nobody 3 504 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 No i Miles to uniwersum Ultimate, dlatego też goblin wygląda tu jak jakiś demon z warcrafta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 (edytowane) jaranie trwa, sprawdziłem już datę premiery na blureju (marzec ) Edytowane 6 Stycznia 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 6 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2019 jest jarango! Pan @_Be_ i Pan @Tokar nie kłamali. Trailery nie robiły mi zupełnie a film dziś wyje.bał z kapci. Tak się robi porządne kino o kolesiach w maskach. Tak jak pisze @ragus od czasu Thor Ragnarok nie wyszedłem z kina tak uhahahny. Polecam serdecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Pajączek już zdobywa (w pełni zasłużone) pierwsze nagrody - na początek złoty glob za film animowany. Dobrze, może to zachęci niektórych do wybrania się na seans, póki leci jeszcze w kinach. Sam myślę czy nie wybrać się drugi raz P.S. Może warto by zmienić nazwę tematu na Spider-Man Cinematic Universe (albo Sony Cinematic Universe )? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 (edytowane) 10 godzin temu, ragus napisał: jaranie trwa, sprawdziłem już datę premiery na blureju (marzec ) No i zayebiście. Nie mogę się doczekać ponownego seansu, tym razem w 4k i z angielskim dublażem. Nie pamiętam kiedy ostatnio miałem taki hajp na film dopiero po jego zobaczeniu. Przed seansem starałem się zbytnio nie jarać, jedynie kwestia wizualna mnie mocno ciekawiła i w sumie to ona wywarła największe wrażenie... zresztą co ja tak delikatnie piszę, to jest jakiś półtoragodzinny wizualny rozpierdol oczu Nie wiem co oni tam ćpali i jak długo musieli nad tym dłubać, ale czapki z głów. Fanem rapu nie jestem, ale muzyka również idealnie siadła. Słuchać tego na sucho nie będę, ale jak sobie odpalam jeszcze raz scenę z What’s Up Danger, to mam ciary na plecach tak samo jak w kinie. No i ten klimacik graffiti, nie sądziłem, że Spiderman spotka kiedyś Jet Set Radio - zresztą Sony to okropnie zjebało z tym Spidermanem na PS4 - przecież najnowszy filmowy spajder aż prosi się o przeniesienie do realiów gry, a Insomniac po Sunset Overdrive byli idealnym devem do tego klimatu. Edytowane 7 Stycznia 2019 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2019 Do dzisiaj nie wiedziałem, że można nakręcić tak ŁADNY film. Do tego to jest naprawdę dobry film. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Fajny ladny film dla dzieci. Gdybym mial 12 to pewnie bym nie mogl oddychac z wrazenia. A tak to juz zapomnialem i czekam jednak na przygody thanosa. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Polecasz jakiś dobry horror? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2019 Myslalem ze bullet head bedzie wart polecenia ale tylko dla fanow cujo rezerwowych psow pianisty malkovicha i banderasa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Uniwersum Spider mana bez Spider mana sie rozrasta https://planetamarvel.net/morbius-sony-data-premiery/?fbclid=IwAR1KiHMp0JQzXaxNXFWUjUZZanBmqp0KidmBpeooq7hqMcNabxN2aCQWhqE Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 Mają piękny deal z Marvelem, a teraz będą chcieli przepchnąć takie coś, bo jeszcze mało dolarów zjedli Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 1 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2019 Jakby ktoś jeszcze jakimś cudem nie widział tej pajęczej perełki i się waha czy warto, to na YT pierwsze 9 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Spajder? Thanos? PARKER!? JJJ ma coś do powiedzenia w tej sprawie (spoilery z A:IW) Tęsknię za tą kreacją. A, i wyskoczyło jeszcze zdjęcie z Morbiusa ale nic nie mówi o postaci czy czymkolwiek oprócz tego, że kręcą. No i dołączył Jared Harris (SH: Gra Cieni) do obsady. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 15 minut temu, Farmer napisał: Tęsknię za tą kreacją. No był zajebisty, aż sobie chyba zapuszczę trylogie, bo ostatnio widziałem kilka lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Oj nie polecam oglądać teraz trylogii. Festiwal cringe'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
nobody 3 504 Opublikowano 5 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2019 Dla JJJ warto xd Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 23 godziny temu, suteq napisał: Oj nie polecam oglądać teraz trylogii. Festiwal cringe'u. Obejrzałem w zeszłym tygodniu i nadal wolę niż ten homecoming tylko "trojka" gorsza sraka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Nie no, Homecoming to crap niesamowity i nawet trójka jest lepsza jak się skipnie połowę filmu. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Ale ktoś musiał być przećpany że to przepuścił xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 A co jest złego w tym gifie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 Autyzm. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 6 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2019 1 godzinę temu, Figaro napisał: A co jest złego w tym gifie? To, że istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Może nie zrozumieliscie intencji za ta scena. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2019 Zrozumieliśmy i ciągle jest chójowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 6 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2019 Far From Home - jako komedyjka z wątkami romantycznymi może być. Jako finał potężnej III fazy MCU tak sobie. Do połowy jest taka teen drama na wesoło. MJ w tym filmie jest cu-dow-na, Parker się wyrobił, jego kolega nadal jest grubym nerdem, a ciotka May MILFem. Mysterio obsadzony bardzo dobrze, ale trochę za mało głębi dane tej postaci, przez co jego motywacja jest płytka i mało interesująca. Za to sceny jego iluzji ze Spider-Manem są genialne i to chyba najlepszy element filmu. Świetnie wpleciono w to dodatkowo puszczenie oka do pajęczego multiversum. Cała reszta może być, ale za wiele nie wnosi poza wątkiem MJ i jej relacji z Parkerem. Drugim najlepszym elementem są sceny po napisach. Już przy pierwszej banan na twarzy, ale drugą i obecnością JJa doyebali do pieca, że czekam z niecierpliwością na nową część. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi