Ins 5 890 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 LOD - level od detail Chyba chodzi ci o pop-up. PS. Forza 4 tez Cie nie zachwyca wiec nie wiem co na Tobie ma zrobic wrazenie ;P Ogolnie gram juz sobie troche i jezeli chodzi o oprawe to jest wiele momentow "O krwa czegos takiego na konsolach jeszcze nie widzialem" ale sa tez "calkiem calkiem - 8/10". Chyba jednak wole non stop piekna oprawe z C2 i KZ3. No ale z drugiej strony Crysis na PC tez cierpial na to nierowne momenty. Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 MaZZeo 1300? mi policzyło 1680 msp wczoraj ;/ Cytuj
MaZZeo 14 365 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Ja ściągałem z polskiego XBL, zmieniłem walutę ze złotówek na mspoints i policzyło mi 1360. Ins niech będzie że pop-up A z Forzą 4 to jak ma mnie nie zachwycać jak Forza 3 już zachwyciła. Po prostu oświetlenie nie jest tam tak dobre jak momentami w GT5. Nazwaniem ją Forzą 3.5 a im więcej gram tym bardziej tego żałuje, ale jeszcze się wstrzymam do całkowitej zmiany zdania Cytuj
Suboshi 3 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 ja z irlandzkiego, przeliczyło mi z 69zł na 20 euro i na koniec na 1680msp;/ Cytuj
Ins 5 890 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 Niech Ci bedzie Mazzeo ;P Co do cen to w kazdym regionie jest inaczej (1360, 1600. 1680. 1840). U nas najtaniej Cytuj
Usagi 77 Opublikowano 5 października 2011 Opublikowano 5 października 2011 będzie to to w pudełkowej wersji ? Cytuj
easye 3 442 Opublikowano 6 października 2011 Opublikowano 6 października 2011 (edytowane) Gra mimo lat jest naprawde dobra. O grafice nie musze sie wypowiadac, czuc czasami archaizmy, ale w ogole nie przeszkadzaja w rozgrywce. Co najlepsze, tytul nie nalezy do najlatwiejszych, nawet na poziomie normal zdarzaja sie momenty, gdzie na jakis czas sie zatrzymam, bo przeciwnicy atakuja zewszad! Jezeli ktos skonczyl dwojke i pokochal ja tak, jak ja, powinien zainwestowac w 1 czesc, chocby po to, by zobaczyc, jak wszystko sie zaczelo, dla pozostalych gra moze byc nieco nuzaca... Edytowane 6 października 2011 przez easye Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 7 października 2011 Autor Opublikowano 7 października 2011 Mam pytanie czy jest blokada na Crysisa? .Mam konto na Polski Live ale mieszkam w DE i nie wiem czy jest blokada ?.Chcialbym dzis kupic Residenty oba HD i Crysisa.Pobieral ktos ? Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 7 października 2011 Opublikowano 7 października 2011 ja kupilem w niemieckim psn i nie wydaje mi sie aby jakas blokada byla, bo sa nawet polskie napisy. Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 7 października 2011 Autor Opublikowano 7 października 2011 Kupilem wszystkie nie ma blokady na Niemcy. Cytuj
MaZZeo 14 365 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 Wycalakowałem drania Przy okazji przypomnienia sobie Crysia utrwaliłem się w przekonaniu że jest gorszy od dwójki zdecydowanie. 1 Cytuj
Royal 620 Opublikowano 9 października 2011 Opublikowano 9 października 2011 Zastanawiam się. Niby to to tanie, ale zachodzę w głowę, czy warto jeszcze raz doświadczyć tego samego, ale na konsoli. Przeszedłem Crysisa z 10 - jeśli nie więcej - razy na piecu, z każdym możliwym modem ulepszającym grafikę tudzież gameplay, z nowymi paczkami HD tekstur, no po prostu ze wszystkim. Jak to się sprawdza na telewizorze? Sterowanie padem jest jakąś bolączką odnośnie płynności rozgrywki i odstawiania karkołomnych akcji w zawikłanych sytuacjach? Wiem, że grafika jest pewnie słaba i że pewnikiem, jak zwykle, jakiś auto-aim dojebali (czy nie?), ale czy na konsoli dalej czuć ten rozmach i ocean możliwości jeśli chodzi o przedzieranie się przez dany level? Czy może sprowadzili Crysisa do głupiego strzelania we wszystek AI oraz w to, co pop-up będzie łaskaw wyświetlić, w to, co Iks będzie łaskaw policzyć i nieźle - jak na możliwości sprzętu - zaprezentować? Szczerze mówiąc, mimo, że obyty jestem z trzysta-sześdziesiątką, ta gra trochę mi się nie widzi w wersji "telewizyjnej." Jakoś nie wyobrażam sobie na konsoli zatrzymywania się gdzieniegdzie i podziwiania z lornetki rozdzielczości każdego liścia, który to na piecu był wyrenderowany lepiej niż moja stara. No bo tak, grafika to, poza rozmachem i wahlarzem możliwości, największy atut Crysisa. Nie da się ukryć. 1 1 Cytuj
Andreal 2 124 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Royal, jeżeli już grę przejechałeś z każdej strony w wersji Ultra, to konsolową chyba możesz zupełnie olać. Dla mnie byłby to już masochizm grając jedenasty raz porzucić myszkę dla pada Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 10 października 2011 Autor Opublikowano 10 października 2011 Pierwszy Crysis bije na glowe mlodszego brata ,tu AL przeciwnikow stoi na poziomie,lepszy klimat (ala Far Cry 1 z Pc) graficznie bardzo ladnie .No i odziwo 3D bardzo fajnie oddaje klimacik .Ja polecam .Warto zagrac. Cytuj
Ins 5 890 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Wycalakowałem drania Przy okazji przypomnienia sobie Crysia utrwaliłem się w przekonaniu że jest gorszy od dwójki zdecydowanie. Rowniez wpadl mi calak No i zgadzam sie z twierdzeniem, ze dwojka jest lepsza. Nie oznacza to oczywiscie, ze jedynka jest slaba, co to to nie, jest bardzo dobra. Mam nadzieje, ze trzecia czesc to bedzie wlasnie takie polaczenie najlepszych cech obu tylulow (swoboda z jedynki, intensywnosc akcji z dwojki - ciezko polaczyc to bedzie ale kto wie). Cytuj
Ins 5 890 Opublikowano 10 października 2011 Opublikowano 10 października 2011 Powaznie ? Dobrze, ze nas uswiadomiles. Jeszcze bysmy zyli w przekonaniu, ze 6letnia konsola jest mocniejsza od dzisiejszych PCtow :ph34r: PS. Royal - to jest absolutnie ten sam Crysis co na PC, tyle tylko, ze ze slabsza grafika (jak na standardy konsole swietna) i innym oswietleniem. Jezeli chodzi o auto-aim to mozna go wylaczyc. Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 12 października 2011 Opublikowano 12 października 2011 pojawila sie videorecka na gt www.gametrailers.com/video/review-pod-crysis/722086 Cytuj
Andreal 2 124 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Czy ktoś ze srebrnym kontem PL mógłby sprawdzić, ile w punktach kosztuje crysis? Na koncie UK podaje mi 1800M$ - gra niby kosztuje 1600M$.. nie kumam. Cytuj
MaZZeo 14 365 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Na polskim kosztuje bodajże 1360msp. Cytuj
Andreal 2 124 Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 Ale na Złotym czy Srebrnym? W zależności od tego chyba jakaś zniżka jeszcze jest. Jeżeli faktycznie na polskim taniej: zakładam dodatkowe konto. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 1 grudnia 2011 Opublikowano 1 grudnia 2011 No to taniocha. 2100 MSP kosztuje na Ultima 60 zł, czyli 1360 MSP = 39 zł Cytuj
Andreal 2 124 Opublikowano 7 grudnia 2011 Opublikowano 7 grudnia 2011 Grą jestem pozytywnie zaskoczony, rozgrywka płynna, sterowanie świetne, tekstury szczegółowe i ostre. Gra sprzed kilku lat bez problemu deklasuje świeże Rage. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi