Skocz do zawartości

Spider-Man Cinematic Universe

Gość DonSterydo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Woooot? Novak będzie brał w tym udział? Uwielbiam gościa, za biuro głównie. Ciekawe kogo zagra...

Co do trailera, chyba widać, że ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do produkcji. Dalej mnie zbiera na wymioty myśląc o Maquaierze jako Spajdermenie i dalej cieszę japę myśląc o pierwszej części z Garffieldem. Coś tylko nie tak z CGI, jakoś to średnio wyglądało, ale mają czas. Szczerze? To największe wrażenie robi electro i jestem wielkim zwolennikiem redesignu postaci w filmach tego typu. Nie chce oglądać po raz setny tego samego co było w komiksach, chcę wizji reżyserskiej. Electro został pokazany w pełni i na pewno jest "na dzisiejsze czasy" = bardzo mi się podoba. Jestem też bardzo ciekaw tego Rhino, o którego tyle szumu, ale ufam reżyserowi. Na trailerze widać jego róg;]

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

elektro od lat tak wygląda w komiksach. z ostaniego numeru "superior spider-man team-up" chyba:

Superior_Six_(Earth-616).jpg

novak o roli:

"I'm in a couple of scenes. Yeah, I was never told whether or not I could say. I can say that I work at Oscorp. And I am someone from the comic books, someone from the original. So, yeah, I'm somebody. I wouldn't say I'm pivotal, but I'm not an extra, either."
Opublikowano (edytowane)

klasyczny elektro na zawsze zostanie jednak w moim sercu dzięki kultowej gierce na pegaza:

hqdefault.jpg

chyba pierwszy boss.

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

No i przyznaj, że lepiej wygląda w filmie:)

Ogólnie tyczy się to wszystkiego. Electro w roku 2014 nie może być kalką Surfera, ani tym bardziej kolesiem w masce błyskawicy, to było dobre pół wieku temu, jak jeszcze kobiety nosiły trwałe. Podobnie jak nowy Superman nie ma czerwonych slipów, a nowy Robocop jest czarny. Cały czas biję do Rhino. Gościu nie może być pakerem w stroju nosorożca. 

Jestem spokojny o ten film i liczę na porządną serię. Skończoną, w przeciwieństwie do poprzedniej. I da się z tego zrobić uniwersum.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

przepaść to duże słowo, użyłbym "są inne". Avengers to roz(pipi), akcja, śmiech i takie tam. W Spiderku poszli w inną stronę, stonowali patos, skupili się na kwestii genezy i kształtowania się osobowości bohatera. Zakładam, że dwójka będzie bliższa języka stosowanego w Avengersach.

Opublikowano

Don, jedynka jest o niebo lepsza od trylogii z Tobey Maguire. Chociaż Garfield kilka razy płakał, a jaszczur wyglądał jak goombas z Super Mario Bros. z Hoskinsem. Także dobre kino ale nie wybitne jeśli chodzi o blockbustery.

• Plusik 1
Opublikowano

i bardzo dobrze, że tak jaszczur wyglądał, bo tak tez powinien. Zamiast go krytykowac siegnijcie po pierwsze komiksy ze Spidey'em to zoabczycie, że wygląda tak jak powinien.

Opublikowano

Doskonale wiem jak Lizard wyglądał gdy pojawił się w zeszytach. Co nie znaczy, że tamten design przypadł mi do gustu. Wolę wersję z nieco wydłużonym pyskiem. Ale przede wszystkim brakowało mi w filmie laboratoryjnego kitla.

Gość DonSterydo
Opublikowano

Może za miesiąc sobie kupię na BD, już po 50 zł stoi.

Co do drugiej części - ten mechaniczny kolo to nie przypadkiem Rhino?

Opublikowano (edytowane)

Trailer wymiata!!! Zwłaszcza sceny z Elektro

Niemożliwością jest dostanie utworu od 130 sekundy?

Edytowane przez gekon
Gość suteq
Opublikowano (edytowane)

W komentarzach na pewno ktoś rzucił nazwą, poszukaj. Minuta, góra dwie roboty.

Edytowane przez suteq
Gość DonSterydo
Opublikowano

O cholera, mocne :D 

Nie wiem jak Peter ma ich wszystkich pokonać, sam Electro wygląda na niezły overkill :P