diolek 43 Opublikowano 13 października 2012 Opublikowano 13 października 2012 ukonczylem juz kilka misji,nikogo nie zabilem , nie podnioslem alarmu, a trofeo za przejscie misji nie zabijajac nikogo i nie podnoszac alarmu nie wpadlo Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Żeby dostać te trofea, to w podsumowaniu misji musi być zaznaczone "Duch (Nigdy nie wykryty)". Jak tylko u kogoś nad głową pojawią się te czerwone błyskawice, to już po ptokach Mi te trofea po 3 misji wpadły. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Co do Polskiej wersji to najlepsze jest to " klucz do golden cup needed" Gra kozacka już skończona właśnie jadę na b.trudnym, mam pytanie na filmikach widziałem ale sam tego nie jest w stanie ogarnąć ?! Jak okraść ludzi bez zabijania ich? podchodzą i co dalej ? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Od tyłu podkradasz się do delikwenta i masz możliwość R1 - zabicia, R2 - duszenia, [] - okradnięcia. Oczywiście o ile jest co. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Dzięki dziwne, robiłem to ale reakcji brak.... Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Gra jest KOZACKA. Od razu zaczalem na bardzo trudnym, bo powidzialem sobie, ze Dishonored bede gral i kombinowal od samego poczatku, pierwsze przejscie bedzie trwalo jak najdluzej. Po 1 zaliczeniu gry, zaczne rozkminiac trofea. Grafika jest nawet niezla, ale gra nadrabia art designem zdecydowanie. Jestem w drugiej misji, wiec moj Corvo to kompletny swiezak na razie a juz jest kapitalnie. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) Gra konkret, ale od strony technicznej to słabiutko właśnie złapałem freeza i zeżarło mi dwa sloty save i jestem 3h grania w plecy czemu zawsze coś z pod bandery bethesdy musi wyjść to technicznie jest na niskim poziomie, narazie odpuszczam sobie jak skyrima do czasu jak nie załatają savów. ale sie w(pipi)iłem no :confused: Edytowane 14 października 2012 przez Dr.Suess Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Taki e rzeczy to tylko na ps3 ;] u mnie na X wszio git. Cytuj
Gość Dr.Suess Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 akurat gram na pc Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) 4 godziny XD. Jak ja jeszcze jestem w Golden Cat, i już tyle mam na liczniku a i tak nie robię wszystkiego. Pod względem gameplay'u perełka, gorzej z fabułą. Edytowane 14 października 2012 przez Kre3k Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) Do fabuły już nic nie mam ; ) Sen z Odmieńcem zaczyna przybierać drugie dno. Coraz więcej o tym w różnorakich książkach, jest tajemnica, zabobony, fanatycy religijni. Kapitalnie przewija się w tle motyw zarazy. Zobaczymy co to dalej z tego będzie i czy utrzyma się historia w dotychczasowym klimacie czy raczej wyjdzie banalne rozwiązanie. PS : Dla tych którzy chcą się bawić w eliminację typów to moim zdaniem stanowczo za łatwo to przychodzi i to nawet na poziomie "bardzo trudny". Podgląd przedmiotów, secretów przez ściany itd to również raczej za duże uproszczenie. Osobiście staram się wszystkich wyminąć, jeśli ktoś mnie zobaczy to load. Teraz kolesiowi sprzed nosa zgarnąłem mapę , zauważył nagły brak i uskutecznia poszukiwania ; d Fajnie ,że takie coś zaimplementowali. Chociaż oczywiście tylko w danych miejscach. Jakby wszyscy mieli zauważać brak dóbr to by tylko ciągle poszukiwali zguby. Edytowane 14 października 2012 przez Sebastian Ś. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Polecam czytać listy, notatki, słuchać nagrań. Można nieźle się w ten świat wkręcić. Cytuj
Gogiel 1 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Wiadomo coś o wersji Dh na PSS? Jakiś czas temu była wiadomość o akcji Day 1 digital, w której miał też się znaleźć DH a tu cisza... Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) Sorry za post pod postem ale mam konkretne pytanie. Czy ,napuszczenie na siebie Straży Miejskiej i bandytów ( wspaniale się tłuką ) skutkuje naliczaniem NAM zgonów w statystykach pod koniec misji ? Czy nalicza NAM odkryte zwłoki również na konto ? Dla zainteresowanych. Nie nalicza nam. Warto więc niezauważenie prowokować zamieszki. Edytowane 14 października 2012 przez Sebastian Ś. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) Potwierdzam - nie nalicza: wypuściłem kilku zarażonych w destylarni - "chłopaki" z destylarni powycinali wszystkich "szwędaczy" a ja na koniec miałem 0 killsów. Edytowane 14 października 2012 przez Kyo Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) Wiadomo coś o wersji Dh na PSS? Jakiś czas temu była wiadomość o akcji Day 1 digital, w której miał też się znaleźć DH a tu cisza... Akcja Day 1 Digital dotyczy amerykańskiego PSS. A Dishonored jest na PSS w Europie, ale akurat w Polsce go nie ma. Edytowane 14 października 2012 przez SzczurekPB Cytuj
diolek 43 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 niech mi ktos wyjasni, zaalarmowani wrogowie to tacy z piorunami wokol glowy szarymi, czy tylko wtedy gdy zmienią one kolor na czerwony? tzn w ktorym momencie przestaje naliczac do opcji duch. Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) W momencie w ktorym podswietla sie wszystkie 3 blyskawice zostaja automatycznie zaalarmowani, cala reszta jest bez znaczenia (1 czy 2 pioruny mialem nieraz a cala gre jako duch zaliczylem). Edytowane 14 października 2012 przez Bansai Cytuj
Biały 55 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Gdzie w domu Pratchetta znaleźć szyfr do sejfu z runą? Wskazówka mówi że w obrazach, przeryłem wszystkie i niestety nic nie znalazłem. Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 Też tego nie mogłem rozkminić, ostatecznie olałem to, ale ciekaw jestem odpowiedzi. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) Ślepi jesteście Ja znalazłem dwa obrazy na których jak byk było widać białe cyfry. Kod do sejfu to 473. A tutaj filmik: http://www.youtube.com/watch?v=kCfXt1nOF6g&feature=youtu.be&a Edytowane 15 października 2012 przez Kyo* Dodanie Spiolera 1 1 Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 14 października 2012 Opublikowano 14 października 2012 (edytowane) W spojlery takie podpowiedzi!! Popsułeś mi "zagadkę". Dwie pary "piorunków" to wiadomo. Wróg dłużej jest zainteresowany. Po jednej parze bardzo szybko wraca do swojego "rozkładu zajęć". Edytowane 14 października 2012 przez Sebastian Ś. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 (edytowane) W tej zagadce jest dokładnie opisane co zrobić i w jakiej kolejności - Podpowiedź opisuje jakie obrazy mamy znaleźć: Idź najpierw zatłoczoną ulicą, podążaj póki nie zobaczysz zacumowanego statku a stamtąd znajdź rzeźnię a nagroda będzie Twoja - piszę z pamięci. To kolejna tego typu zagadka którą spotkałem - mam nadzieję że będzie ich więcej Edytowane 15 października 2012 przez Kyo Cytuj
Dahaka 1 861 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 GOTY jezu jaka ta gra jest zaje.bista... Nie dość, że gameplay to połączenie hitmana i no one lives forever 2, to w dodatku z mega klimatem, światem i supermocami. Pierwszą misję ogrywałem chyba z 6 godzin... Każdy zakamarek zwiedziłem, a jak ktoś mnie zauważył to load Masakra... druga poszła już o wiele szybciej, bo lokacje się powtarzały, ale nie szkodzi BTW, ma ktoś jakąś listę wszystkich sidequestów i tych "rzeczy do zrobienia", które nam się wyświetlają w podsumowaniu misji? Bo część z nich trzeba odkryć samemu a ciekaw jestem czy coś ominąłem Cytuj
Czimeq 43 Opublikowano 15 października 2012 Opublikowano 15 października 2012 pytanko: jak prowokujecie te zamieszki (żeby walczyli ze sobą strażnicy i zarażeni) i gdzie da radę takie coś wykonać? btw jeśli dobrze widziałem to m.in. Quantic Dream jest w creditsach Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi