Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Napisz w spolerze czy Emma bedzie w kolejnym filmie czy nie. Miałem iść dzis ale z rana daja tylko dubbing :confused:
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Trochę za dużo chaosu było w tym filmie. Przede wszystkim wywaliłbym niektóre przegadane sceny, a zamiast nich rozbudowałbym postać Harrego, który pewnie będzie kluczowy w następnych częściach. Nie odczułem, żeby było za dużo przeciwników, bo przecież w gruncie rzeczy jest jeden przeciwnik - Electro, a Goblin i zwłaszcza Rhino zostali tylko wprowadzeni, żeby potem w następnych częściach już pominąć ich wprowadzenie. Końcówka jest skandaliczna, bo to jest k... film, a nie serial no i aż chce się zobaczyć dalej tę walkę z Rhino, bo zaczynia się dość fajnie. Swoją drogą w trailerach pokazali zakończenie głupole. Czekam na 3 część, bo jest potencjał, żeby ładnie wprowadzić Sinister six i mam nadzieję, że tego nie s(pipi)ą. Guernica może będzie, ale tylko we wspomnieniach, ewentualnie w snach. Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez agst
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Napisz w spolerze czy Emma bedzie w kolejnym filmie czy nie. Miałem iść dzis ale z rana daja tylko dubbing :confused: Nie bedzie jej ku.rva. :confused:
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l tego się bałem ;/ do tego brzydka MJ wybrali Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez Guernica
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l tego się bałem ;/ do tego brzydka MJ wybrali :confused: MJ już wybrali? Ja myślałem, że się wycofali z poprzedniego wyboru i będą szukać dalej. Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez agst
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Sceny z nia wycieli i ma sie pojawic w kolejnym filmie. Nic nie wiem o zmianie aktorki.
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Chaos, (pipi)ony chaos. Od walki z Electro na Manhattanie do przemiany w Goblina sam za bardzo nie wiem co się wydarzyło. Relacje Peter- Gwen na wielki plus tak samo jak reszta aktorów. Electro mi się bardzo podobał (tak samo jak jego motywacja, która dla niektórych jest trochę słaba) a jego theme przy odpowiednim nagłośnieniu miażdży suty. Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez Kalel
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Za(pipi)isty soundtrack, sceny walki mocno teledyskowe, ale mi podeszły. Generalnie spodziewałem się słabego filmu, a było całkiem nieźle. NIE mamy tu do czynienia z syndromem Spider-Mana 3, czyli zbyt dużą ilością przeciwników. Jedynym "głównym" złoczyńcą jest tutaj dubstepowy Electro, który wypadł bardzo dobrze. In plus też przedstawienie samego pajęczaka, jako małolata rzucającego suchymi żartami i jarającego się swoimi umiejętnościami, a nie kolejnego udręczonego herosa traktującego swoją krucjatę jako przykrą konieczność. Kilka większych lub mniejszych głupot się pojawiło, ale generalnie jest ok. Lecę kupić OST. Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez Hejas
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l Nawet ok im ten pająk wyszedł. Na pewno najlepszy film o Spidermanie, no ale konkurencja nie jest jakoś szczególnie mocna. Dobre efekty, miłe dla oka sceny walki, ze 2 razy się uśmiechnąłem, BARDZO DOBRY Harry, a i Electro wyszedł nieźle. Tylko momentami film jest trochę przegadany, a stosunek Peter Parker/Spiderman to gdzieś tak 3/4, co momentami trochę bolało. sam za bardzo nie wiem co się wydarzyło. Relacje Peter- Gwen na wielki plus tak samo jak reszta aktorów. Electro mi się bardzo podobał (tak samo jak jego motywacja, która dla niektórych jest trochę słaba) Motywacja była w porządku, ale słabo to zostało pokazane. Zbyt przerysowanie, trochę za gwałtownie. Mimo to, Electro dał radę. Z drugiej jednak strony, gdyby wyje.bać Electro i dać więcej Harrego/Goblina, to myślę, że mógłby wyjść z tego jeden z lepszych filmów w swoim gatunku. A tak, to solidne 6+/7- Aha, ewentualny sequel może być bombowy. Harry + sinister six? Wchodzę w to. Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez ragus
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l No do roli Harrego dobrali idealnego aktora. Green Goblin wygląda PRZEZAJ.EBIŚCIE Edytowane 26 kwietnia 201410 l przez suteq
Opublikowano 26 kwietnia 201410 l a widzieli concept-arty do 1szego Pająka Ramiego ? http://www.zbrushcentral.com/attachment.php?attachmentid=294875 Jednak nie dostali by PG-13 więc zmienili na zbroję
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Wczoraj udało mi się wyrwać na pajęczaka i jestem zniszczony, na taki film z udziałem spidey'ego czekałem odkąd znam tą postać. Świetne walki z electro, przegenialny soundtrack, emma <333 "trzecia" część zapowiada się wprost wybornie, narzekania na zbyt dużą ilość villains można wsadzić między półdupki. Żałuję, że nie poszedłem na 3D bo walki było zrobione głównie z myślą o nich, ale nic straconego, pójdę chyba jeszcze raz w tym tygodniu do kina.NIszczyciel, tyle powiem, jako fan jestem bardziej niż usatysfakcjonowany. tylko szkoda gwen ;<<<<<<. Niech lepiej nie spier.dolą MJ bo dokupili sobie 2 dodatkowe lata na wybór nowej aktorki także liczę na lepszy wybór.Wygląd goblina i rhino prześwietny.
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Swoją drogą, Garfield prawdopodobnie jest śmierdzącym gejuchem. Najpierw gadał, że jak pierwszy raz ubrał strój pająka to się solidnie popłakał, potem chciał, żeby Mary Jane była facetem http://uk.ign.com/articles/2013/07/10/spider-mans-andrew-garfield-wants-mary-jane-to-be-male
Opublikowano 28 kwietnia 201410 l Właśnie wyszedłem z seansu. Co za (pipi)a (pipi)! Film nudny i głupi! Nic wiecej nie napiszę bo nie ma o czym. Najgorszy film Marvela jaki oglądałem.
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l A teraz wszyscy którzy oglądali film robią tak: 1. Ściągamy aplikacje Shazam z Google Play czy Apple Store. 2. Słuchamy tej piosenki 3. Odpalamy Shazama i skanujemy utwór 4. Cieszymy się zapowiedzią "Sinister Six"