Skocz do zawartości

Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Square

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wlasnie, a ja od wczoraj męczylem sie z logowaniem ;].Co do bety to masa błędów, glitchy, grając w u2 nie odnotowalem tylu błędów co w trójce. Plansze fajne, dwururka juz nie odgrywa tak ważnej roli, kałachem mocno trzepie, pistolet za mocny, snajpery ok, granaty spoko, reszta broni bezużyteczna

• 3 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

O ile pierwsza beta kompletnie mi się nie podobała, tak aktualnie przedstawione multi jest bardzo fajnie i wciąga tak jak U2. Pierwsze wrażenie to małe zdziwko bo rozgrywka znacznie się różni od drugiej części, poczynając od sterowania, a na rozrzucie broni kończąc.

Mapy moim zdaniem są gorsze niż w U2, ale to może być akurat wina przyzwyczajenia. Z wyjątkiem 3 map które były w dodatkach. Wszystkie aktualne ich wersje mają się nijak do poprzedników. Ruiny są po prostu brzydkie w aktualnej scenerii, Zakład też stracił swój klimat :confused:, podobnie jak Wzniesienie.

W pełnym multi na pewno spędzę trochę czasu bo jak się człowiek rozegra to się nie chce kończyć :)

Edytowane przez Square
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Dzisiaj zagrałem kilka meczy w sieci i niestety są babole...

W jednym meczu wisiałem na krawędzi kilka minut nie mogąc nic zrobić tylko obracać kamerą.

Kolejny po respie moja postać sama chodziła od ściany do ściany, a ja nie miałem nad niczym kontroli.

Kolejna rzecz na respie widzę tylko z pierwszej osoby i się ruszyć nie mogłem.

W pierwszych dwóch przypadkach aby wróciło wszystko do normy musieli mnie zabić, a w ostatnim niestety restart konsli bo nawet z gry nie mogłem wyjść.

Tyle beta testów i coś się psuje lub umkneło uwadze, podobne błędy w pierwszej becie się zdarzały.

Panowie jak u was śmiga multi, ja rozkładam ręce, w każdym meczu mniej więcej 2/3 jego trwania mam ciągle błąd i nie mogę nic zrobić(wszyscy inni sobie dalej graja), po kilku zgonach na respie gra się odwiesza i biegam dalej.

Edytowane przez sentryandy
Opublikowano (edytowane)

witam,

czy gra ktos na koncie US w EU wersje gry???

jak z online pass'em???

pozdrawiam

Wpisujesz kod na koncie EU instalujesz i spokojnie multi działa na wszystkich kontach na konsoli.

Sprawdzałem na USiA i jap.

Można nawet składki na online pass robić.

Jak ktoś ma zamiar grę odsprzedać to polecam zrobić nowe konto i na nim wpisać kod, potem gonimy grę razem z kontem.

Edytowane przez sentryandy
  • Plusik 1
Opublikowano

Wyśle wam zaproszenia.

PS. Czemu w tej grze nie ma możliwości zakładania własnych pokoi? Tzn. jest custom games ale brak wyszukiwarki prywatnych serwerów. To chyba największy minus tego multi.

Opublikowano

Dlatego najlepiej grać ze znajomymi. Też miałem takie cyrki z randomami, a po co psuć sobie przyjemność, skoro coop w U3 jest naprawdę świetny i aż prosi się o zgraną ekipę.

Opublikowano

W najblizszym patchu mogli by poprawić działanie matchmakingu bo działa różnie. Nieraz wyszukuje gre strasznie szybko (w mniej niż 10 sekund), a nieraz się czeka 2 minuty i nic.

Opublikowano

hej da sie ustawic jakos w opcjach, zeby losowalo ziomkow o podobnym poziomie? wczoraj zagralem jeden mecz i trafilem na walke dwoch klanow, wszyscy mieli poziom ~50 i zostalem analnie zgwalcony. wolalbym tego unikac.

Opublikowano

Chetni na online zapraszam Sorra18 invite i jedziemy z koksem:) Co do coop´a moze troche w puzniejszym terminie ale tez pisac to w wekenda czy cus mozna dluzsza sesyjke zrobic.

Doatepnosc okolo 19 do 03.00 w porywach.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mAd_Clow77n - też jestem chętny na granie. Jutro podobno pokaże się dlc z mapami... !

Warto inwestować w klub ? Tak liczę że on kosztuje 89 zł, z jutrzejszymi mapami za 12 i 3 dlc skinów po dyszce to wychodzi zawartości za 49 zł... eh