Voytec 2 761 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 Thief + Bioshock + Half Life 2. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 Design mozna jeszcze podciagnac pod sredniowieczne misje w Time Splitters 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 460 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 A rozgrywką chyba najbardziej zbliżone jest do Deus Ex Human Revolution. Jak widać, czerpano z samych najlepszych wzorców - genialny tytuł, który łyknąłem w dniu premiery. Tak sobie przeczytałem cały ten temat i narobiliście mi smaka na powrót do Dunwall - chyba czas ograć dodatki a może później pokusić się o platynkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 września 2014 A rozgrywką chyba najbardziej zbliżone jest do Deus Ex Human Revolution. Jak widać, czerpano z samych najlepszych wzorców - genialny tytuł, który łyknąłem w dniu premiery. Tak sobie przeczytałem cały ten temat i narobiliście mi smaka na powrót do Dunwall - chyba czas ograć dodatki a może później pokusić się o platynkę Polecam - swietne dodaki. Oba tworza jednolita historie, ktora jest jak druga kampania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 września 2014 Znaliscie obsade Dishonored? Michaela Madsena jako Dauda da sie rozpoznac od razu, ale w grze wystepuja jeszcze Susan Sarandon, Lena Headey, John Slattery, Brad Dourif (Wormtongue z Wladcy Pierscieni), Chloe Grace Moretz. Damn it. Grajac w gre, mowisz sobie, ze znasz te glosy, ale dopiero teraz to sprawdzilem i prawie spadlem z krzesla. Cytuj Odnośnik do komentarza
ghost. 60 Opublikowano 3 września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 września 2014 Oczywiście, większość z tych aktorów bardzo lubię (oprócz zjebanej drewnianej Chloe, ale na szczęście nie świeci w tej grze swoim krzywym pyskiem, tylko podkłada głoś). Dodatkowo Księżniczka Leia z SW mówi z głośników na ulicach Dunwall 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 3 września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 września 2014 Masz racje, Carrie Fisher jest spikerka w Dunwall. Co za tytul, co chwile cos nowego odkrywam. Jezeli potwierdza sie plotki o Dishonored 2: Darkness of Tyvia to z miejsca stanie sie to jedna z najbardziej oczekiwanych gier na PS4. Oby w jednym z najblizszych numerow GameInformera gre zapowiedzieli albo na VGA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homie 1 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Aktualnie na PSN Dishonored można wyrwać za 25 zeta. Jest ktoś kto pobierał? Jeśli tak to są polskie napisy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Kanabis za tyle sprzedaje pudełko :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Aktualnie na PSN Dishonored można wyrwać za 25 zeta. Jest ktoś kto pobierał? Jeśli tak to są polskie napisy? Gry wydawane przez Bethesdę nie są lokalizowane w naszym kraju tak więc nie. W Dishonored na pewno nie ma polskiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) Gry wydawane przez Bethesdę nie są lokalizowane w naszym kraju tak więc nie. W Dishonored na pewno nie ma polskiej wersji. Eee no... Wolfensteiny, Fallout 4, Dishonored i Dishonored DE - gry Bethesdy, które mają język polski. Nie wiem skąd ci się wzięło, że nie robią ich po naszemu. Edytowane 1 stycznia 2016 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Na PS3 było w PL? Ja nie miałem. Skyrim tak samo nie był po polsku na konsolach. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Tak, wersja na płycie Dishonored PS3 była po polsku. Nie wiem jak z tą z PSS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Ok. Zwracam honor. Po prostu nigdy sam nie miałem żadnej z gier Bethesdy w pl i stąd takie wnioski xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 392 Opublikowano 1 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 stycznia 2016 Wolfenstein jak i dodatek na 100% mają PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi