Opublikowano 30 czerwca 201212 l Sądząc po podejściu twórców raczej takiej opcji nie zabraknie. Jedno jest pewne: kupuję tą grę. Może nie jest to pełnokrwisty sandbox i miasto raczej nie tętni życiem ale Arcane to wszystko sprytnie tłumaczy fabularnie. Po za tym liczę na ciekawą i złożoną historię, pełną intryg i spisków.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Sądząc po podejściu twórców raczej takiej opcji nie zabraknie. Jedno jest pewne: kupuję tą grę. Może nie jest to pełnokrwisty sandbox i miasto raczej nie tętni życiem ale Arcane to wszystko sprytnie tłumaczy fabularnie. Po za tym liczę na ciekawą i złożoną historię, pełną intryg i spisków. A dla mnie to akurat plus, że nie jest sandbox. Wolę mniejsze lokacje, ale takie, które da się przejść na kilka sposobów. Tak było np w DE, tak jest i tu.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Przynajmniej dobrze, że pod względem samego tylu prowadzenia rozgrywki, gra nie jest w żaden sposób liniowa. Na materiale jeden z producentów zdradził, że istnieje jakieś 9 sposobów na samo dostanie się do wnętrza fortecy a samej infiltracji pewnie z dwa razy tyle albo i więcej. Oby AI stało na odpowiednim poziomie.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l Watpie w NG+, skoro tworcy mowili, ze nie mozna posiadac wszystkich mocy, to raczej w NG+ nie dadza takiej szansy.
Opublikowano 1 lipca 201212 l Watpie w NG+, skoro tworcy mowili, ze nie mozna posiadac wszystkich mocy, to raczej w NG+ nie dadza takiej szansy. Ja nie widzę powodu by nie dali takiej opcji, a wypowiedź zapewne dotyczyła jednego przejścia. Byłoby ciekawiej móc przetestować wszystkie moce już od początku, za drugim podejściem.
Opublikowano 16 lipca 201212 l Q: Will there be a “game plus ” after completing the game and having all the powers and upgrades for this ” game plus “? (Sea Gull) A: We encourage multiple playthroughs with Dishonored as 1) you can’t get all the powers and upgrades in one playthrough, and 2) there are different endings based on how you play: surgical assassin or sneaker vs. brutal killer. Jak dla mnie wygląda na to, że nie będzie NG+. źródło Poza tym gra zapowiada się świetnie. Taki Bioshock tylko dla mnie w fajniejszych settingu (steampunk ) i z ciekawszymi mocami. Edytowane 16 lipca 201212 l przez estel
Opublikowano 24 lipca 201212 l Autor Dishonored na konsolach w polskiej wersji językowej (napisy). Dla przypomnienia premiera 12 października.
Opublikowano 26 lipca 201212 l Gra z materialu na material zapowiada sie coraz bardziej soczyscie. Dzisiaj mam rage na Bethesde, ale po glowie mi chodzi wziecie na premiere
Opublikowano 27 lipca 201212 l Strasznie podoba mi sie gra ale juz nie podoba mi sie droga marketingowa tego produktu. A mianowicie te pre orderowe packi z ekstra skillami. Prawdopodobnie beda tez do dostania w formie platnego dlc. Mam nadzieje ze ludzie, ktorzy zakupia normalna wersje,a nie pre order i nie wydadza kasy na te dlc, nie zostana "pokrzywdzeni".
Opublikowano 3 sierpnia 201212 l Autor Chyba jedyna gra w tym roku, którą biorę na premierę. Klimat jest nieziemski (a zabawa/gameplay/ też zapowiada się przednia)! Edytowane 3 sierpnia 201212 l przez MBeniek
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Będą jakieś ograniczenia do korzystanie z tym mocy, tak jak np, w BioShocku?
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Na pewno, przecież używanie tylko dwóch mocy possession i bend time sprawiłoby, że gra byłaby zbyt prosta.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Yeti - na E3 koleś mówił o różnych poziomach mocy. im wyższy poziom i większe naładowanie tym więcej możliwości. np. possession na starcie pozwoli nam przejąć kontrolę nad małymi zwierzątkami. przy odpowiednio dużym naładowaniu będzie możliwe sterowanie innym człowiekiem.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Będą jakieś ograniczenia do korzystanie z tym mocy, tak jak np, w BioShocku? zwroc uwage na niebieski krysztal w lewym gornym rogu ( na gameplayach z pokazu przejscia jednej misji). po kazdym uzyciu mocy, ubywa z niego niebieskie "cos". Dokladnie widac jak possession zuzywa praktycznie caly krysztal. Dodatkowo zauwazylem ze krysztal automatycznie doladowuje sie do pewnych momentow. To tak wyglada ze jakbysmy zuzyli 75% krysztalu to doladuje tylko do 50%, a reszte trzeba doladowac recznie pewnie z jakiegos potiona.
Opublikowano 9 sierpnia 201212 l Dokładnie. Dodatkowo każda z mocy ma przynajmniej 2 poziomy: Bend Time -> Stop Time Possession zwierzaki -> ludzie Windblast lekki odrzut -> odrzut zabijający na miejscu Mana odnawia się częściowo sama, a do tego są potiony. Tańsze moce np. Blink (teleport) są praktycznie za darmo, bo to co się zużyło to się zaraz odnawia. Tak wyczytałem na blogu gierki.
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=aClbIWy8svg&feature=g-all-u Co jest z Wami? Tak to słyszę na okrągło płacz o samograjach, a tutaj zapowiada się duchowy spadkobierca Thiefa + swoboda ala Hitman a tutaj takie niskie zainteresowanie. Edytowane 23 sierpnia 201212 l przez Kre3k
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l Gra jest prze kozacka, pograłęm trochę na GC i ja ten tytuł biorę w ciemno
Opublikowano 23 sierpnia 201212 l http://www.youtube.com/watch?v=aClbIWy8svg&feature=g-all-u Co jest z Wami? Tak to słyszę na okrągło płacz o samograjach, a tutaj zapowiada się duchowy spadkobierca Thiefa + swoboda ala Hitman a tutaj takie niskie zainteresowanie. :confused: A co tu więcej pisać? Sam grę biorę jak tylko skończę RE6, bo niestety termin obu jest blisko siebie.