Mike Patton 5 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Keith Caputo wokalista zespołu Life Of agony wystąpi aż 3 razy we wrześniu w Polsce! W zeszłym roku Life Of Agony było gwiazdą Festiwalu Woodstock! http://www.youtube.com/watch?v=Ho89PE7-Fjo Byłem w 2009r. na dwóch koncertach Caputo w naszym kraju i koncerty były rewelacyjne! Chociaż solowa twórczość Caputo odbiega stylistycznie od tego co robił w Life of Agony : Koncerty odbędą się kolejno : 17 wrzesień - Poznań - Meskalina 18 wrzesień - Warszawa - Progresja 19 wrzesień - Kraków - Lizard King Ceny biletów nie są jeszcze znane, ale na pewno nie przekroczą więcej niż 40 - 50 zł Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Solowy Caputo to niestety jest chujnia z grzybnią. Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 30 czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 czerwca 2011 Nie znasz ani jedenj płyty solowej Caputo to się nie wypowiadaj Cytuj
Obsolete 973 Opublikowano 30 czerwca 2011 Opublikowano 30 czerwca 2011 Zabawne. Z miesiac temu naszlo mnie na odswiezenie sobie River Runs Red. Cytuj
Mike Patton 5 Opublikowano 30 czerwca 2011 Autor Opublikowano 30 czerwca 2011 Bo jest co odświeżać, bo to genialna płyta, która niema ani jednego słabego punktu! I dzięki tej płycie z undergroundu wyszła mało znana wytwórnia Roadrunner Cytuj
Masorz 13 214 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Nie znasz ani jedenj płyty solowej Caputo to się nie wypowiadaj No całych nie znam bo to chłam, ale dużo pojedynczych wałków słuchałem na jutjubie i to niestety jest chujnia z grzybnią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi