Hejas 455 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) A Rhino nie powinien wyglądać tak samo, jak w grze nawiązującej do pierwszego filmu? http://comicbook.com/wp-content/uploads/2012/02/Rhino-Amazing-Spider-Man-Video-Game.jpg To w ogóle jest Rhino na tym plakacie? Edytowane 4 Grudnia 2013 przez Hejas Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Plotka była, że Rhino ma mieć w filmie dwie wersje. Obstawiam tę z gry i tę jako czołg z plakatu Edytowane 4 Grudnia 2013 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 No super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 No, ale co? Bo nie za bardzo rozumiem tonę zarzutów i obaw po samym plakacie. Jedynka była o niebo lepsza od serii Raimiego, która swoją drogą i tak została wykastrowana przez studio, może gdyby nie to, film byłby lepszy. Że za dużo wrogów? W kolejnych częściach ma być sinister six, a teraz to wiadomo tylko tyle, że spider będzie walczył z Elektro, reszta może być tylko epizodycznie. Rhino się nie czepiam, bo niewiele widać Dokładnie to. Webb już przy 1nce mówił że studio pocięło jego film, i zażądało masę dokrętek. Ile "Untold Story" było w ASM ? To samo mówią osoby pracujące przy ASM 2. Studio ingeruje bardzo mocno w produkcje filmu bo chcą jak najszybciej zrobić swoje własne uniwersum. Tylko i wyłącznie z pająkiem. Jestem sceptycznie nastawiony, ale jednak czekam bo ASM był naprawdę fajnym filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 rozumiem ze wolelibyscie goscia ubranego w obcisly szary kombinezon z rogiem na czole. Oczywiście, że tak. Ten na tym plakacie to nie wiem co przedstawai nawet. Na początku myślałem, że to jeden z robotów-pająków Alistera. tak patrze i patrze na to i odechciewa sie czytac komiksy, jakie to jest glupie. Te uszy rhino, te zakola shockera, kto to (pipi)a rysowal. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Prawie 50 lat temu zrobiły to dwie legendarne osoby, Stan Lee i John Romita. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Milan_ Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 to żadne wyjaśnienie dlaczego oni nadal tak wygladaja. Kiedyś to mogło robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 no też mi ten wybór sie średnio podoba, ale pamiętam jak hateowałęm bane z dk:r i wyszło imo spoko, tak tutaj też podejde z dystansem, a spidey prosi sie o o sfilmowanie serii maximum carnage albo jakiejś innej seri wojny symbiotów Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 (edytowane) to żadne wyjaśnienie dlaczego oni nadal tak wygladaja. Kiedyś to mogło robić. Ale oni już tak nie wyglądają https://www.google.pl/search?q=rhino+ultimate&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=hZ-fUtbEHeKp7Ab3u4DADA&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1680&bih=924 Edytowane 4 Grudnia 2013 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 http://www.youtube.com/watch?v=UFy2H6GdjSM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 wygląda zaje.biście. nie spodziewałem się. popracują trochę nad cgi i będzie git. goblina pomijam jednak milczeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 pierwsza myśl - za dużo wątków druga zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Harry Osborn niezły gej. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 wiadomo, dehaan ma doświadczenie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Ale gunwo ten shocker, ten osbourne. (pipi)a jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 sam jestes (pipi)a shocker Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 To electro jeden hój. nie zmienia faktu , że wygląda jak gunow 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 dobra, oficjalnie czekam na 2. martwi tylko mnogość wątków, bo już w trailerze są spoilery do tego kto się pojawi w kolejnych częściach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Zwiastun obejrzałem gdzieś do połowy, nie chcąc sobie zdradzać zbyt wiele, ale po tym co widziałem jestem podekscytowany. Zaskakujące jest to, że (przynajmniej do połowy trwania zwiastunu) Elektro odgrywa marginalną rolę, podczas gdy zdawał się on być gwoździem programu w trailerze, który wyciekł z Comic Con. Mnogość złoczyńców mnie niepokoi, ale może to jakoś się uda zgrabnie posklejać. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 marginalnie niszczy połowę times square Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Nie no Electro aż tak źle nie wygląda. Enyłej czekam na dwójkę. Zapowiada się, że będą cisnąć akcję od początku do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 Na razie się raczej choojowo to prezentuje, ale i tak obejrzę, bo jedynka też odrzucała materiałami promocyjnymi, a okazała się dobrym filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Wygląda lepiej niż się spodziewałem. Martwi tylko duża ilość wrogów, ale może jako uda im się tego nie zawalić. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 dock ock? vulture? smythe? dyskutujmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi