Nemesis 1 268 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Sądząc po podejściu twórców raczej takiej opcji nie zabraknie. Jedno jest pewne: kupuję tą grę. Może nie jest to pełnokrwisty sandbox i miasto raczej nie tętni życiem ale Arcane to wszystko sprytnie tłumaczy fabularnie. Po za tym liczę na ciekawą i złożoną historię, pełną intryg i spisków. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Sądząc po podejściu twórców raczej takiej opcji nie zabraknie. Jedno jest pewne: kupuję tą grę. Może nie jest to pełnokrwisty sandbox i miasto raczej nie tętni życiem ale Arcane to wszystko sprytnie tłumaczy fabularnie. Po za tym liczę na ciekawą i złożoną historię, pełną intryg i spisków. A dla mnie to akurat plus, że nie jest sandbox. Wolę mniejsze lokacje, ale takie, które da się przejść na kilka sposobów. Tak było np w DE, tak jest i tu. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Przynajmniej dobrze, że pod względem samego tylu prowadzenia rozgrywki, gra nie jest w żaden sposób liniowa. Na materiale jeden z producentów zdradził, że istnieje jakieś 9 sposobów na samo dostanie się do wnętrza fortecy a samej infiltracji pewnie z dwa razy tyle albo i więcej. Oby AI stało na odpowiednim poziomie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 30 czerwca 2012 Opublikowano 30 czerwca 2012 Watpie w NG+, skoro tworcy mowili, ze nie mozna posiadac wszystkich mocy, to raczej w NG+ nie dadza takiej szansy. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Chyba że wersję na kąputer i czitów użyć ;p Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 1 lipca 2012 Opublikowano 1 lipca 2012 Watpie w NG+, skoro tworcy mowili, ze nie mozna posiadac wszystkich mocy, to raczej w NG+ nie dadza takiej szansy. Ja nie widzę powodu by nie dali takiej opcji, a wypowiedź zapewne dotyczyła jednego przejścia. Byłoby ciekawiej móc przetestować wszystkie moce już od początku, za drugim podejściem. Cytuj
estel 806 Opublikowano 16 lipca 2012 Opublikowano 16 lipca 2012 (edytowane) Q: Will there be a “game plus ” after completing the game and having all the powers and upgrades for this ” game plus “? (Sea Gull) A: We encourage multiple playthroughs with Dishonored as 1) you can’t get all the powers and upgrades in one playthrough, and 2) there are different endings based on how you play: surgical assassin or sneaker vs. brutal killer. Jak dla mnie wygląda na to, że nie będzie NG+. źródło Poza tym gra zapowiada się świetnie. Taki Bioshock tylko dla mnie w fajniejszych settingu (steampunk ) i z ciekawszymi mocami. Edytowane 16 lipca 2012 przez estel Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 24 lipca 2012 Autor Opublikowano 24 lipca 2012 Dishonored na konsolach w polskiej wersji językowej (napisy). Dla przypomnienia premiera 12 października. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 26 lipca 2012 Opublikowano 26 lipca 2012 Gra z materialu na material zapowiada sie coraz bardziej soczyscie. Dzisiaj mam rage na Bethesde, ale po glowie mi chodzi wziecie na premiere Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 Strasznie podoba mi sie gra ale juz nie podoba mi sie droga marketingowa tego produktu. A mianowicie te pre orderowe packi z ekstra skillami. Prawdopodobnie beda tez do dostania w formie platnego dlc. Mam nadzieje ze ludzie, ktorzy zakupia normalna wersje,a nie pre order i nie wydadza kasy na te dlc, nie zostana "pokrzywdzeni". Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 27 lipca 2012 Opublikowano 27 lipca 2012 dla mnie ta gra to czarny koń tego roku Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Autor Opublikowano 3 sierpnia 2012 (edytowane) Chyba jedyna gra w tym roku, którą biorę na premierę. Klimat jest nieziemski (a zabawa/gameplay/ też zapowiada się przednia)! Edytowane 3 sierpnia 2012 przez MBeniek Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Opublikowano 3 sierpnia 2012 Wow. Chyba już wiem co wezmę z tej Kompanii Graczy. Cytuj
YETI 10 993 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Będą jakieś ograniczenia do korzystanie z tym mocy, tak jak np, w BioShocku? Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Na pewno, przecież używanie tylko dwóch mocy possession i bend time sprawiłoby, że gra byłaby zbyt prosta. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Yeti - na E3 koleś mówił o różnych poziomach mocy. im wyższy poziom i większe naładowanie tym więcej możliwości. np. possession na starcie pozwoli nam przejąć kontrolę nad małymi zwierzątkami. przy odpowiednio dużym naładowaniu będzie możliwe sterowanie innym człowiekiem. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Będą jakieś ograniczenia do korzystanie z tym mocy, tak jak np, w BioShocku? zwroc uwage na niebieski krysztal w lewym gornym rogu ( na gameplayach z pokazu przejscia jednej misji). po kazdym uzyciu mocy, ubywa z niego niebieskie "cos". Dokladnie widac jak possession zuzywa praktycznie caly krysztal. Dodatkowo zauwazylem ze krysztal automatycznie doladowuje sie do pewnych momentow. To tak wyglada ze jakbysmy zuzyli 75% krysztalu to doladuje tylko do 50%, a reszte trzeba doladowac recznie pewnie z jakiegos potiona. Cytuj
estel 806 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Opublikowano 9 sierpnia 2012 Dokładnie. Dodatkowo każda z mocy ma przynajmniej 2 poziomy: Bend Time -> Stop Time Possession zwierzaki -> ludzie Windblast lekki odrzut -> odrzut zabijający na miejscu Mana odnawia się częściowo sama, a do tego są potiony. Tańsze moce np. Blink (teleport) są praktycznie za darmo, bo to co się zużyło to się zaraz odnawia. Tak wyczytałem na blogu gierki. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=aClbIWy8svg&feature=g-all-u Co jest z Wami? Tak to słyszę na okrągło płacz o samograjach, a tutaj zapowiada się duchowy spadkobierca Thiefa + swoboda ala Hitman a tutaj takie niskie zainteresowanie. Edytowane 23 sierpnia 2012 przez Kre3k Cytuj
Gość Soul Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Gra jest prze kozacka, pograłęm trochę na GC i ja ten tytuł biorę w ciemno Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 23 sierpnia 2012 Opublikowano 23 sierpnia 2012 http://www.youtube.com/watch?v=aClbIWy8svg&feature=g-all-u Co jest z Wami? Tak to słyszę na okrągło płacz o samograjach, a tutaj zapowiada się duchowy spadkobierca Thiefa + swoboda ala Hitman a tutaj takie niskie zainteresowanie. :confused: A co tu więcej pisać? Sam grę biorę jak tylko skończę RE6, bo niestety termin obu jest blisko siebie. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 6 września 2012 Opublikowano 6 września 2012 Za(pipi)ioza. Byle to miało porządną fabułę i będzie mocna gra. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi