gekon 1 787 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Woooot? Novak będzie brał w tym udział? Uwielbiam gościa, za biuro głównie. Ciekawe kogo zagra... Co do trailera, chyba widać, że ogólnie jestem pozytywnie nastawiony do produkcji. Dalej mnie zbiera na wymioty myśląc o Maquaierze jako Spajdermenie i dalej cieszę japę myśląc o pierwszej części z Garffieldem. Coś tylko nie tak z CGI, jakoś to średnio wyglądało, ale mają czas. Szczerze? To największe wrażenie robi electro i jestem wielkim zwolennikiem redesignu postaci w filmach tego typu. Nie chce oglądać po raz setny tego samego co było w komiksach, chcę wizji reżyserskiej. Electro został pokazany w pełni i na pewno jest "na dzisiejsze czasy" = bardzo mi się podoba. Jestem też bardzo ciekaw tego Rhino, o którego tyle szumu, ale ufam reżyserowi. Na trailerze widać jego róg;] Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 elektro od lat tak wygląda w komiksach. z ostaniego numeru "superior spider-man team-up" chyba: novak o roli: "I'm in a couple of scenes. Yeah, I was never told whether or not I could say. I can say that I work at Oscorp. And I am someone from the comic books, someone from the original. So, yeah, I'm somebody. I wouldn't say I'm pivotal, but I'm not an extra, either." Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 Czyli dalej nie mam wiadomo kogo może grać. Wiem, że Electro wygląda jak Silver Surfer Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 (edytowane) klasyczny elektro na zawsze zostanie jednak w moim sercu dzięki kultowej gierce na pegaza: chyba pierwszy boss. Edytowane 6 Grudnia 2013 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 No i przyznaj, że lepiej wygląda w filmie:) Ogólnie tyczy się to wszystkiego. Electro w roku 2014 nie może być kalką Surfera, ani tym bardziej kolesiem w masce błyskawicy, to było dobre pół wieku temu, jak jeszcze kobiety nosiły trwałe. Podobnie jak nowy Superman nie ma czerwonych slipów, a nowy Robocop jest czarny. Cały czas biję do Rhino. Gościu nie może być pakerem w stroju nosorożca. Jestem spokojny o ten film i liczę na porządną serię. Skończoną, w przeciwieństwie do poprzedniej. I da się z tego zrobić uniwersum. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 (edytowane) oprócz czterech spider-menów sony w najbliższych latach ma w planach "venoma" i "sinister six": http://geektyrant.com/news/venom-and-sinister-six-films-announced jaranko w chu.j osobą reżysera w przypadku tego drugiego. Edytowane 13 Grudnia 2013 przez tk___tk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=S1rxqoub0j8 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (pipi)a, już nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Tez czekam, jedynka 10/10 dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=S1rxqoub0j8 jaram sie jak czarny pod koniec XIX wieku Edytowane 31 Stycznia 2014 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 A jedynka dobra chociaż była? Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 lepsze niz avangers 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Gekon blefuje, nie ufaj mu. Jedynka była w miarę dobra, ale od Avengers dzieli ją przepaść. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 przepaść to duże słowo, użyłbym "są inne". Avengers to roz(pipi), akcja, śmiech i takie tam. W Spiderku poszli w inną stronę, stonowali patos, skupili się na kwestii genezy i kształtowania się osobowości bohatera. Zakładam, że dwójka będzie bliższa języka stosowanego w Avengersach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Don, jedynka jest o niebo lepsza od trylogii z Tobey Maguire. Chociaż Garfield kilka razy płakał, a jaszczur wyglądał jak goombas z Super Mario Bros. z Hoskinsem. Także dobre kino ale nie wybitne jeśli chodzi o blockbustery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kidnappa 269 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 i bardzo dobrze, że tak jaszczur wyglądał, bo tak tez powinien. Zamiast go krytykowac siegnijcie po pierwsze komiksy ze Spidey'em to zoabczycie, że wygląda tak jak powinien. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja czekam na jakieś info o Venomie, najlepiej gdyby to była wersja z Flashem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Doskonale wiem jak Lizard wyglądał gdy pojawił się w zeszytach. Co nie znaczy, że tamten design przypadł mi do gustu. Wolę wersję z nieco wydłużonym pyskiem. Ale przede wszystkim brakowało mi w filmie laboratoryjnego kitla. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Może za miesiąc sobie kupię na BD, już po 50 zł stoi. Co do drugiej części - ten mechaniczny kolo to nie przypadkiem Rhino? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 Tak, to Rhino. Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4XHA9OcJ1gg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) Trailer wymiata!!! Zwłaszcza sceny z Elektro Niemożliwością jest dostanie utworu od 130 sekundy? Edytowane 3 Lutego 2014 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 (edytowane) W komentarzach na pewno ktoś rzucił nazwą, poszukaj. Minuta, góra dwie roboty. Edytowane 3 Lutego 2014 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 O cholera, mocne Nie wiem jak Peter ma ich wszystkich pokonać, sam Electro wygląda na niezły overkill Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2014 Jakby ktoś napisał w komentarzach to bym nie pytał tutaj, ale dzięki za radę typu "poszukaj w google":) Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi