Farmer 3 268 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Po wstępnym ograniu multi mam mieszane uczucia. O ile sama rozgrywka jest zadowalająca i wciągająca, a batalie chyba są bardziej efektowne niż w U2. Jednak dziwi mnie lekko podejście do opłat. Wprawdzie po dobiciu do 15 lvl można grać dalej ale brak możliwości upgradu postaci i umiejętności powoduje lekką frustrację gdy inny dopakowany koleś obrabia nam dupę jak mu się podoba. Darmową mamy tylko rozgrywkę za wszystko inne trzeba płacić, a ceny są z kosmosu co powoduje, że lepiej rozważyć kupno pudełkową wersję U3 (GOTY) gdzie mamy wszystko dostępne za cenę pudełka, która nie jest obecnie wygórowana. ND stara się zarobić na marce, a jeszcze niecały rok temu dawali przez krótki czas wszystkie DLC dla U2 za darmo. Mogli po prostu ściągnąć network pass z gry i byłoby ok. No ale za przyjemności się płaci. Dobrze, że zdecydowali się przynajmniej na to. Szkoda tylko, że przez to nie będę miał platyny bo co-op za opłatą Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Krótkie pytanie na temat wspomnianego co-op'a. W sklepie w menu gry jest dostępny do kupienia co-op na split screenie ale nie ma nic nt szarpania w parze po sieci. Podzielony ekran mnie nie interesuje bo nie mam drugiego pada ani z kim grać na kanapie. A po sieci bym sobie pograł (i wreszcie platynę zgarnął) bo za grosze jest. No i właśnie nie wiem czy po kupieniu co-op'a można też po sieci grać czy nie? I czy w ogóle da się gdzieś kupić sieciową kooperację? Cytuj Odnośnik do komentarza
bickamil5 23 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Krótkie pytanie na temat wspomnianego co-op'a. W sklepie w menu gry jest dostępny do kupienia co-op na split screenie ale nie ma nic nt szarpania w parze po sieci. Podzielony ekran mnie nie interesuje bo nie mam drugiego pada ani z kim grać na kanapie. A po sieci bym sobie pograł (i wreszcie platynę zgarnął) bo za grosze jest. No i właśnie nie wiem czy po kupieniu co-op'a można też po sieci grać czy nie? I czy w ogóle da się gdzieś kupić sieciową kooperację? Polecam kupić GOTY, za okolo 50zeta. Bedziesz mial wszystko razem z DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Po co wydawać 50 zł na coś co mam na ps3 z plusa (singiel, multi, wszystkie mapki) skoro ten co-op jest za chyba 5 zł <cebula>. Cytuj Odnośnik do komentarza
bickamil5 23 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Po co wydawać 50 zł na coś co mam na ps3 z plusa (singiel, multi, wszystkie mapki) skoro ten co-op jest za chyba 5 zł <cebula>. Nie pisales wczesniej ze U3 masz z plusa. Pelna kooperacja kosztuje 20-23zł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 No właśnie o to mi chodziło. W sklepiku w menu gry jest dostępny tylko co-op na split screena, a nigdzie nie było kooperacji przez sieć. Chociaż za taką cenę to już lepiej rozważyć kupno wersji GOTY. Nic to dzięki za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza
Garibaldi 0 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Znajdzie się ktoś chętny do porobienia "trofików" z dodatków, szczególnie tych związanych z co-op? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 17 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ja chętnie bym pograł coopa, jakieś trofea przy okazji też można wbić. Cytuj Odnośnik do komentarza
bickamil5 23 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Chętnie zagram z kimś coop bądź rywalizację. Ustalcie termin i możemy grać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 k*rwa ale te multi potrafi niekiedy wnerwić. W tej grze wszystko opiera się na 40% szczęścia, 30% skila, a za resztę odpowiadają bugi. Czasami mam mecze gdzie trzaskam kille jeden po drugim przez kilka meczy, a czasem co chwilę obrywam w plecy bądź odradzam się przy granacie albo blisko wroga co z założenia nie powinno mieć miejsca. A właśnie, granaty. Raz 2-3 granaty tylko cię ogłuszą, a niekiedy granat który jest stosunkowo daleko potrafi cię sprzątnąć choć życie na maxa. Ale czego się spodziewać od kapiszonów. Żebym to ja miał jeszcze w co grać Cytuj Odnośnik do komentarza
Canis 58 Opublikowano 4 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2015 Zassałem z Plusa U3 jakiś czas temu. Przeszedłem singla, pobawiłem się w multi (co jest dla mnie novum) i zachciało mi się więcej. Niestety ograniczenie jest do levelu 15. No to zakupiłem tryb wieloosobowy bez ograniczenia poziomu zainstalował się...no i dupa. Kasa i exp ani drgnie. O co tu chodzi? Coś jeszcze trzeba zrobić bo nie ogarniam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi