Tym bardziej jak ktoś grał w multi U2 (chyba większość) to wiedział czego się spodziewać. No nie wiem mi się tam multi w U2 nie podobało tylko w betę pograłem i wiedziałem, że na 99% tak samo będzie z U3. Dlatego nie czuję ani odrobiny zawodu, kogo może przyciągnąć multi U3!? Tych co grali w dwójkę i ewentualnie garstkę nowych, naprawdę ktoś się spodziewał, że gra odciągnie maniaków CoD-a, BF-a itd :o PS. Ale co-op tak jak w dwójce fajny jest IMO, podoba mi się. Edytowane 29 czerwca 2011 przez SłupekPL 2 1 Cytuj
Nels 7 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Mam nadzieję, że trochę osłabią niektóre power-upy, bo jak mi koleś trzasnął w pysk trzema granatami naraz, to nawet nie zdążyłem sapnąć "WTF" jak mnie zbierali ze ściany. Trochę IMO przegięte. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 (edytowane) (pipi)a wszyscy narzekają a mnie się podoba... Wy chyba w co innego gracie. Edytowane 29 czerwca 2011 przez zalef88 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Chętnie wyraziłbym swoją opinię na temat gry, ale za wuja nie mogę się połączyć do żadnej gry :confused: Cytuj
dc1982 35 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Nie no nie ma co tak narzekać , co-op jest faktycznie za(pipi)isty i podobnie jak w drugiej części widzę że spędzę najwięcej czasu z tym trybem , TDM w TPP - nie mogę tego ogarnąć (@Słupek mam nadzieje że znajdziesz wieczorem czas na partyjkę heh) tylko kolejny raz wychodzi na to że U3 (przynajmniej w multi) będzie prezentować się "odrobinkę' gorzej niż na filmikach . Ale ja mam spaczone spojrzenie , odkąd ujrzałem dwa dni temu Crysisa w DX11 już nic nie jest dla mnie jasne.. Wiem jedno Uncharted 3 i GTA V to i tak największe wypasy na jakie liczę na konsolach , nadal mam nadzieję (ja to WIEM) że singiel urwie mi jajca (auuu). Cytuj
Nels 7 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 W sumie dopiero teraz na to zwróciłem uwagę, ale fajny jest motyw z emblematami. Nie ma to jak przyozdobić połowe planszy swoją sygnaturką. Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Grafika niestety trochę gorsza od uncharted 2. Razi aliasing , rozmycie i tekstury. Wszystko przez te (pipi)ane 3d. Podobno jest to jedyna gra pisana od podstaw z myślą o 3d. Czytałem wypowiedzi redaktorów branżowych że w 3d Uncharted wygląda nieziemsko jak żadna gra wcześniej. Gra się przyjemnie jednak spodziewałem się czegoś lepszego. Cytuj
matcz 10 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 (edytowane) Mi za kazdym razem wyskakuje "error initialising session manager". Sadzac po wpisach na roznorakich forach-nie tylko u mnie tak jest. Bete sciagnalem dzieki kodowi z inFamous 2. Ktos z was ma podobny problem? Edytowane 29 czerwca 2011 przez Square Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 pewnie tu juz wiekszosc pisze o grze , ja musze napisac o instalacji, gdy wychodzilem rano do pracy zostawilem konsole żeby sie sciągnal U3 i zainstalował, miała sie sama wyłaczyc, ale wlasnie wrocilem i patrze a konsola dziala -zawiesila sie na 91% instalacji tak ze muusialem z pradu wyjąć nie wiem czy to przypadek czy sama beta spowodowała zwieche ale mysle ze takie cos jest warte odnotowania Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 pograłem troszke i musze przyznać ,ze multi jest calkiem fajne. jak wyjdzie pełna wersja to pewnie juz tego nie rusze tak jak w przypadku U2 jak macie problem z zassaniem patcha to nie klikajcie ok, tylko kółko i po załadowaniu gry sama poprosi kolejny raz o zassanie patcha - wtedy zadziała. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Gorzej, ze sama beta nie dziala z powodu "error initialising session manager" <_< Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 Ja mam bete sciagnieta z HK i ani razu nie mialem takich problemow - laczy sie za kazdym razem, mecze wyszukuje szybko i nigdy nie wyskoczyl mi zaden error. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 dotychczas tylko jedna gra się obroniła - Killzone3 - chodził płynniej,wyglądał lepiej, miał lepsze tekstury i wszystko technicznie było ponad K2 - do tego miał obsługę move i 3d. Kij z tym, że spiepszyli multi reszta gier z obsługą 3d to niszczenie oprawy jak chociażby M:Apokalipsa. Beta U3 jest taka jak pisałem - lepsze oświetlenie ale aliasing i gorsze tekstury są od razu zauważalne. Wszystko za sprawą 3d i splita...oby tryb single nie rozczarował... ps. taki InFamous2 nie ma 3d i wygląda rewelacyjnie i jest sandboxem Co ma 3D i split do gorszej oprawy ? Pytam się z uwagi na to, że tryb 3D i split pogarszają oprawę w grach kiedy są uruchomione, a nie cały czas Tak na chłopski rozum Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 teoretycznie i praktycznie nie powinno to mieć z tym nic wspólnego jednak widać trend,że gry używające tych bajerów wyglądają identycznie w odpalonym trybie 3d jak w trybie 2d. Mając na uwagę informację o tym o ile więcej mocy zżera w odpalonym trybie 3d konsola(obraz generowany dwa razy) a mimo to gra wygląda identycznie jak w trybie 2d można dojść do wniosku,że mamy trend cięcia opraw a/v by tryb 3d nie wyglądał zbyt biednie w porównaniu z 2d Cytuj
Gość Orzeszek87 Opublikowano 29 czerwca 2011 Opublikowano 29 czerwca 2011 dobra widze ze cyrki są z tą betą, więc sobie daruje. chyba ze bata ma 3d... ktos potwierdzi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi