Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 97
  • Wyświetleń 14,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• 1. Jak dla mnie najladniejszy FPS tej generacji, wyglada lepiej od C2 i KZ3. Wiadomo, czasem cos sie dogra, jakas teksturka nie bedzie ciekawa itp ale biorac pod uwage rozleglosc terenu i calkiem dob

• Zastanawiam się.   Niby to to tanie, ale zachodzę w głowę, czy warto jeszcze raz doświadczyć tego samego, ale na konsoli.   Przeszedłem Crysisa z 10 - jeśli nie więcej - razy na piecu, z każdym mo

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Wersja zremasterowana pod konsole. Z urywków wygląda naprawdę dobrze.   http://www.youtube.com/watch?v=ZAsnFq7Mrx8

Opublikowano

xbla ma ograniczenie do 2GB, w GoD w tym miesiącu pojawią się Residenty w HD, przy kupnie masz opcje pod ''Y'' że ci przeliczy ceny na MSP, po 1200-1600MSP jest wiele gier na GoD.

Pod "X" :)

Opublikowano

Oficjalne screeny:

Crysis-Console-ScreenShot0002.jpg?cb=1315613044

Crysis-Console-ScreenShot0235.jpg?cb=1315613043

Crysis-Console-ScreenShot0152.jpg?cb=1315612923

Crysis-Console-ScreenShot0114.jpg?cb=1315613166

Crysis-Console-ScreenShot0024.jpg?cb=1315612683

Jeszcze filmik porownujacy dla ludzi, ktorzy nie zakladaja do Console Wars:

Opublikowano

Na obrazkach na pewno będzie wyglądać ładnie. Problemem będzie framerate i tearing, który na oko wygląda na minimum 10%.

Opublikowano

wygląda bardzo ładnie, oświetlenie i wybuchy bardziej podobają mi się na x360

Opublikowano

Nie jest źle :)

Opublikowano
Przydałoby się demo, bo nie wiadomo w sumie czy gra będzie wyglądać tak:

http://www.abload.de/img/oh_snapw2bv.gif

czy tak

http://dl.dropbox.com/u/12527604/images/games/crysis/CrysisConsole.jpg

Trailer bazowal na starym buildzie:

Hey guys,

Some comparison shots of Crysis 1 on console (taken from our recent trailer) vs the PC version have been floating around.

The trailer was actually captured using an earlier version of the game, it has since been improved (before these comparisons even arose) and I feel like we ought to clear this up somewhat. Below i've attached some images of how these scenes actually look;

[OLD] TAKEN FROM TRAILER:

unledwan.jpg

ACTUAL CONSOLE IMAGE:

H5ecW.jpg

[OLD] TAKEN FROM TRAILER:

ikN3B.jpg

ACTUAL CONSOLE IMAGE:

49GwP.jpg

Opublikowano

Nigga please :D

Opublikowano

Poproszę wszechmogącego o wydanie tej gry w pudełku może mnie ktoś wysłucha :P

Opublikowano

Po co? Ja bym chcial zeby wszystko bylo w e-dystrybucji.

Opublikowano

Po to żeby można było postawić na półce i żeby ładnie wyglądało.:)

Opublikowano

Po co? Ja bym chcial zeby wszystko bylo w e-dystrybucji.

Nie bluźnij. Może wyjść i tu i tu. Ja też bym wolał w pudełku.

Opublikowano

Ja mam nadzieję ,że Crysis nie będzie miał blokady regionalnej.

Opublikowano

Po to żeby można było postawić na półce i żeby ładnie wyglądało. :)

Po to, żeby było można odsprzedać :yes:

Opublikowano

Wygląda świetnie. Na tego Crysisa czekam dużo bardziej niż na MW 3 czy Battfielda 3. Szkoda tylko , że wychodzi już po rozpoczęciu roku akademickiego : P

Opublikowano

Nie wygląda to źle. Zagram na konsoli MS bo jakoś tak bardziej mi podchodzi pod FPSy. A pierwszy Crysis wisi non stop na dysku w maxymalnych ustawieniach tyle że...nie umiem grać myszką i klawierką .

Opublikowano

Nie bedzie natywnej rozdzialki 1080p tylko uspcale - to tak jakby napisac, ze COD chodzi w Full HD ;P

Opublikowano

Kupił ktoś? Jak gra wygląda, działa, chodzi? Jak jest rozwiązana sprawa save`ów? Czy przeciwnicy są tak irytujący jak w Crysis 2, że widzą nas skitranych za murkiem 10 kilometrów dalej?