froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 1 lipca 2011 Opublikowano 1 lipca 2011 Mam tuner Media Tech MT 4153 HD. Chcę go podłączyć do kompa z Windows 7 64 bit. Paczka sterów na stronie producenta jest oczywiście tylko do systemów 32 bit i nie działa. Help. Cytuj
koniol21 9 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Wygląda na jakaś chińska produkcje, tylko brandowaną przez MT. Poszukaj po necie kto to produkuje, może sterowniki się znajda. Cytuj
Stona 569 Opublikowano 3 lipca 2011 Opublikowano 3 lipca 2011 Z tunerami to jest tak, że na ogół w środku siedzi czip jakiś konkretny. Wpisujesz nazwę tego czipa w google i masz stery. Ofkoz musisz sprawdzić co masz za ustrojstwo. Filips czy jakiś inny wynalazek. 1 Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 4 lipca 2011 Autor Opublikowano 4 lipca 2011 ok, spróbuję, dzięki! A jakiś program, żeby to obsługiwać? Niby ze sterownikami do tego tunera jest jakiś program do obsługi tego ustrojstwa. Nazywa się presto ale podczas instalki prosi mnie o klucz, którego nie mam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi