Voytec 2 761 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Thief + Bioshock + Half Life 2. Cytuj
Pajda 2 282 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 Design mozna jeszcze podciagnac pod sredniowieczne misje w Time Splitters 3 Cytuj
Wredny 9 553 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 A rozgrywką chyba najbardziej zbliżone jest do Deus Ex Human Revolution. Jak widać, czerpano z samych najlepszych wzorców - genialny tytuł, który łyknąłem w dniu premiery. Tak sobie przeczytałem cały ten temat i narobiliście mi smaka na powrót do Dunwall - chyba czas ograć dodatki a może później pokusić się o platynkę Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 A rozgrywką chyba najbardziej zbliżone jest do Deus Ex Human Revolution. Jak widać, czerpano z samych najlepszych wzorców - genialny tytuł, który łyknąłem w dniu premiery. Tak sobie przeczytałem cały ten temat i narobiliście mi smaka na powrót do Dunwall - chyba czas ograć dodatki a może później pokusić się o platynkę Polecam - swietne dodaki. Oba tworza jednolita historie, ktora jest jak druga kampania. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Znaliscie obsade Dishonored? Michaela Madsena jako Dauda da sie rozpoznac od razu, ale w grze wystepuja jeszcze Susan Sarandon, Lena Headey, John Slattery, Brad Dourif (Wormtongue z Wladcy Pierscieni), Chloe Grace Moretz. Damn it. Grajac w gre, mowisz sobie, ze znasz te glosy, ale dopiero teraz to sprawdzilem i prawie spadlem z krzesla. Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Oczywiście, większość z tych aktorów bardzo lubię (oprócz zjebanej drewnianej Chloe, ale na szczęście nie świeci w tej grze swoim krzywym pyskiem, tylko podkłada głoś). Dodatkowo Księżniczka Leia z SW mówi z głośników na ulicach Dunwall 1 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 września 2014 Opublikowano 3 września 2014 Masz racje, Carrie Fisher jest spikerka w Dunwall. Co za tytul, co chwile cos nowego odkrywam. Jezeli potwierdza sie plotki o Dishonored 2: Darkness of Tyvia to z miejsca stanie sie to jedna z najbardziej oczekiwanych gier na PS4. Oby w jednym z najblizszych numerow GameInformera gre zapowiedzieli albo na VGA. 1 Cytuj
Homie 1 Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Aktualnie na PSN Dishonored można wyrwać za 25 zeta. Jest ktoś kto pobierał? Jeśli tak to są polskie napisy? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 30 grudnia 2015 Opublikowano 30 grudnia 2015 Kanabis za tyle sprzedaje pudełko :potter: Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 Aktualnie na PSN Dishonored można wyrwać za 25 zeta. Jest ktoś kto pobierał? Jeśli tak to są polskie napisy? Gry wydawane przez Bethesdę nie są lokalizowane w naszym kraju tak więc nie. W Dishonored na pewno nie ma polskiej wersji. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 (edytowane) Gry wydawane przez Bethesdę nie są lokalizowane w naszym kraju tak więc nie. W Dishonored na pewno nie ma polskiej wersji. Eee no... Wolfensteiny, Fallout 4, Dishonored i Dishonored DE - gry Bethesdy, które mają język polski. Nie wiem skąd ci się wzięło, że nie robią ich po naszemu. Edytowane 1 stycznia 2016 przez SzczurekPB Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 Na PS3 było w PL? Ja nie miałem. Skyrim tak samo nie był po polsku na konsolach. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 Tak, wersja na płycie Dishonored PS3 była po polsku. Nie wiem jak z tą z PSS. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 Ok. Zwracam honor. Po prostu nigdy sam nie miałem żadnej z gier Bethesdy w pl i stąd takie wnioski xDDD Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 1 stycznia 2016 Opublikowano 1 stycznia 2016 Wolfenstein jak i dodatek na 100% mają PL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi