Skocz do zawartości

Dishonored

Featured Replies

Opublikowano

Z tego co można wyczytać na oficjalnej stronie gry, za konceptem świata gry stoi sam dyrektor artystyczny Half-Life 2. Kurde, jeśli faktycznie twórcy dadzą nam totalną swobodę w podejmowaniu działań to nieźle. Oczywiście jakieś ograniczenia zapewne się pojawią, a same sposoby przeprowadzenia misji będą dzielić się na soczystą rzeź w drodze do celu, lub przemykanie niczym cień. Ale ta gra i tak podoba mi się coraz bardziej.

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 364
  • Wyświetleń 61,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Trailer:   http://www.gametrailers.com/video/e3-2012-dishonored/730754

• Na PS3 w 40 sekundzie przelatuje ważka, na x360 brak. Kolejny raz 3 amerykańskie rdzenie przegrały z jednym japońskim.

• Grałem dzisiaj trochę w Dishonored.     No cóż - moja Gra Roku to raczej nie będzie, choć na ten moment trudno mi też wskazać konkurencję. W swojej klasie, to naprawdę bardzo dobra gra. Ale jednak

Opublikowano

To może być jeden z czarnych koni tego roku, serio. Dishonored podoba mi się zresztą od samego początku. Design, fabuła i z tego co widać gameplay będą stały na wysokim poziomie. Nie wiem czy nie chapnę tego w premierę.

Opublikowano

Świetny trailer! Teraz to już czekam z niecierpliwością na tę grę. Lubię w ten sposób wykreowane światy.

Opublikowano

Genialny zwiastun. BS:I i ta gra zabijają klimatem. Jeżeli gameplay będzie wypadkową między nowym Deusem i BS to na bank kupuję :)

Opublikowano

Drunken Sailor

Edit: spozniony :P

Anyłej, ma ktoś wersję zbliżoną do tej z trailera?

Edytowane przez Dahaka

Opublikowano

Haha dzięki Słupek, wiedziałem że gdzies już to słyszalem :P Też chciałbym dorwać wersję zbliżoną do tej z trailera. Gra zapowiada się całkiem fajnie. Mrocznie, krwawo i z dużą dawką skradania :P Tak by mi pasiło najbardziej :)

Opublikowano

Co tu dużo gadać. Składam pre-order. Bethesda (i Arcane) po prostu nie może tego s.p.i.e.r.d.o.l.i.ć.

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Obejrzałem, całkiem, całkiem.

Raczej nie wygląda jak produkcja wysokiej klasy. Ale jest trochę kombinowania, ze skradaniem, używaniem "mocy".

No i patent który absolutnie rozwalił "rybka" hehe.

Opublikowano

Jaki wstyd dla Ubisoftu, ta gra jest 100% bardziej skradana od Blacklist i to mimo że mediach często nazywają ją "steampunkową strzelanką".

Opublikowano

Dyrektor kreatywny powiedział, że gra raczej nie będzie sandboksem. Wygląda fajnie i ciekawi mnie sama fabuła, która już teraz wygląda na skomplikowaną, pełną spiskowych teorii. Assassin, anyone?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Prawie jak Hitman w FPP, tylko bez możliwości przebieranek. Przede wszystkim jednak gra jest bardzo growa, tzn. nie ma tutaj przerywania co chwilę rozgrywki bezsensownymi cut-scenkami. To może być naprawdę dobry tytuł.

Opublikowano

Nie może być, tylko będzie :P Dla mnie must have. Świetny setting, świetny gameplay, ogólnie super.

Opublikowano

Podejrzewam, że w tej misji (już w pełnej wersji) nie będzie aż tylu supermocy już na wstępie, bo ta gra wydaje się być ciut za łatwa. Jednak podoba mi się, że twórcy dają duże pole do popisu, wręcz nieograniczone. Już widzę setki filmów na YT z najlepszym sposobem na przejście każdej misji.

Opublikowano

Oby tylko była opcja new game +, żeby dało się przetestować wszystkie moce. Tego mi właśnie zabrakło w DE HR.