milan 7 022 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Wyczuwam że to może być czarny koń tego roku, ogólnie ten rok to będzie najlepszy w kategorii komiks na ekranie. Avengersi, czarna pantera, deadpool 2 to w zasadzie pewniaki, w Venoma wierzę, do tego jeszcze ant-man, oraz barachło z dc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Venom to ma byc pg13? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 7 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Czy wiadomo czy będzie Carnage? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) Edytowane 8 Lutego 2018 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 ehh no oczywiście nie pokazali stroju Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 @ragus Jedyne co ludzie chcieli zobaczyć, a oni nie pokazali. Pewnie jeszcze CGI nie gotowe lub mocno ujowe. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Nie no, wpsaniały Cage na koniec, NOT THE BEEEEES! ale jestem zawiedziony, to co pokazali nadal wygląda fajnie, no ale wiadomo co mieli pokazac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 nie ździwie się jak będzie więcej eddiego brocka a venom będzie na 15 sekund w filmie a fabuła będzie jakimś egzystencjonalnym bełkotem XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) no i nie jestem w stanie sobie wyobrazić filmu ciągniętęgo przez Venoma, ale pewnie chu,ja się znam, bo Venoma to ja znam tylko z bajki xd w bajce Venom wyglądał cool no i w sumie tyle. Edytowane 8 Lutego 2018 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ogolnie nie wiem jaki ma byc origin Venoma bez kontaktu ze Spider manem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Wszystko tak jak w komiksach tyle, że symbiot po kraksie wahadłowca zamiast na Pakera wpadnie na Eddie'ego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 (edytowane) uwaga spoiler dotyczący komiksów agent venom pewnie zainspirują się komiksem, wojsko ma symbiont i eddie dostanie go w prezencie zamiast flasha thompsna 48 minut temu, Farmer napisał: Wszystko tak jak w komiksach tyle, że symbiont po kraksie wahadłowca zamiast na Pakera wpadnie na Eddie'ego. w komiksie to spiderman dostał "czarny kostium" aka symbiont w prezencie przy secret wars, chyba wahadłowiec to tylko w kreskówkach i filmach był. Edytowane 8 Lutego 2018 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 53 minuty temu, Farmer napisał: Wszystko tak jak w komiksach tyle, że symbiot po kraksie wahadłowca zamiast na Pakera wpadnie na Eddie'ego. No jakoś słabo właśnie, już Orzeszek wyjaśnił. Do tego pajęczynę czy znak na klacie ma właśnie dzięki temu, że najpierw połączył się z Parkerem. Jak nie ma pająk, to albo z dupy wyjęty będzie ten motyw, albo go w ogóle nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 To, że Parker pierwszy dostał symbiota to wiem ale przy filmie kłóci się to z fabułą (choć podobno Holland pojawi się w filmie ale prawdopodobnie nie jako Pająk). A o wahadłowcu przypomniałem sobie właśnie z kreskówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Przez te licencje te filmy czasami przypominają sytuację w której masz w Scrabble tylko 10 literk i musisz ułożyć jakieś słowo, tylko problem że masz jedno samogłoskę "ó". Chciałbyś coś dołożyć, wymienić, no ale nie możesz, więc kombinujesz. A szkoda, bo nie widzowie zasługują na to by Venom był związany historią ze Spidermanem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Ja to se myśle, że na chuj kombinują z tymi połączeniami między filmami i uniwersum, ja pierdolę. Jak się odbyt Kapitana Ameryki nie pojawi w filmie o Hulku, to JAK TAK MOŻNA TOŻ TO UNIWERSUM. To mnie wpienia. Niech po prostu zrobią dobry film o Venomie, bez mieszania na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Najgorsze w tym wszystkim to, że jako venom nie dało się wybrac lepszego aktora i jak to spier.dola to będzie mi autentycznie smutno ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 7 godzin temu, Rozi napisał: Ja to se myśle, że na chuj kombinują z tymi połączeniami między filmami i uniwersum, ja pierdolę. Jak się odbyt Kapitana Ameryki nie pojawi w filmie o Hulku, to JAK TAK MOŻNA TOŻ TO UNIWERSUM. To mnie wpienia. Niech po prostu zrobią dobry film o Venomie, bez mieszania na siłę. Bez Spider mana nie byloby Venoma, nie wiem czy to jest łączenie na siłę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 9 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 Teaser nic nie pokazał za bardzo tak więc nie wiem czego oczekiwać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Kolejnego, wybitnego, przekomicznego filmu 6/10. Najlepszy Marvel od czasu ostatniego Marvela. Ja sobie robię przerwę od wszystkiego superhero. Na Pantery czy inne Avengersy poczekam na blu-ray. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 10 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 tez obstawiam 6/10. tylko hardego szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 138 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Timmy 1 799 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Spoiler Kostium wygląda ok, teraz trzeba czekać na zwiastun w lepszej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2018 Riz MC jakiego złoczyńcę gra? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi