Emet 1 088 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 (edytowane) Częściowe statystyki z bety: http://www.naughtydog.com/site/post/uncharted_3_beta_stats/ Przy okazji beta kończy się w piątek - 15 lipca o godz. 18 (naszego czasu). Edytowane 14 lipca 2011 przez Emet Cytuj
S_600 252 Opublikowano 16 lipca 2011 Opublikowano 16 lipca 2011 no wlasnie, a ja od wczoraj męczylem sie z logowaniem ;].Co do bety to masa błędów, glitchy, grając w u2 nie odnotowalem tylu błędów co w trójce. Plansze fajne, dwururka juz nie odgrywa tak ważnej roli, kałachem mocno trzepie, pistolet za mocny, snajpery ok, granaty spoko, reszta broni bezużyteczna Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 25 października 2011 Autor Opublikowano 25 października 2011 (edytowane) O ile pierwsza beta kompletnie mi się nie podobała, tak aktualnie przedstawione multi jest bardzo fajnie i wciąga tak jak U2. Pierwsze wrażenie to małe zdziwko bo rozgrywka znacznie się różni od drugiej części, poczynając od sterowania, a na rozrzucie broni kończąc. Mapy moim zdaniem są gorsze niż w U2, ale to może być akurat wina przyzwyczajenia. Z wyjątkiem 3 map które były w dodatkach. Wszystkie aktualne ich wersje mają się nijak do poprzedników. Ruiny są po prostu brzydkie w aktualnej scenerii, Zakład też stracił swój klimat :confused:, podobnie jak Wzniesienie. W pełnym multi na pewno spędzę trochę czasu bo jak się człowiek rozegra to się nie chce kończyć Edytowane 25 października 2011 przez Square Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) Dzisiaj zagrałem kilka meczy w sieci i niestety są babole... W jednym meczu wisiałem na krawędzi kilka minut nie mogąc nic zrobić tylko obracać kamerą. Kolejny po respie moja postać sama chodziła od ściany do ściany, a ja nie miałem nad niczym kontroli. Kolejna rzecz na respie widzę tylko z pierwszej osoby i się ruszyć nie mogłem. W pierwszych dwóch przypadkach aby wróciło wszystko do normy musieli mnie zabić, a w ostatnim niestety restart konsli bo nawet z gry nie mogłem wyjść. Tyle beta testów i coś się psuje lub umkneło uwadze, podobne błędy w pierwszej becie się zdarzały. Panowie jak u was śmiga multi, ja rozkładam ręce, w każdym meczu mniej więcej 2/3 jego trwania mam ciągle błąd i nie mogę nic zrobić(wszyscy inni sobie dalej graja), po kilku zgonach na respie gra się odwiesza i biegam dalej. Edytowane 2 listopada 2011 przez sentryandy Cytuj
czysty 1 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 witam, czy gra ktos na koncie US w EU wersje gry??? jak z online pass'em??? pozdrawiam Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 2 listopada 2011 Opublikowano 2 listopada 2011 (edytowane) witam, czy gra ktos na koncie US w EU wersje gry??? jak z online pass'em??? pozdrawiam Wpisujesz kod na koncie EU instalujesz i spokojnie multi działa na wszystkich kontach na konsoli. Sprawdzałem na USiA i jap. Można nawet składki na online pass robić. Jak ktoś ma zamiar grę odsprzedać to polecam zrobić nowe konto i na nim wpisać kod, potem gonimy grę razem z kontem. Edytowane 2 listopada 2011 przez sentryandy 1 Cytuj
YETI 10 987 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Panowie, może jakieś wspólne spotkanie w większym gronie? Cytuj
Q-Jot 321 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Ja bym chętnie z kimś coopa walnął. Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 5 listopada 2011 Autor Opublikowano 5 listopada 2011 Ja jestem chętny na multi jakby co, więc jak bedziecie grali to na pewno dołącze. Cytuj
YETI 10 987 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Wyśle wam zaproszenia. PS. Czemu w tej grze nie ma możliwości zakładania własnych pokoi? Tzn. jest custom games ale brak wyszukiwarki prywatnych serwerów. To chyba największy minus tego multi. Cytuj
c1n3k 0 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Jestem chetny na multi, jak cos to inv smialo Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 listopada 2011 Opublikowano 6 listopada 2011 Za multi podziękuję ale jak ktoś chcę pograć w coopa to serdecznie zapraszam. Ślijcie zapro HS jest jak coś. Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 Zastanawiam się czy to kupić, warto? Kupił ktoś z Was? - http://blog.us.playstation.com/2011/10/18/uncharted-3-join-the-fortune-hunters-club/ Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 8 listopada 2011 Opublikowano 8 listopada 2011 (edytowane) Że tak zarzucę sucharem, na składce warto ;] Edytowane 8 listopada 2011 przez Pryxfus Cytuj
Strife 228 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 W coop'ie strasznie denrwuja debile co strzelają do współtowarzyszy, na 5 meczyków trafią sie moze 2 bez jakiegos dekla, poza tym gra sie świetnie. Cytuj
K@t 116 Opublikowano 10 listopada 2011 Opublikowano 10 listopada 2011 Dlatego najlepiej grać ze znajomymi. Też miałem takie cyrki z randomami, a po co psuć sobie przyjemność, skoro coop w U3 jest naprawdę świetny i aż prosi się o zgraną ekipę. Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 13 listopada 2011 Autor Opublikowano 13 listopada 2011 W najblizszym patchu mogli by poprawić działanie matchmakingu bo działa różnie. Nieraz wyszukuje gre strasznie szybko (w mniej niż 10 sekund), a nieraz się czeka 2 minuty i nic. Cytuj
Jeez_PS 843 Opublikowano 17 listopada 2011 Opublikowano 17 listopada 2011 Też macie "error getting ticket"? Dziś mi takie coś cały czas wyskakuje i nie moge wskoczyć do multiplayera. Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 17 listopada 2011 Autor Opublikowano 17 listopada 2011 Pewnie dlatego że PSN miał przerwę techniczną. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 19 listopada 2011 Opublikowano 19 listopada 2011 hej da sie ustawic jakos w opcjach, zeby losowalo ziomkow o podobnym poziomie? wczoraj zagralem jeden mecz i trafilem na walke dwoch klanow, wszyscy mieli poziom ~50 i zostalem analnie zgwalcony. wolalbym tego unikac. Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 19 listopada 2011 Opublikowano 19 listopada 2011 hej da sie ustawic jakos w opcjach, zeby losowalo ziomkow o podobnym poziomie? wczoraj zagralem jeden mecz i trafilem na walke dwoch klanow, wszyscy mieli poziom ~50 i zostalem analnie zgwalcony. wolalbym tego unikac. Nie da się. Cytuj
sorra18 0 Opublikowano 22 listopada 2011 Opublikowano 22 listopada 2011 Chetni na online zapraszam Sorra18 invite i jedziemy z koksem:) Co do coop´a moze troche w puzniejszym terminie ale tez pisac to w wekenda czy cus mozna dluzsza sesyjke zrobic. Doatepnosc okolo 19 do 03.00 w porywach. Cytuj
77rpm 32 Opublikowano 17 stycznia 2012 Opublikowano 17 stycznia 2012 mAd_Clow77n - też jestem chętny na granie. Jutro podobno pokaże się dlc z mapami... ! Warto inwestować w klub ? Tak liczę że on kosztuje 89 zł, z jutrzejszymi mapami za 12 i 3 dlc skinów po dyszce to wychodzi zawartości za 49 zł... eh Cytuj
karol666 6 Opublikowano 21 stycznia 2012 Opublikowano 21 stycznia 2012 Poszukuję 2 śmiałków do zaliczenia całego co-op adventure na crushingu. HS obecnie nie mam, ale jak będzie potrzebny to mogę pożyczyć od znajomego ;] Cytuj
zalef88 53 Opublikowano 23 stycznia 2012 Opublikowano 23 stycznia 2012 (edytowane) Dobre porównanie broni, FAL-SS ciągle najlepszy :blum1: http://www.youtube.com/watch?v=UHYnRc3PTqc&feature=channel_video_title @edit Część 2 Edytowane 31 stycznia 2012 przez zalef88 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi