Skocz do zawartości

Dishonored

MBeniek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A rozgrywką chyba najbardziej zbliżone jest do Deus Ex Human Revolution. Jak widać, czerpano z samych najlepszych wzorców - genialny tytuł, który łyknąłem w dniu premiery.

Tak sobie przeczytałem cały ten temat i narobiliście mi smaka na powrót do Dunwall - chyba czas ograć dodatki a może później pokusić się o platynkę :)

Opublikowano

A rozgrywką chyba najbardziej zbliżone jest do Deus Ex Human Revolution. Jak widać, czerpano z samych najlepszych wzorców - genialny tytuł, który łyknąłem w dniu premiery.

Tak sobie przeczytałem cały ten temat i narobiliście mi smaka na powrót do Dunwall - chyba czas ograć dodatki a może później pokusić się o platynkę :)

Polecam - swietne dodaki. Oba tworza jednolita historie, ktora jest jak druga kampania.

• Plusik 1
Opublikowano

Znaliscie obsade Dishonored? Michaela Madsena jako Dauda da sie rozpoznac od razu, ale w grze wystepuja jeszcze Susan Sarandon, Lena Headey, John Slattery, Brad Dourif (Wormtongue z Wladcy Pierscieni), Chloe Grace Moretz. Damn it. Grajac w gre, mowisz sobie, ze znasz te glosy, ale dopiero teraz to sprawdzilem i prawie spadlem z krzesla.

Opublikowano

Oczywiście, większość z tych aktorów bardzo lubię (oprócz zjebanej drewnianej Chloe, ale na szczęście nie świeci w tej grze swoim krzywym pyskiem, tylko podkłada głoś). Dodatkowo Księżniczka Leia z SW mówi z głośników na ulicach Dunwall ;)

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Masz racje, Carrie Fisher jest spikerka w Dunwall. Co za tytul, co chwile cos nowego odkrywam.

Jezeli potwierdza sie plotki o Dishonored 2: Darkness of Tyvia to z miejsca stanie sie to jedna z najbardziej oczekiwanych gier na PS4. Oby w jednym z najblizszych numerow GameInformera gre zapowiedzieli albo na VGA.

• Plusik 1
  • 1 rok później...
Opublikowano

Aktualnie na PSN Dishonored można wyrwać za 25 zeta. Jest ktoś kto pobierał? Jeśli tak to są polskie napisy?

Gry wydawane przez Bethesdę nie są lokalizowane w naszym kraju tak więc nie. W Dishonored na pewno nie ma polskiej wersji. 

Opublikowano (edytowane)

Gry wydawane przez Bethesdę nie są lokalizowane w naszym kraju tak więc nie. W Dishonored na pewno nie ma polskiej wersji.

Eee no... Wolfensteiny, Fallout 4, Dishonored i Dishonored DE - gry Bethesdy, które mają język polski. Nie wiem skąd ci się wzięło, że nie robią ich po naszemu.

Edytowane przez SzczurekPB