nobody 3 504 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 No JJJ i bossowie sztos. Cała reszta turbo gunwo na czele z protagonistą, MJ, Harrym i całą resztą. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 18 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2018 Zgoda co do Ocka i Goblina, JJJ spoko, ale to trzeci plan. Brock xddd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 W dniu 18.10.2018 o 00:21, kotlet_schabowy napisał: Aż mi przypomniałeś, jakim obsada trylogii Raimiego była castingowym niewypałem, i to w najważniejszych rolach. Zresztą pod względem filmowym też za tą serią nie przepadam i reset w postaci pierwszego TASM, który obok Homecoming jest dla mnie do dziś najlepszym filmem o Pająku, przyjąłem z radością. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 19 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 https://www.metacritic.com/movie/spider-man-into-the-spider-verse no i jak na razie 100% na Rotten. Pająk powrócił? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 28 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2018 https://naekranie.pl/recenzje/spider-man-uniwersum-recenzja-filmu No to trzeba iść do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Jaranko już po pierwszy trailerze było, teraz mnie tylko utwierdzają w tym, że będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Venom 1/10 dno dna, nieprawdopodobne że taki gniot wygrywa boxoffice. Nie wiem czy przyjmę po tym predatora. Dobrze ze nie przyfrajerzyłem do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2018 Takie złe że aż dobre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 To jest film Marvela na który czekam, ale boję się, że tylko dubbing będzie w kinach Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 W dniu 29.11.2018 o 22:30, milan napisał: Venom 1/10 dno dna, nieprawdopodobne że taki gniot wygrywa boxoffice. Nie wiem czy przyjmę po tym predatora. Dobrze ze nie przyfrajerzyłem do kina. zoszczędzone pieniadze na spotify rodzince wydalem na kino i nie żałuje, chociaż film 2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 W dniu 29.11.2018 o 22:30, milan napisał: Venom 1/10 dno dna, nieprawdopodobne że taki gniot wygrywa boxoffice. Nie wiem czy przyjmę po tym predatora. Dobrze ze nie przyfrajerzyłem do kina. No nie gadaj, że aż tak źle było. Fajna jest ta relacja Eddiego z Venomem, taki bromance. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 4 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2018 Nie był taki zły ten Venom, albo na tle Predatora wszystko teraz wygląda dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2018 mając mega zaniżone oczekiwania, po seansie dałem 6-. Hardy, relacja z symbiontem, oraz jego design, wyciągnęły chyba +75% do oceny. to i bilet za friko Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 No nie wiem czy marvelowy scarecrow pociągnie film, zresztą po kiepskiej jedynce wiele się nie spodziewam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Bluray już jest a w lutym edycja 4k. Może w końcu zobaczę ten film... Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Gyllenhaal potwierdził tylko to co już wszyscy wiedzieli od początku października jak w sieci wylądowały sceny z ostatnich zdjęć do nowego Spajdera w Czechach. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Powtórka Venoma weszła jeszcze lepiej niż za pierwszym razem. Hardy widać, że dobrze bawił na planie i miał jakiś pomysł na tą postać, Venom kapitalny pod względem wyglądu i charakteru, w ogóle ich relacja to złoto, wspaniały bromance i fajny lekko strawny buddy movie. Pewnie, że jest trochę głupot, szkoda niewykorzystanej Michelle Williams, antagonista jest kompletną pipą ale generalnie nie rozumiem o co ten masowy ból du.py. No i ten wynik w BO, czekam na Spoiler Woody'ego w peruce w drugiej części Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Największy bół du,pencji to na razie mają Ci którzy są oburzeni że niektórzy nie orają filmu jak oni Wyczuwam mocnego moralniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 52 minuty temu, mcp napisał: generalnie nie rozumiem o co ten masowy ból du.py. Ukryj zawartość Nie wiem, może o budowanie uniwersum Spider mana bez Spider mana. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Tego tematu chyba nawet nie podniosłem, tak wieje tandetą że strach, nawet nie wspomniano nic o pająku, Venom rozkreca uniwersum bez pająka jak Kaczynski robił solidarnosc bez Wałęsy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Godzinę temu, Shen napisał: Nie wiem, może o budowanie uniwersum Spider mana bez Spider mana. A to miało być budowanie uniwersum Spider-mana? Bo ja myślałem, że 'standalone' film o Venomie, który przecież miał swój własny komiks i jest pełnoprawną postacią Marvela. No bez jaj, wiele można temu filmowi zarzucić ale to, że brakuje w nim Spider-mana? xd Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Predator ma w tym roku wyjątkowo potężnego konkurenta do filmu roku Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Teraz, mcp napisał: A to miało być budowanie uniwersum Spider-mana? Bo ja myślałem, że 'standalone' film o Venomie, który przecież miał swój własny komiks i jest pełnoprawną postacią Marvela. No bez jaj, wiele można temu filmowi zarzucić ale to, że brakuje w nim Spider-mana? xd A to nie wiedziałem ze był komiks gdzie venom miał origina bez spidermana, w takim razie zwracam honor. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi