cycu83 1 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Witam niestety przed chwilą konsola mi umarła Takie pytanie czy ktokolwiek zna jakis serwis z okolic katowić lub siemianowic śląskich ? lub cokolwiek godnego polecenia? Cytuj
Yugos 0 Opublikowano 12 lipca 2011 Opublikowano 12 lipca 2011 Płyta główna jaki typ? Xenon/Zephyr/Opus/Falcon/Jasper? (bo Slim mało prawdopodobny żeby padł) Cytuj
cycu83 1 Opublikowano 12 lipca 2011 Autor Opublikowano 12 lipca 2011 oj tego to nie wiem. Konsola jest stara jak świat (pierwsze modele premium), do tego była już serwisowana 3 lata temu w niemczech z tego co wyczytałem po niemiecku płyta chyba cała była na nową wymieniana. Niestety typu nie znam (nie wiem nawet jak to sprawdzić) Cytuj
Juchy 24 Opublikowano 15 lipca 2011 Opublikowano 15 lipca 2011 jak jedna z pierwszych bez HDMI to XENON Płyta główna jaki typ? Xenon/Zephyr/Opus/Falcon/Jasper? (bo Slim mało prawdopodobny żeby padł) gucio prawda malo prawdopodobne to JASPER zeby padl... slim bardziej prawdopodobne ale to jeszcze na gwarancji jest... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi