Calindor 0 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Siemka mam pytanie zakupiłem sobie Fifę Street 2 już jakiś czas temu... I mam takie dwa pytania... Gdzie mogę rozegrać mecz w, którym bierze udział po jednym zawodniku np. Ronaldhinio vs Raul lub C. Ronaldo vs Adriano? I gdzie mogę stworzyć własny stadion bo w opcjach Creating Zone czy jakoś tak nie ma tworzenia stadionu... No i ostatnie pytanie jak odblokować nowe stadiony?? Cytuj
Rębajło 16 Opublikowano 11 lipca 2011 Opublikowano 11 lipca 2011 Z tego co pamiętam, a w FIFE Street grałem ponad 6,7 lat temu, nie ma opcji gry jeden na jednego. Jeżeli chodzi o tworzenie stadionu, to możesz go wybudować a następnie modyfikować podczas trwania kariery. Cytuj
Calindor 0 Opublikowano 12 lipca 2011 Autor Opublikowano 12 lipca 2011 Ok wszystko znalazłem... Nie przeszukałem wszystkich opcji. No kurde szkoda Intra kłamią bo na pewnym Intro było pokazane Skill Challenge 1 vs 1 (1 na 1). No nic dzięki Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi