Sibian 154 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 (edytowane) To faktycznie jeśli ktoś nie ma ciśnienia to można poczekać. Możliwe , że będzie jakaś nawet lepsza oferta na pakiet. Tutaj DLC kończy się ordynarnie ucięty. Irytujące. Edytowane 19 kwietnia 2013 przez Sebastian Ś. Cytuj
JanzKijan 1 Opublikowano 30 czerwca 2013 Opublikowano 30 czerwca 2013 Czy kod bedzie wspolgral z polskojezyczna podstawka? Czy sa widoki na kod w wersji pl? Jaka jest dlugosc kod w stosunku do podstawki? Z gory thx za info. Cytuj
drozdu7 2 790 Opublikowano 21 września 2013 Opublikowano 21 września 2013 Dishonored ukonczone. Świetne uniwersum, super gameplay, a jednak po ukonczeniu jest zawód delikatny. to przez sposób prowadzenia fabuły, mnie to w fotel nie wcisnęło, a gdy zobaczylem napisy koncowe to zapytalem sam siebie "i to tyle?" .. Cytuj
JanzKijan 1 Opublikowano 9 października 2013 Opublikowano 9 października 2013 Ponawiam...czy wersja pl Dishonored na ps3 będzier współgrała z angielskimi dodatkami z ps-store? Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 października 2013 Opublikowano 11 października 2013 Jeśli jest w PAL to czemu nie? Cytuj
JanzKijan 1 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 (edytowane) Faktycznie gra działa - do tego dodatki też są po polsku (co trudno ustalić "na pierwszy rzut oka"). Parę słów o samej grze i dodatkach: Dishonored to najlepsza gra tego typu w ciągu ostatnich kilkunastu lat (skądinąd wypada lepiej niż Bioshoke Infinite czy Deus Ex, o Metro LL nie mówiąc). Od czasów Tenchu - nie było chyba nic na tym poziomie....abstrahując od szczegółów technicznych...gra ma wielki potencjał ("to coś", co sprawia, że można siedzieć godzinami...)...prosta formuła, dająca dziesiątki możliwości, do tego nienajgorsza fabuła i dobry klimat (zwłaszcza projekty lokacji, a zwłaszcza budynków - rodem z Half-Life 2...i nuta magii). Połączenie tego wszystkiego daje kapitalny efekt. Krótko mówiąc - BOMBA. Knife of Dunvall jest trochę słabsza niż podstawka...już nie do końca ten klimat (nie znajdziecie tu takich oryginałów - jak "kolesie na szczudłach"...a nadto zapomnijcie o levelach w stylu "przyjęcia balowego"...czego nie ratuje pierwsza "rozmowa z posągiem"),, wycięte najciekawsze zdolności i do tego bardzo słaby ostatni level (nie dość, że liniowy, to jeszcze narracyjnie "urwany" w połowie). Oczywiście też trzyma poziom i wciąga. Brigmore Witches - j.w. - choć trochę lepiej. Przede wszystkim jest trochę dłużej (OBYDWA DODATKI - TO W SUMIE - 78 ZŁ - w dystr. cyfr. - A OD STRONY DŁUGOŚCI - ŁĄCZNIE - JAKIEŚ 2/3 PODSTAWKI - na minimalnie słabszym poziomie). BW - podobnie jak KoD chwilami wypada z konwencji...a do tego klimat już nie ten (jest trochę szybciej i łatwiej)....ogólnie jednak - bomba (małymi literkami);-). Edytowane 2 listopada 2013 przez JanzKijan Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 10 lutego 2014 Opublikowano 10 lutego 2014 Dorwałem ostatnio wersję GOTY i świetne są te dwa dodatki, jak ktoś ma okazję to brać! Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 Mam rozkmine RDR czy wersja GOTY Dishonored... chyba biorę to drugie. Na jakim poziome warto zacząć aby nie psioczyć że za prostu lub za ciężko? Preferuje stealth ofkors. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 11 lutego 2014 Opublikowano 11 lutego 2014 (edytowane) Dodatki przeszedłem na weteranie i jak dla mnie było ok. Teraz biorę się za podstawkę na nowo tylko bez zabijania i wg mnie na weteranie też będzie spoko. Edytowane 11 lutego 2014 przez messer88 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 Czy sejwy z podstawki dostepnej na premiere zadzialaja z edycja GOTY? Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 24 lipca 2014 Opublikowano 24 lipca 2014 Na 99% tak, dawno grałem ale jak dobrze pamiętam to miałem sejwy z "gołej" gry przy odpaleniu GOTY. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Kupilem wersje GOTY dla dodatkow i zeby jeszcze raz wrocic do podstawki, ale mam prosbe. Czy ktos kto ogral oba dodatki jest w stanie odniesc sie do poziomu ich wykonania przez pryzmat kampanii Corvo i w porownaniu do podstawki jak dluga jest przygoda Dauda? Cytuj
ghost. 60 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Nie grałem w Dunwall City Trials, ale oba DLC Daud'a ograłem, stoją na równie wysokim poziomie narracyjnym i gameplay'owym jak historia Corvo. Dostajesz kilka nowych, moim zdaniem genialnych, lokacji (rzeźnia wielorybów oraz zrujnowana posiadłość to mistrzostwo świata), dodatkowo za wielki plus uznaję to, że czuje się, że Corvo i Daud to dwie zupełnie inne postaci - obie w służbie Outsider'a, ale jednak inne, i te subtelne różnice można łatwo odczuć w gameplayu (co w żadnym wypadku nie znaczy, że gra Daud'em jest gorsza!). Jeśli chodzi o długość gry - wiadomo, zależy od Twojego podejścia i umiejętności, ale zaglądając w każdy kącik i delektując się tym co zaserwowano, śmiało można z każdego z dwóch DLC Dauda wycisnąć 2-3 godziny satysfakcjonującego grania. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Doskonale, o to mi chodzilo Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Poziom scenariusza kampanii Dauda (szczególnie drugiej cześci) > poziom scenariusza kampanii Corvo. Szkoda że dodatek został rozdzielony na 2 czesci, bo było by to najlepsze fabularne dlc minionej generacji. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 25 sierpnia 2014 Opublikowano 25 sierpnia 2014 Przecież scenario Corvo to niezła padaka generalnie. Cytuj
messer88 6 472 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Opublikowano 26 sierpnia 2014 Oba dodatki wg. mnie lepsze od podstawki, lokacje robią swoje, szczególnie posiadłość Brigmore. Czekam na Dishonored 2. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Zagrałem parę misji i jest zdecydowanie za łatwo grałem na trudnym ale zmienie chyba na bardzo trudny. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Czy dodatki można ograć bez ukończenia podstawki? Platyne wbiłem na PS3 na premierę ale gry już nie mam. Dostałem teraz wersję na X360 razem z Goldem i widzę że wszystkie DLC to groszowe sprawy i z chęcią bym ograł szczególnie że polecacie. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Opublikowano 31 sierpnia 2014 Przez menu wchodzi sie w Missions, tam jak sa do wybory misje z podstawki i przez R1 przelaczasz sie na misje z dodatkow. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 1 września 2014 Opublikowano 1 września 2014 Kyo, a jak tam wyglada sprawa DLC na Live? W jakiej cenie sa? Ja kupilem wersje GOTY i chodzi mi po glowie platyna po przejsciu dodatkow. Wlasnie zaliczylem pierwszy, bardzo dobry. Jezeli drugi jest jeszcze lepszy to juz zacieram rece. I do tego zajal mi praktycznie tyle co pol kampanii Dishonored. Te oba dodatki to pelnoprawna druga kampania. Mam wrazenie, ze gram w zupelnie nowa czesc, nie pelnoprawna kontynuacje, ale spin-off. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 The Knife of DunwallCena: 17,49 złThe Brigmore WitchesCena: 17,49 złDunwall City TrialsCena: 8,99 złArsenał Kroczącego przez PustkęCena: 7,24 zł Ja kupiłem tylko dwa pierwsze. Zastanawiałem się nad Dunwall City Trials ale wątpię że na to znajdę czas. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 2 września 2014 Opublikowano 2 września 2014 (edytowane) poza bogatym designem tej gry, nic o niej nie wiem. Do czego mozna ja porownac bym zrozumial o co w niej biega ;-) ? Edytowane 2 września 2014 przez MEVEK Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi