Skocz do zawartości

Dishonored

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co można wyczytać na oficjalnej stronie gry, za konceptem świata gry stoi sam dyrektor artystyczny Half-Life 2. Kurde, jeśli faktycznie twórcy dadzą nam totalną swobodę w podejmowaniu działań to nieźle. Oczywiście jakieś ograniczenia zapewne się pojawią, a same sposoby przeprowadzenia misji będą dzielić się na soczystą rzeź w drodze do celu, lub przemykanie niczym cień. Ale ta gra i tak podoba mi się coraz bardziej.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To może być jeden z czarnych koni tego roku, serio. Dishonored podoba mi się zresztą od samego początku. Design, fabuła i z tego co widać gameplay będą stały na wysokim poziomie. Nie wiem czy nie chapnę tego w premierę.

Opublikowano

Haha dzięki Słupek, wiedziałem że gdzies już to słyszalem :P Też chciałbym dorwać wersję zbliżoną do tej z trailera. Gra zapowiada się całkiem fajnie. Mrocznie, krwawo i z dużą dawką skradania :P Tak by mi pasiło najbardziej :)

Opublikowano

Obejrzałem, całkiem, całkiem.

Raczej nie wygląda jak produkcja wysokiej klasy. Ale jest trochę kombinowania, ze skradaniem, używaniem "mocy".

No i patent który absolutnie rozwalił "rybka" hehe.

Opublikowano

Dyrektor kreatywny powiedział, że gra raczej nie będzie sandboksem. Wygląda fajnie i ciekawi mnie sama fabuła, która już teraz wygląda na skomplikowaną, pełną spiskowych teorii. Assassin, anyone?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prawie jak Hitman w FPP, tylko bez możliwości przebieranek. Przede wszystkim jednak gra jest bardzo growa, tzn. nie ma tutaj przerywania co chwilę rozgrywki bezsensownymi cut-scenkami. To może być naprawdę dobry tytuł.

Opublikowano

Podejrzewam, że w tej misji (już w pełnej wersji) nie będzie aż tylu supermocy już na wstępie, bo ta gra wydaje się być ciut za łatwa. Jednak podoba mi się, że twórcy dają duże pole do popisu, wręcz nieograniczone. Już widzę setki filmów na YT z najlepszym sposobem na przejście każdej misji.