Gość Kyo Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Ciekawe czy OST będzie równie mocny co sama gra. Jak narazie oba motywy czyli Drunken Whaler jak i motyw z Launch Trailer'a bardzo dobre. Cytuj
YETI 10 982 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Muve już wysyła, czyli jutro zagram. :] Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 Nie uważacie że taka "komiksowa" stylizacja kompletnie nie pasuje do tej gry? Steampunk powinien być moim zdaniem mroczny, ciężki a nie bajkowy. No i fpp zamiast tpp Olewam jak wszystkie gry wydane w tym roku. Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 (edytowane) Nie uważacie że taka "komiksowa" stylizacja kompletnie nie pasuje do tej gry? Steampunk powinien być moim zdaniem mroczny, ciężki a nie bajkowy. No i fpp zamiast tpp :confused: Olewam jak wszystkie gry wydane w tym roku. No jasne, kolejna gra z ciężkim i męcząco ciemnym klimatem graficznym, super. Wg mnie właśnie to dodaje jej stylu (plus maskuje niedoskonałości techniczne), widzisz screen z gry i wiesz, że to Dishonored. To o czymś świadczy. Edytowane 9 października 2012 przez Figaro Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 (edytowane) No jasne, kolejna gra z ciężkim i męcząco ciemnym klimatem graficznym, super. Wg mnie właśnie to dodaje jej stylu (plus maskuje niedoskonałości techniczne), widzisz screen z gry i wiesz, że to Dishonored. To o czymś świadczy. Po prostu całe życie czekam na świetną steampunkową grę i jak wreszcie powstaje to wygląda jak Toy Story a nie jak prawdziwy steampunk. Edytowane 9 października 2012 przez mate5 Cytuj
Karas 433 Opublikowano 9 października 2012 Opublikowano 9 października 2012 No jasne, kolejna gra z ciężkim i męcząco ciemnym klimatem graficznym, super. Wg mnie właśnie to dodaje jej stylu (plus maskuje niedoskonałości techniczne), widzisz screen z gry i wiesz, że to Dishonored. To o czymś świadczy. Po prostu całe życie czekam na świetną steampunkową grę i jak wreszcie powstaje to wygląda jak Toy Story a nie jak prawdziwy steampunk. Poczekaj jeszcze trochę , wkrótce powinien czekać nas zalew takich gier. Steampunk staje się coraz modniejszy. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 (edytowane) Pogralem ok. 5 godzin, jestem po 2iej misji (a jest ich ponoc "9" - wiec krotko nie bedzie na pewno dla lizacych scian) i poki co jestem ogromnie zachwycony pozycja. Klimat wylewa sie z ekranu, dialogi sa swietnie napisane, voice-acting to gorna polka co w polaczeniu ze "starszym" angielskim jest po prostu poezją. Swoboda dzialania prowadzaca do zaliczenia celu misji przytlacza moim zdaniem kazda inna pozycje, nawet Deus Ex'a nowego, kazda moc jest przydatna i jesli chcemy grac jako "Ghost" bedzie trzeba ich uzywac wszystkich i czesto. Warto tez napomknac o side-questach, robienie ich moze sie okazac bardzo pomocne, czasami moze kompletnie zmienic bieg sposobu w jaki wykonamy glowny cel danej misji, a czasami moze pozytywnie wplynac na swiat dookola nas (konwencjonalne nagrody juz pomijam oczywiscie). To takie pierwsze odczucia, jak widac, mega pozytywne, koncze sniadanie i wracam do tego genialnego dystopijnego swiata . PS. Nuta ktora gwizdaja lub nuca sobie NPCe ryje czerep konkretnie, rano sie obudzilem i podczas porannego sikania sam zaczalem ja nucic :ph34r:. Edytowane 10 października 2012 przez Bansai Cytuj
YETI 10 982 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Polskie tłumaczenie stoi na dobrym poziomie? Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Nie wiem, gram po angielsku na PC , jezyk jest tak za(pipi)iscie napisany ze grzechem jest grac w to po polsku, wypierze pewnie klimat konkretnie, niektora gra slow i te teksty w ksiazkach, cudo, idealnie wtapia sie to w ten dystopijny klimat. 1 Cytuj
YETI 10 982 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Ale mi chodzi o napisy, wiadomo, ze będzie grało się z angielskim dubbingiem. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Wlaczylem na chwile napisy i w sumie nic specjalnego, przez translator na pewno to nie wrzucili, widac tu jakis wklad wlasny ale duzo (nie wszedzie na szczescie) tu potocznego polskiego w miejscach gdzie mamy uzyty angielski XIX wieku, mimo to nie jest zle, ale ja i tak wracam do napisow po angielsku. 1 1 Cytuj
Bellevar 6 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 (edytowane) Dostałem dzisiaj Dishonored z Ultimy, ale zastanawia mnie jedna rzecz. Chodzi mianowicie o dodatkową zawartość. Bo nie dostałem razem z grą w pudełku żadnego kodu i teraz nie wiem czy ktoś się pomylił czy dostane w piątek wraz z faktyczną premierą kod na maila. Na ich stronie w zakładce o moich zamówieniach również nie ma żadnego kodu podanego. Pomijam już fakt, że otrzymałem wersje gry PL/CZE/HU gdzie wyraźnie zamawiałem wersje PL/ANG Edytowane 10 października 2012 przez Bellevar Cytuj
YETI 10 982 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Ja zamawiałem w muve i kod dostałem na @. Przy okazji, dostał już ktoś grę od muve? Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 (edytowane) Ja zamawiałem w muve i kod dostałem na @. Przy okazji, dostał już ktoś grę od muve? Ja dostałem Edytowane 10 października 2012 przez gums19964 Cytuj
Boomcio 4 040 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Ciekawe czy OST będzie równie mocny co sama gra. Jak narazie oba motywy czyli Drunken Whaler jak i motyw z Launch Trailer'a bardzo dobre. hehehe ... płynie łódź moja wzburzonym morzem brzegu nie widać wiatr w żagle wieje świetnie się komponuje z klimatem http://www.youtube.com/watch?v=M0Y-U6kP7t4 Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Na jakich ustawieniach interfejsu gracie? Ja narazie wyłączyłem tylko pokazywanie jak dojsc do celu i na start wrzuciłem Hard. Oczywiscie styl gry Ghost i jak ktos mnie przyczai to Load game. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Nie ma chowania w cieniu ? Gdy grałem dla sprawdzenia optymalizacji wychodziły kuriozalne sytuacje gdzie siedzę w naprawdę egipskich ciemnościach a koleś mnie widzi z daleka. Będę grał na "bardzo trudnym" , chyba ,że będzie naprawdę ciężko to zejdę na "Trudny". Nie będę zabijał "dobrych" zmanipulowanych którzy wykonują po prostu swoją pracę ; d Tak, ghostowanie : ) Chociaż mocno to utrudnia zebranie całego lootu a nie lubię wyludniać miejscówek. Wolę niezauważenie pozostawiać przeciwników za sobą. Cytuj
Gość kad2 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 Ja dusze wszystkich jak leci bo wiecej piniondzow z tego jest. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 10 października 2012 Opublikowano 10 października 2012 (edytowane) Ja mam taką manię ,że to dla mnie mega nierealistyczne gdy nagle np. 3/4 zamku zostaje wyludnione i nikt sobie z tego nic nie robi ; d Dlatego staram się grać zostawiając za sobą jak najwięcej typa ale by nikt nie wiedział o mojej obecności. Oczywiście staram się wszystko ukraść i zwiedzić ale jest to trudne gdy wszyscy nadal są na chodzie ; ) Przynajmniej tak postępowałem w trylogii Thief. Zobaczymy jak tutaj "gra" na to pozwoli. PS : Z tego początku co grałem to niestety nawet na "bardzo trudnym" w wielu miejscach można banalnie i po cichu czy nie zarżnąć wszystkich. Mam nadzieję ,że później jest stanowczo trudniej Edytowane 10 października 2012 przez Sebastian Ś. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Gra kozacka, jedno przejście nie wystarczy, czuć w niej fable./bioshocka/Thiefa im dalej w las tym lepiej, to jest to na co człowiek czekał Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Panowie, czy wersja PL/ENG posiada angielskie napisy do wyboru? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 (edytowane) Gra mega kozacki klimat. Jest przeza(pipi)ista - tego właśnie się spodziewałem. Na bank nie skończy się na jedym przejściu. Jestem na początku a gra już oferuje kilka możliwości przejścia etapu (a to tylko prosty korytarz). E: @Morikage - nigdzie nie widzę takiej opcji. Jest tylko Tryb podpisów: Wszystkie wypowiedzi -> Główny dialog -> lub Wył. ale zmiany na ang. nie widzę. Zmiana języka w XMB na ang. też nic nie dała. Aha - do wyboru są 4 języki a nie jak opisane na pudełku 3 (Polski, Węgierski, Czeski i Rosyjski którego zabrakło na pudełku). Edytowane 11 października 2012 przez Kyo Cytuj
Morikage 111 Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 @Kyo: Kurcze, bo z tego co widze w sklepach są 2 wersje gry - jedna ma na pudełku języki PL/CZ/RU a druga PL/ENG ...i mi chodzi właśnie o tą drugą Po prostu nie podchodzi mi granie z polskimi napisami. Pamiętam że w wydanym przez Cenegę Deus Ex:HR na pudełku było tylko PL i gra faktycznie nie miała ang napisów, a w przypadku Dishonored PL/ENG nie wiem czego się spodziewać. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 11 października 2012 Opublikowano 11 października 2012 Gorzej jak to był tylko przdpremierowy art. ta wersja ze znaczkiem PL/ENG i taka wersja nie istnieje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi