Długi 0 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Hej. Chciałem dzisiaj pograc sobie w Assasins Creed, a tu niemiła niespodzianka - xbox się włącza i swieci sobie trzema diodami - wydaje mi się, się, że to RROD, ale generalnie nie wyskakuje mi żaden błąd na telewizorze, po prostu ciemno. Jest to konsola kupiona chyba gdzieś w okolicach 2006, już kiedyś była naprawiana z powodu RROD, okolica lipca 2007, oficjalnie w serwisie Microsoftu. Gwarancja się już niestety chyba skończyła, więc mam pytanie - jaki byście polecili serwis? Ile może kosztować taka naprawa? Warto w ogóle, czy za 3 miesiące znowu padnie? Pozdro 600 Cytuj
adi 189 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 oj, nie chce się szukać, oj nie chce..... Nawet jak temat temu poświecony jest linijkę wyzej. 1 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Daj tubkę pasty do zębów na płyte główną Xboxa i będzie działać. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi