KrzysiekMaster 1 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Witam wszystkich poniewaz nikt nie poruszyl tematu gry harvest moon btn choc osobiscie uwazam ze jest to tytul genialny zapraszam wszystkich do opisania czy grali grają w tak wspaniałą gre i opisania wrazen i roznych pytan na ktore chetnie odpowiem.ostatnio kupilem tytul na znanym serwisie aukcyjnym i nie zaluje wydanych piniedzy poniewaz przypomnialy sie lata dziecinstwa zapraszam wszystkich do wypowiedzi. 1 1 Cytuj
MierzejX 883 Opublikowano 9 lipca 2011 Opublikowano 9 lipca 2011 Ile zapłaciłeś? Bo jak ta gra pojawia się na allegro to w cenie około 150zł. Cytuj
KrzysiekMaster 1 Opublikowano 10 lipca 2011 Autor Opublikowano 10 lipca 2011 Dalem 135 zl z wysylka w stanie bdb. Gra dziala bez problemu nie zalicza zadnych zwisów. Teraz jest na allegro w cenie 199 zl ale mysle ze gosciu przesadzil troche z ceną pozdrawiam. Cytuj
JoZi 14 Opublikowano 14 lipca 2011 Opublikowano 14 lipca 2011 Genialna gra i tyle:) Dałbym wiele za HM w klimacie BtN na Xboxa Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 6 sierpnia 2011 Opublikowano 6 sierpnia 2011 (edytowane) Cena HM: BTN zabija, obserwowałem, szukałem ofert jakiś czas temu to aż nie wierzyłem heh. Na ogromne szczęście BTN wyszedł w klasykach na PSStore, modliłem się o to hehe. Co do gry to dla mnie ToP 10 a może nawet po głębszym zastanowieniu ToP 5 na Szaraka (a tam ciasno bo co druga gra to hit ;p). Nie zapomnę recenzji w Extremie (tylko 1 strona sic!) po której grubo się napaliłem, grę szybko nabyłem (niestety pirat - takie czasy). Ale było pośmiewisko ze strony kumpli; "gra o farmie, wtf", "hodowanie kur, wtf", "do reszty oszalałeś" itd. itp. ;] Nie minął jakiś czas, zobaczyli - podpatrzyli - nasłuchali się ochów i achów ode mnie i pół dzielnicy grało w "farmera" ;p Haha, nie zapomnę tych telefonów i podjarki jak się coś odkryło, odnalazło - wymiana informacjami ("dziecko mi się urodziło", "wiem jak zamawiać z TV marketu" ;p) itd. Totalny szał u nas panował na HM ;] Piękne czasy szkoda tylko, że kolejne części na Ps2 już nie były tym (hype na StH był kosmiczny). No i tym bardziej wielka szkoda, że obecne części wychodzą tylko na konsole N. Przecież za taki rimejk BTN czy podobną część (równie genialną) na Ps3 pochlastałbym się heh. Mogłaby wyjść choćby w cyfrowej dystrybucji. Btw najlepsze, że gra wytrwała próbę czasu jak dla mnie. Jak kupiłem i odpaliłem to dobre kilka godzin grałem a i do teraz w miarę regularnie gram chociaż po godzinkę/pół maks. Obiecuję sobie, że kiedyś przysiądę na dłużej jak pozaliczam zaległości ;] Edytowane 6 sierpnia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 (edytowane) Ale było pośmiewisko ze strony kumpli; "gra o farmie, wtf", "hodowanie kur, wtf", "do reszty oszalałeś" itd. itp. ;] Nie minął jakiś czas, zobaczyli - podpatrzyli - nasłuchali się ochów i achów ode mnie i pół dzielnicy grało w "farmera" ;p Haha, nie zapomnę tych telefonów i podjarki jak się coś odkryło, odnalazło - wymiana informacjami ("dziecko mi się urodziło", "wiem jak zamawiać z TV marketu" ;p) itd. To w moim przypadku jest podobna historia. Byłem jedną z osób, która nie rozumiała fenomenu tej gry, a grał w nią wtedy mój kumpel i o niej opowiadał. Nawet mnie to nie ciekawiło. Potem mi ją pożyczył i spędziłem przy niej cały dzień. Skubaniec wieczorem do mnie zadzwonił i mówi, że chce grę z powrotem, bo nie mógł bez niej wytrzymać. Był to wielki ból. Potem kupiłem wersję na PS2 i przeżyłem ogromne rozczarowanie. Harvest Moon: Save the Homeland to kupa, nie Harvest Moon. Nawet ożenić się nie można było a wszystkiego było 10 razy mniej. Potem nadeszła edycja na GameCube'a, na szczęście. Edytowane 20 sierpnia 2011 przez Lukas_AT Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Opublikowano 20 sierpnia 2011 Ta gra była niesamowita. Dużo czasu przy niej spędziłem. Ale jakoś nigdy nie udało mi się jej skończył. Chociaż zaczynałem chyba 3 razy Cytuj
Bjały 2 951 Opublikowano 28 marca 2012 Opublikowano 28 marca 2012 Po ile procent mieliście? Ostatnio pykałem na PSP, ale nawet rok mi nie minął(w grze), musiałem sprzedać PSP. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 kanabis, jak tam spolszczonko? Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 10 stycznia 2014 Opublikowano 10 stycznia 2014 Grzybiarz ja robiłem spolszczenie do Medievila Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 13 stycznia 2014 Opublikowano 13 stycznia 2014 Jak ja bym sobie w to pograł na ps3.. Cytuj
Tony Maniana 0 Opublikowano 15 kwietnia 2014 Opublikowano 15 kwietnia 2014 (edytowane) Oj ile to godzin się przegrało na farmerku hehe. Aż chyba wrzucę sobie na PSP albo Xperie może znowu się wciągnę na długo hehe. Edytowane 15 kwietnia 2014 przez Tony Maniana Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi