Shen 9 634 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Napisz w spolerze czy Emma bedzie w kolejnym filmie czy nie. Miałem iść dzis ale z rana daja tylko dubbing :confused: Cytuj
agst 131 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) Trochę za dużo chaosu było w tym filmie. Przede wszystkim wywaliłbym niektóre przegadane sceny, a zamiast nich rozbudowałbym postać Harrego, który pewnie będzie kluczowy w następnych częściach. Nie odczułem, żeby było za dużo przeciwników, bo przecież w gruncie rzeczy jest jeden przeciwnik - Electro, a Goblin i zwłaszcza Rhino zostali tylko wprowadzeni, żeby potem w następnych częściach już pominąć ich wprowadzenie. Końcówka jest skandaliczna, bo to jest k... film, a nie serial no i aż chce się zobaczyć dalej tę walkę z Rhino, bo zaczynia się dość fajnie. Swoją drogą w trailerach pokazali zakończenie głupole. Czekam na 3 część, bo jest potencjał, żeby ładnie wprowadzić Sinister six i mam nadzieję, że tego nie s(pipi)ą. Guernica może będzie, ale tylko we wspomnieniach, ewentualnie w snach. Edytowane 26 kwietnia 2014 przez agst Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Napisz w spolerze czy Emma bedzie w kolejnym filmie czy nie. Miałem iść dzis ale z rana daja tylko dubbing :confused: Nie bedzie jej ku.rva. :confused: Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) tego się bałem ;/ do tego brzydka MJ wybrali Edytowane 26 kwietnia 2014 przez Guernica Cytuj
agst 131 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) tego się bałem ;/ do tego brzydka MJ wybrali :confused: MJ już wybrali? Ja myślałem, że się wycofali z poprzedniego wyboru i będą szukać dalej. Edytowane 26 kwietnia 2014 przez agst Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Sceny z nia wycieli i ma sie pojawic w kolejnym filmie. Nic nie wiem o zmianie aktorki. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 To szkoda bo pasztet niesamowity. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Niestety. w komiksach super modelka a tu ch.uj wie co Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) Chaos, (pipi)ony chaos. Od walki z Electro na Manhattanie do przemiany w Goblina sam za bardzo nie wiem co się wydarzyło. Relacje Peter- Gwen na wielki plus tak samo jak reszta aktorów. Electro mi się bardzo podobał (tak samo jak jego motywacja, która dla niektórych jest trochę słaba) a jego theme przy odpowiednim nagłośnieniu miażdży suty. Edytowane 26 kwietnia 2014 przez Kalel Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) Za(pipi)isty soundtrack, sceny walki mocno teledyskowe, ale mi podeszły. Generalnie spodziewałem się słabego filmu, a było całkiem nieźle. NIE mamy tu do czynienia z syndromem Spider-Mana 3, czyli zbyt dużą ilością przeciwników. Jedynym "głównym" złoczyńcą jest tutaj dubstepowy Electro, który wypadł bardzo dobrze. In plus też przedstawienie samego pajęczaka, jako małolata rzucającego suchymi żartami i jarającego się swoimi umiejętnościami, a nie kolejnego udręczonego herosa traktującego swoją krucjatę jako przykrą konieczność. Kilka większych lub mniejszych głupot się pojawiło, ale generalnie jest ok. Lecę kupić OST. Edytowane 26 kwietnia 2014 przez Hejas Cytuj
Gość ragus Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) Nawet ok im ten pająk wyszedł. Na pewno najlepszy film o Spidermanie, no ale konkurencja nie jest jakoś szczególnie mocna. Dobre efekty, miłe dla oka sceny walki, ze 2 razy się uśmiechnąłem, BARDZO DOBRY Harry, a i Electro wyszedł nieźle. Tylko momentami film jest trochę przegadany, a stosunek Peter Parker/Spiderman to gdzieś tak 3/4, co momentami trochę bolało. sam za bardzo nie wiem co się wydarzyło. Relacje Peter- Gwen na wielki plus tak samo jak reszta aktorów. Electro mi się bardzo podobał (tak samo jak jego motywacja, która dla niektórych jest trochę słaba) Motywacja była w porządku, ale słabo to zostało pokazane. Zbyt przerysowanie, trochę za gwałtownie. Mimo to, Electro dał radę. Z drugiej jednak strony, gdyby wyje.bać Electro i dać więcej Harrego/Goblina, to myślę, że mógłby wyjść z tego jeden z lepszych filmów w swoim gatunku. A tak, to solidne 6+/7- Aha, ewentualny sequel może być bombowy. Harry + sinister six? Wchodzę w to. Edytowane 26 kwietnia 2014 przez ragus Cytuj
Gość suteq Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 (edytowane) No do roli Harrego dobrali idealnego aktora. Green Goblin wygląda PRZEZAJ.EBIŚCIE Edytowane 26 kwietnia 2014 przez suteq Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 kwietnia 2014 Opublikowano 26 kwietnia 2014 a widzieli concept-arty do 1szego Pająka Ramiego ? http://www.zbrushcentral.com/attachment.php?attachmentid=294875 Jednak nie dostali by PG-13 więc zmienili na zbroję Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Wczoraj udało mi się wyrwać na pajęczaka i jestem zniszczony, na taki film z udziałem spidey'ego czekałem odkąd znam tą postać. Świetne walki z electro, przegenialny soundtrack, emma <333 "trzecia" część zapowiada się wprost wybornie, narzekania na zbyt dużą ilość villains można wsadzić między półdupki. Żałuję, że nie poszedłem na 3D bo walki było zrobione głównie z myślą o nich, ale nic straconego, pójdę chyba jeszcze raz w tym tygodniu do kina.NIszczyciel, tyle powiem, jako fan jestem bardziej niż usatysfakcjonowany. tylko szkoda gwen ;<<<<<<. Niech lepiej nie spier.dolą MJ bo dokupili sobie 2 dodatkowe lata na wybór nowej aktorki także liczę na lepszy wybór.Wygląd goblina i rhino prześwietny. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Też wczoraj byłem, potwierdzam to co wyżej Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Swoją drogą, Garfield prawdopodobnie jest śmierdzącym gejuchem. Najpierw gadał, że jak pierwszy raz ubrał strój pająka to się solidnie popłakał, potem chciał, żeby Mary Jane była facetem http://uk.ign.com/articles/2013/07/10/spider-mans-andrew-garfield-wants-mary-jane-to-be-male Cytuj
Gość suteq Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Dziwne zważywszy na fakt, że posuwa Emmę. Cytuj
Masorz 13 196 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Znasz termin kryptogej? Cytuj
ornit 2 953 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Właśnie wyszedłem z seansu. Co za (pipi)a (pipi)! Film nudny i głupi! Nic wiecej nie napiszę bo nie ma o czym. Najgorszy film Marvela jaki oglądałem. 1 Cytuj
Hejas 455 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Opublikowano 28 kwietnia 2014 Technicznie rzecz biorąc to nie jest film Marvela. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 30 kwietnia 2014 Opublikowano 30 kwietnia 2014 A teraz wszyscy którzy oglądali film robią tak: 1. Ściągamy aplikacje Shazam z Google Play czy Apple Store. 2. Słuchamy tej piosenki 3. Odpalamy Shazama i skanujemy utwór 4. Cieszymy się zapowiedzią "Sinister Six" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi